Πολιτική Προστασία Κω: Βράβευση εθελοντών στην εκδήλωση βασιλόπιτας

10
8266


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε απόψε από την Πολιτική Προστασία Κω στα γραφεία της ΚΩΑΝ έγινε η βράβευση όλων των εθελοντών για την σημαντική συνεισφορά τους στο έργο της Πολιτικής Προστασίας.

Παρουσία του Δημάρχου Θ. Νικηταρά, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Στ. Καμπουράκη, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω Γρ. Μαυρίδη, της Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Δ. Τελλή, Αντιδημάρχων, ΔΣ και εκπροσώπων όλων των εθελοντικών ομάδων που συμμετέχουν σε αυτήν,

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς.

Δελτίο τύπου

Η μεγάλη οικογένεια της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, χθες Τετάρτη σε κλίμα ζεστό, φιλικό πραγματοποίησε την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Με την παρουσία τους τίμησαν όλοι οι εθελοντές, μέλη, δημοτικοί σύμβουλοι και φορείς του νησιού μας. Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου και υπεύθυνου της Πολιτικής Προστασίας Κω κ. Σταμάτη Αντ. Καμπουράκη τιμήθηκαν για την προσφορά τους με αναμνηστικούς επαίνους όλα τα μέλη, εθελοντές και εργαζόμενοι. Ιδιαίτερη και συγκινητική η αναφορά που έγινε από τον Αντιδήμαρχο στον εργαζόμενο και εθελοντή Η. Χατζηστέργο ο οποίος δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας αλλά τιμήθηκε για την μεγάλη προσφορά του. Επίσης δόθηκαν και πιστοποιήσεις από τον Ερυθρό σταυρό για τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών τα οποία παρακολούθησαν το προηγούμενο διάστημα σε συνεργασία με την ομάδα της Πολιτικής Προστασίας. Ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν, ιδιαίτερα ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και εμπλεκόμενους φορείς υγεία, δύναμη και να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας, τονίζοντας έτσι την σημασία της συνεργασίας και της ομόνοιας πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και το καλό του τόπου μας.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να βλέπω να πηγαίνουν στην κοπή της Πιτας με υπηρεσιακό οχήματα και να τα αφήνουν κ πάνω στο πεζοδρόμιο!!

  2. Μπράβο στα παιδιά αλλά πριν 10 μέρες τους βράβευσε η πυροσβεστική υπηρεσία.Σημερα η πολιτική προστασία.Αυριο ποιος; Χάνει και την αξία της η προσφορά, νομίζω.Σε κάποια άλλη στιγμή, σε άλλη εκδήλωση ίσως θα ήταν καλύτερα……

  3. ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΣΠΕΡΙΔΕΣ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, Κανένα εργάκι, έστω της πλάκας, θα εκτελέσεις;;;;

    με την φόρα που πήρε ο Κοψιμιός θα κόβει βασιλόπιτες μέχρι το Πάσχα…

  4. Με τόσες βασιλόπιτες που χαπλαδιάζετε κάθε μέρα θα σαςανέβει το ζάχαρο ΤΡΙΩΡΟΦΑ….

  5. Μπορεί κάποιος να μαζέψει///////////////όλα πια καίγονται στο βωμό της ψήφου… κρίμα

  6. Σε 3 χρονια ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ, εκανε τριπλασια εργα, απο οσα εκαναν σε 9 χρονια οι ταξιδιαρηδες πρωην. Αυτοι το μονο που ηξεραν ηταν τα κιβωτια..

  7. Οι εθελοντές μας ας βραβευθούν όσες φορές χρειαστεί,τι κακία είναι αυτή που έχει πέσει….

  8. Εν ικαταλαβατε, αμέ.
    Η βασιλόπιττα φτηδά ήτονε για πέρυσις που ήχενε κορονογιο.
    ΕΜΙ ΠΏς;

  9. ‘Ομως πόση βασιλόπιτα πια? Βγήκαν οι κάμπιες. Μυρίζει Άνοιξη… Σε λίγο θα τσουγκρίζουμε αυγά με τη βασιλόπιτα στο χέρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ