Με πολλές παρουσίες η εκδήλωση βασιλόπιτας της ΝΕ Β. Δωδ/σου του ΠΑΣΟΚ στο Βlue Lagoon City

11
12078


Βροντερό παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας έδωσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Β.Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο »Βlue Lagoon City» στην Κω.

Στόχος  η εκπροσώπηση των Δωδεκανησίων στη Βουλή και η περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του κόμματος στα Δωδεκάνησα.

Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές και πολλές προσωπικότητες της δημοκρατικής παράταξης σε Κω,Ρόδο και Κάλυμνο, αλλά και αρκετά μέλη, με ελπιδοφόρα διάθεση ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει η δύναμη αλλαγής καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων της χωράς μας και ριζοσπαστική δύναμη για τα νησιά μας.

Ανάμεσα σε αυτούς που απηύθυναν χαιρετισμό, ήταν και το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ο κ.Πόκκιας, ο οποίος τόνισε «Θα δώσουμε όλοι μαζί με τα στελέχη τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπή τον Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής τον Γραμματέα και τα μέλη της ΝΕ τη μεγάλη μάχη των εκλογών».

Πηγή: https://www.kostv.gr

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ο Ανδρουλάκης ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟ, Ο ΓΑΠ συντρώγει με τον ΛΑΪ ΚΙΣΤΗ ΤΣΙΠρΑ στα κρυφά...

    … και ο δικός μας ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ έτρωγε παπάκι με στελέχη του τοπικού ΣφΥΡΙΖΑ!!!! Έναν αρχηγό με τσαγανό και σοβαρότητα δεν βρήκατε στην λαϊκή αγορά σας βρε ΣΎΝΤΡΟΦΟΙοιοιοιοιοιοι…..;;;;????;;;; Με τον Αμερικάνο και τα ληγμένα πάτε για ανάκαμψη στις εκλογές;;?;?;?;?;; ΜΑΥΡΟοοοοο και δαγκωτό ΒΡΕεεεεέ.

    • ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ έκανε υπόγειο πόλεμο και ΠΟΥΛΗΣΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...

      Πούλησε παράταξη, κόμμα, τους συνυποψήφιους του το 2015… Στήριξε περιστασιακά και τον Γιωργάκη τον «ΒΛΑΚΑ» του Καστελόριζου… Έκανε παιχνίδι με τον εχθρό της Κω ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ πουλώντας τον ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ, στήριζε ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ και όχι ΚΥΡΙΤΣΗ και κάθε φορά σαν ανεμόμυλος πουλούσε στήριξη όπου ευκαιριακά τον βόλευε… Τώρα μετά το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που ΘΑ ΦΑΕΙ, ξανά ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ μετά τις εκλογές σε κάποιο οικουμενικό βόλεμα κωλοτούμπας και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ… Ένας παλιός πολιτικάντης της φουρνιάς της συναλλαγής και της διαφθοράς…– Αλεξίκακος-

  2. Ψήφιζα χρόνια Κρεμαστινό, δεν χαραμίζω την ψήφο μου σε Αμερικάνο.

    Άσε την πολιτική βρε ληγμένε κοψιμιέ που επανέκαμψες στο ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ξεχνάμε,
    πάρε το κίτρινο παπάκι του ΓΑΠ και καλά στέρνα…

    • Δεν ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ. Ψηφίζατε γιδοβοσκο Ανδρέα. Γι’αυτό ποτέ δεν θα ορθοποδήσει το ΠΑΣΟΚ. Και με τον ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ – Νικητιαδη – Σκανδαλίδη και αλλες σαβουρες πάει σφαίρα προς το χειρότερο. Η πίτα κάηκε και είναι για πέταμα.

  3. ΤΟΝ ΓΑΠ- ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΨΗΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΠΠΑ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΚΑΙ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ…. ΜΑΥΡΟοοοοοοοοοο…..

  4. Η Απορια μου είναι έχουμε στο νησί μας πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ τον κ.Καϊσερλή.Γιατί δεν πήγε;Χάρη στο ΠΑΣΟΚ δεν έγινε;Δηλαδή εμείς που τον ψηφίζαμε κάναμε λάθος;Ας βγει να μας πει Συγχνωμη που σας παρέσυρα και ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ.Ο άλλον ΝΥΝ βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός ο κ.Σκανδαλιδης που και αυτόν τον ψηφίζαμε που είναι;Η Κως γιαυτον είναι να έρχεται σπάνια να παίζει κανένα τάβλι;Κρίμα για όλους τους παλιούς πασοκους και κρίμα για τους νέους που δεν φταίνε σε τίποτα αλλά κουβαλάνε στη πλάτη τους τα κρίματα τους.

  5. έπρεπε να ντρέπεστε που στηρίζεται αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα

  6. Όλοι αυτοί που έτρεξαν ντοπαριενοι για την εκλογή Ανδρουλάκη Λοβέρδου που στο καλό κρύφτηκαν. Ντροπή .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ