Δύο ατυχήματα σήμερα… ΙΧ ντεραπάρισε μετά τη στροφή στη Μεσαριά κι ένα δεύτερο έφυγε εκτός στον Πελαργό

13
51765

Δύο ατυχήματα -ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, παρά μόνο με υλικές ζημιές-σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα. Το πρώτο λίγο πριν τις 3μμ μετά τη στροφή στη Μεσαριά όπου το εικονιζόμενο ΙΧ έχασε τον έλεγχο και ντεραπάρισε.

Το δεύτερο σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα πριν τη στροφή στον Πελαργό όπου ΙΧ βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε μπάρες και δέντρα (ευτυχώς κι εδώ χωρίς σοβαρό τραυματισμό).

Λίγη παραπάνω προσοχή στους δρόμους, απ’ όλους μας, καθότι Τσικνοπέμπτη σήμερα…

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γιατί μόνο στο νησί είναι το πρόβλημα; Γενικότερα οι ρωμιοί είναι τραγικοί σε συμπεριφορά και οδήγηση. Μη σου πω ότι επειδή και γω έχω βρεθεί σε πολλά μέρη στη χώρα, εδώ τουλάχιστον έχουν μάθει να βγάζουν φλας. Κάτι είναι κ’ αυτό.

      • Δεν αντιλέγω, εμείς οι Έλληνες είμαστε τραγικοί οδηγοί, όμως μην ξεχνάς και κάποιους από τους Βαλκάνιους που ζουν στην Ελλάδα!! Αυτοί οδηγάνε και με το μπουκάλι της μπύρας στο χέρι!!😂😉

  1. https://ypodomes.com/tameio-anakampsis-300-ekat-eyro-gia-erga-odikis-asfaleias-poioi-dromoi-einai-ana-perifereia/

    9.000.000€ για διαπλάτυνση της Ρόδου-Λίνδου
    4.100.000€ για εκσυγχρονισμό των σηματοδοτών
    4.500.000€ για το οδοφωτισμό

    Και στην Κω και τα υπόλοιπα νησιά της Π.Ε. Νοτίου Αιγαίου κάτι ψηλά για οδοφωτισμό και βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας

    Καληνύχτα μας…

  2. Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους του νησιού που πολλοί και πολλές απ’ αυτούς τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μιλούν στο κινητό,κτλ…είναι και οι στρατιωτικοί τρέχουν του σκοτωμου!

  3. Άντε και καλή τύχη σε όλους!!! Κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό!!! Θέλουν ντε και καλά να τους κλάψουν!!! Ε όπως φαίνεται, σύντομα θα σας κουβαλούν οι 4 και θα είστε πλέον χαρούμενοι!!! Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ