Αναγνώστης:Ποιος έδωσε εντολή να κοπούν περισσότεροι από 15 ευκάλυπτοι περιμετρικά του γηπέδου στο Ζηπάρι;

46
14072

Θέλω μέσω αυτού του email να ρωτήσω ποιος έδωσε εντολή να κοπούν περισσότεροι από 15 ευκαλύπτοι περιμετρικά του γηπέδου στο Ζηπρι.

Και όταν λέω κόπηκαν δεν εννοώ κλάδευση ή ελάφρωμα αλλά κόπηκαν από τη ριζα.
Πραγματικά απορώ πως γίνεται ο κ.Γιωργαλλης να βλέπει το κομμένο αρμυρίκι στο Τιγκακι,να βγαίνει σε ραδιόφωνα και τηλεόραση ,να το καταγγέλλει αλλά όχι τα 15 και πλέον εξαφανισμένα δέντρα;
Εκεί δεν ενοχλήθηκε καθόλου!
  Αλήθεια κόπηκαν! Όλη αυτή η ξυλεία που βρίσκετε; ποίοι την πήραν και με τίνος εντολή;  Το ίδιο ερώτημα ισχύει και για του φίλους που αγαπούν το πράσινο,μάλλον μόνο περιμετρικά της πόλης. Είδαμε καταγγελίες στη δημοτική τηλεόραση για ένα δέντρο που έγειρε επικίνδυνα,για τους εξαφανισμένους ευκαλύπτους κουβέντα;
Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες απλά δεν υπάρχει.
Β.Σ.

46 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ηλιθιε αναγνωστη,δεν φτάνει ότι είσαι δειλός,και κρύβεσαι πίσω από το αναγνώστης,

      αλά να ξέρεις ……..οτι εισαι οτι χειροτερο στο νησί.Θα γίνει καταγγελία για παράνομη κοπείς δένδρων,και πουλήθηκαν.Τα δικαστηρια σε περιμενουν.Τυποι του είδους σου,πρέπει να σας φτύνουν όλοι.Για τα δένδρα που κόψατε ειταν καλο το ,αλμυρικι;;κουβεντα γιαυτο;; ανθρωπάκια;;;;; ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    • ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΞΕΡΩ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

  1. Όλη την ημέρα είναι στο γήπεδο βλέπει τις εργασίες!!! Δεν είδε τα δένδρα που κόπηκαν από την ρίζα ? Ο ………… τα εκοψε με ιδιώτη και πηρε και φράγκα ! Καλώς είσαι βγάζεις το αλμυρίκι φωτόγταφια και το παίζεις οικολόγος αλλά εδώ……………………… !

  2. Παρβερης για πρόεδρος να απαλλαγούμε από …….. Ο τύπος είναι επικίνδυνος. Ποιος έκοψε τα δέντρα και τα πούλησε?

    • Καλά ρε αναγνώστη.Βγαινεις και κανεις μια καταγγελία,γιατί;;;;;???? δεν βάζεις και ονοματεπώνυμο.Τι;;; φοβάσαι;;;;Κάπου είναι και ντροπή,και κανεις δεν δινει σημασια σε ότι λες και ότι γράφεις γιατί δεν είναι αντρίκια τα γραφωμενα ενος άγνωστου αναγνωστη.

  3. Δεν κόπηκαν μόνο εκεί δέντρα από κάτω αλλά και σε άλλα σημεία του Ζηπαριού. Κάντε μια βόλτα και θα τα δείτε.

  4. Ο υποτιθέμενος…………..εχει κόψει και άλλα δέντρα σε ολόκληρο το Ζιπαρι , αλλά στο γήπεδο έγινε οικολογική καταστροφή.
    Δεν ντρέπεσαι τα έχεις διαλύσει όλα δώστε του πόδι χθες να φύγει.
    Να βγει να δώσει εξηγήσεις

    1. Καταρχάς πως δεν είδε αυτή την οικολογική καταστροφή ενώ όλη μέρα περνάει από το συγκεκριμένο σημείο.

    2. Γιατί αφού το είδε το συγκάλυψε.

    3. Γιατί δεν έκανε καταγγελίες όπως πριν λίγες μέρες για το αρμυρίκι που κόπηκε.

    4. Πληροφορίες λένε ότι τα έκοψε ο ίδιος με ιδιώτη και υπάρχουν φωτογραφίες.

  5. Γιατί τα δύο δέντρα αντίκρυστα δέντρα από κάθε πλευρά χρησιμοποιοντουσαν για το ανάλογο δοκάρι του τέρματος…. Τα υπόλοιπα έκαναν σκιά στον σπικερ.
    .. Η μελέτη είχε βγει για στεγαστρο στα 2 τέρματα… Που ήταν τα δύο δέντρα. Τώρα καταστράφηκε η μελετη

  6. Καλά ρε αναγνώστη.Βγαινεις και κανεις μια καταγγελία,γιατί;;;;;???? δεν βάζεις και ονοματεπώνυμο.Τι;;; φοβάσαι;;;;Κάπου είναι και ντροπή,και κανεις δεν δινει σημασια σε ότι λες και ότι γράφεις γιατί δεν είναι αντρίκια τα γραφωμενα ενος άγνωστου αναγνωστη.

    • Από πότε η καταγγελία ενός οικολογικού εγκλήματος είναι ρουφιανιά Μιχάλη Π. ? Το ότι το κάνεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν είναι οικολογικό έγκλημα!! Υπάρχουν κάποια όρια και όταν τα ξεπερνάς υπάρχουν οι ανάλογες κυρώσεις!

  7. και έκοβαν, έκοβαν…
    Όξω ρε…που έλεγε και ο Γιαννόπουλος.

  8. Παντού κόβουν δέντρα κ στις στροφές ,, στην ζια ,, Ασώματο ,, Ζηπάρι ,, στον προην ιππικό όμιλο ,,, όλοι θέλουν να προστατέψουν τα δασοι κ όλοι τα καταστρέφουν ,,, μα είναι κλαδεφτες αυτοί στον δήμο ;;;;; Δεν ξέρουν τη τους Γίνεται ,,, ντροπή τους…

  9. Χαχαχαχαχα ρε κόπανοι όλοι εδώ που γράφεται τι θα κερδίσετε με την ρουφιάνα σας??? Είστε μπ//// και όχι καθαροί Έλληνες οι γνήσιοι Έλληνες δεν ρουφιανεβαν τα αδέλφια τους ότι πάθατε μέχρι τώρα το πάθατε με αυτά που κάνει ο ένας στον άλλο βγάζετε το μάτι ο ένας του άλλου αντί να είστε ενωμένοι όλοι μαζί σαν μια γροθιά λυπάμαι πραγματικά που οι περισσότεροι από εσάς έχουν Ξεχάσει το δρόμο του Κυρίου κρίμα που δεν μετανόηται και δεν ακολουθείται το δρόμο του Χριστού μας!!!

    • Πες τα αδερφφε ρουφιάνοι όλοι τους θα κερδίσουν το μετάλλιο του ρουφιάνου πείτε ρε φτάνει ο ένας που 3ιναι ο άλλος τώρα ρε άντε κοιτατε την δουλειά σας και να πω και κάτι άλλο αν αυτός που τα έκοψε είχε ανάγκη να πουλήσει τα ξύλα για να φάει έτσι όπως μας έχουν καταντήσει να τα κόψει όλα να τα

  10. Που ειναι το Μιχαλακη τωρα;;;; Μιχαλη οι ευκαλυπτοι που είναι;
    Παρατηρηση: Οι οικολογοι;;;

  11. ξερεις πολυ καλα ποιοι εχουν μπλεχτει σε αυτη την υποθεση και περιμενουμε να δουμε τις ενεργειες σου……..

    • Δωσίλογοι και χαφιέδες υπήρχαν στην κατοχή που έδιναν τους Έλληνες στους Γερμανούς! Το να καταγγείλεις κάτι παράνομο πόσο μάλλον μια οικολογική καταστροφή είναι αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο καθένα μας.

  12. Τις φωτό πώς ξέρατε ότι θα κοπούν τα δέντρα και τις βγάλατε.λεω τώρα εγώ .έξω η προδότες τις Ελλάδας

  13. Εσείς που δεν συμφωνείτε με το κόψιμο που πρέπει να γίνεται τακτικά για να μην έχουμε προβληματα με το σπάσιμο των κλάδων θα ήθελα να γνωρίζω πόσα δένδρα έχετε φυτέψει στην ζωή σας μόνο στις κριτικές είστε πρώτοι.

  14. εντωμεταξύ δεν εχει βγει ακομη στο ραδιοφωνο η στη τηλεοραση; Οι έγκριτοι δημοσιογραφοι; ομερτα;

  15. Περιμενουμε να βγει στα ραδιοφωνα τωρα ο προεδρος! αυτα ειναι σοβατα ζητηματα! εγκλημαα

  16. Σιγά ρε παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα σιγά η οικολογικοί καταστροφή δεν κόπηκαν και από την ΣΥΡΙΖΑ θα ξανασκασουν άμα φυσάει και πέσει σε κανέναν άνθρωπο το κλαδί αυτό που σπάει να δω τι θα πει τα α δεν μπορούν να κλαδέψουν σιγά ρε τα 10 δέντρα μόνο να κρίνετε ξέρετε μλκες

  17. Τα ίδια έκαναν σε αρχαιολογικό χώρο,τους είπαν να κλαδέψουν και οι Αλλοδαποι με τους Ρομά έκοψαν δένδρα για να μην πέσουν λέει.Όλοι έκαναν την πάπια και αποσιωπήθηκε.Η μαιμούνα ο …..θέλει ,να μάθει Ιστορία και Ελληνικά ,από που προήρθε η γραφή και μετά να πουλάει μούρη.

  18. βγες να εξηγήσεις στον λαό πως πήρες αυτήν την απόφαση από μόνος σου;;Έλα πάρε τις ευθύνες μια φορά πανω στην πλάτη σου!!!Βγες στον κόσμο να εξηγήσεις τι έχει συμβεί!Φιλική συμβουλή παραιτησου πριν τις εκλογές και μην κατέβεις με κανέναν υποψήφιος αγόρι μου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ