Έπαρχος Κω-Νισύρου: Τοποθέτηση Στηθαίων Ασφαλείας | Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή των οδηγών

10
5911

Συνεχίζονται οι εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Κω».

Ήδη έχουν τοποθετηθεί ΣΑΟ (Συστήματα Αναχαίτισης Οχημάτων) σε οδικά τμήματα της Επαρχιακής Οδού Αντιμάχεια-Καρδάμαινας, Αντιμάχεια-Μαστιχάρι και Αεροδρόμιο προς Κέφαλο, ενώ συνεχίζονται παράλληλα οι εργασίες τοποθέτησης ιστών.

Στο άμεσα προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η τελική φάση επέμβασης του έργου και στο οδικό τμήμα Ψαλιδίου.

Επίσης στο πλαίσιο εκτέλεσης των τριετών συμβάσεων για τη συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου γίνεται τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (πινακίδες) στις δευτερεύουσες οδούς.

Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή των χρηστών οδών στις περιοχές επέμβασης και την τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόζονται κατά περίπτωση.

 

Γραφείο Τύπου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΗΠΑΡΙ ΠΡΟΣ ΖΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΝΙΕΡΑ ΠΡΟΣ ΖΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

  2. ΕΠΑΡΧΕ Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Κ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΦΥΡΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    • βάλτε καί καμιά τελεία εκεί πού χρειάζετε γιά νά γίνετε κατανοητό τό κείμενο σας μέ τήν πρώτη ανάγνωση.ευχαριστώ.

  3. Τίς Μπάρες όπως έγραψε, κάποιος είναι για προστασία τών, ιστών για φωτισμό, αφού είναι από τιν πλευρατους, προς το βουνό, ή άλλη πλευρά στις χαράδρες

  4. Επαρχε και Δήμαρχε το νησί πηγαίνει ολοταχώς με την όπισθεν…και εσείς επαιρεστε για τα αυτονόητα.. Που είναι το νοσοκομείο που υποσχέθηκε ο Κούλης που είναι οι γιατροί να στελεχώσουν το νοσοκομείο.Εμεινε το νοσοκομείο χωρίς γιατρό και αυτοί που διοικούν δεν έχουν την ευαισθησία να παραιτηθουν .Ο διοικητής τι κάνει;μήπως περιμένει τις εκλογές να αναβαθμιστεί.Δημαρχος και έπαρχος δεν αντέδρασαν στο γιγαντισμό του Χοτ Σποτ..Σφυρηζαν αδιάφορα στα σχέδια της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της Μηταρακη και Χατζημαρκου..Δήμαρχε που είναι η συγκοινωνία.Αποκλεισμενα τα χωριά από την πόλη, Ταξί και αυτό δεν υπαρχει.Κι αν βρεις ταξί πήγαινε έλα από Πυλί θέλεις ένα πενηντάρη… Ποιος επισκέπτης και ποιος συνταξιούχος έχει την οικονομική δυνατότητα να αγκαζαρει Τάξι; Έχετε περάσει νύκτα από Λίμνη για Πυλί…Απόλυτο σκότος από τύχη δεν έχουμε θρηνισει ανθρώπινα θύματα….Αυτά είναι τα έργα σας κύριοι…. Καταργήσατε τις λαϊκές συνελεύσεις., Και έχετε εφαρμόσει ότι προτείνουν οι κολλητοί..

  5. μα έχουμε Δημοκρατία…πολύ απλά, όσα θέλουν με αναθέσεις, ασχολούνται μόνο με έργα που έχουν μέλι και απαξιώνουν οτιδήποτε άλλο!!! Γιατί να ασχοληθούν με το νοσοκομείο? Για να τους τρβήξουν το αυτί απο την κυβέρνηση και να χάσουν τη θεσούλα??? Οχι βέβαια!!! Εξάλλου, το να ερθει γιατρος στο νησί δεν έχει οφελος , γιατι να ασχοληθούν??? Εαν εκείνοι χρειαστουν νοσοκομείο θα πανε στην Αθήνα, εκείνοι έχουν λεφτά!!!! Φροντισαν να βγάλουν///// εις βάρος μας!!!! Εσύ τράβα στο γενικό κρατικό της Κω και πάρε ιδιώτες γιατρούς και τα φάρμακα σου μαζί γιατί εκεί δεν έχουν!!!! Βγένετε μετά όλοι σας σαν τους χαλβάδες και τους γλύφετε, τους εξυψώνετε και τους κάνετε θεούς!!!! ///// στη μούρη θέλουν!!!!

  6. Καλό να μπαίνουν οι προστατευτικές μπάρες αλλά το οδικό δίκτυο έχει τεράστια προβλήματα και ελλείψεις από άκρη σε άκρη! Απαρχαιωμένο και επικίνδυνο! Οδόστρωμα σε τραγική κατάσταση, λάθος κλίσεις σε πολλές στροφές, επικίνδυνες διασταυρώσεις, κακή σήμανση (οριζόντια και κάθετη), εκατοντάδες εισόδους και εξόδους από βενζινάδικα, επιχειρήσεις και σπίτια, καμία πρόβλεψη για απορροή ομβρίων υδάτων και πολλά άλλα! ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ χρειάζεται και σε κάποια σημεία ακόμη και ΝΕΑ ΧΑΡΑΞΗ!

  7. , δεν βλέπει ότι ο χειρότερος δρόμος για ατύχημα είναι στην Μινιερα (γκρεμούς)που έχει το μεγαλύτερο φόρτο με πούλμαν το καλοκαίρι .Τι περιμένει άραγε για να τον φτιάξει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ