Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου: Η εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών, με αφορμή τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών

3
6079


Στην κατάμεστη Πνευματική Εστία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου η εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου προς τιμήν των εκπαιδευτικών, με αφορμή τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών.
Το παρών έδωσαν πολλοί εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες και όλες τις ειδικότητες. Ο δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο Κεφάλου, Νίκος Παπασταματίου , διάβασε λίγα λόγια για τη ζωή και τη δράση των Τριών Ιεραρχών , του Βασιλείου του Μέγα, του Γρηγορίου του Ναζιανζηνού ή Θεολόγου και του Ιωάννη του Χρυσοστόμου.
Στη συνέχεια η χορωδία των δασκάλων της Πρωτοβάθμιας Κω Νισύρου, υπό την καθοδήγηση του συνταξιούχου δασκάλου Χρήστου Γαμβρελλη, τραγούδησε γνωστές μελωδίες – αφιέρωμα στο γενέθλιο τόπο της μικρας Ασίας. Λίγα λόγια για το κάθε τραγούδι, ανέγνωσε η δασκάλα Σέβη Μπίλλη.
Την εκδήλωση «έκλεισε» με συγκινητικά λόγια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Ναθαναήλ.

πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/20068-iera-mitropolis-ko-ekdilosi-pros-timin-ton-trion-ierarxon

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια εξαιρετική εκδήλωση.Η ομιλία του συναδέλφου εμπεριστατωμένη, η χορωδία των δασκάλων υπέροχη. Ο Σεβασμιότατος, χρόνια τώρα, τιμά τους εκπαιδευτικούς. Αναγνωρίζει το δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών και μας στηρίζει δίνοντάς μας δύναμη και ηθική ικανοποίηση .
    Ευχαριστούμε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ