Μιχάλης Γιωργαλλής (για κόμβο 1ου Γυμνασίου): Ημέρες και έργα…Νικηταρά!!!

30
15132


ΗΜΕΡΕΣ    ΚΑΙ  ΕΡΓΑ   ………. ( ΝΙΚΗΤΑΡΑ  )      ΚΩΣ  14/1/23                ΠΡΟΣ:ΜΜΕ

Άλλο  ένα  έργο   ΝΙΚΗΤΑΡΑ  δικής  του αντίληψης   και  φιλοσοφίας  στον  κόμβο  που κατασκευάστηκε  μπροστά   από  το     1ο  Γυμνασίου  Κω  Άγια  Μαρίνα          …

Αναγκαίες   οι παρεμβάσεις   για την ασφαλή   διέλευση   πεζών  ,οχημάτων, και  κυρίως  για τους  μαθητές   του  σχολικού   συγκροτήματος.

Δεν  πέρασαν  λίγες   ημέρες   που   εγκαινιάστηκε   το   συγκεκριμένο   έργο  και   η  εικόνες   που αντίκρισαν    οι  συμπατριώτες    μας   οδηγοί   και   μόνιμοι   κάτοικοι   στο    σημείο   ήταν   τραγικές!!!

Με την  πρώτη   βροχή     περιμετρικά   του   κόμβου   σε  όλα τα  σημεία   είχαν   πλημμυρίσει  παντού  !!                                                                                                                              Στάσιμα   νερά   χωρίς   την  πρόβλεψη     αποστραγγιστικού   καναλιού   για να εξασφαλίζεται   η  απορροή   των  όμβριων  υδάτων..

Χωρίς  καν    την  τοποθέτηση   με  σήματα   κυκλοφορίας   που θα  αναφέρουν   την απότομη   υπερύψωση  του οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα   αυτού   ήταν:  οι  Μόνιμοι   κάτοικοι  της   περιοχής   και  η οδηγοί  εξαγριωμένοι   να  εκτελούν  εργασίες    αποστράγγισης   της  περιοχής   ο ένας  με κασμάδες  , ο άλλος  με φτυάρια ,  και άλλος  με  βαριοπούλα  να  σπάει   τσιμέντα.

Προσωπικά  ως  οδηγός   δεν  έχω  ξαναδεί    πουθενά  ανά  την Ελλάδα  σε  εντός κατοικημένης    περιοχής   και  σε πλήρη   ευθεία   ενός   δρόμου   ξαφνικά   να  υψώνεται  μπροστά   σου  ένα  σκαλοπάτι      ποιο   πάνω  και  από  το  επίπεδο  του  δρόμου  ίσως   αυτό  να είναι  και  παγκόσμια   πρωτοτυπία…..

Οδηγοί   που δεν   γνωρίζουν   το   σημείο  με  λίγο   παραπάνω    ταχύτητα   ενδεχομένως   να  αποφέρουν   ατυχήματα  στο μέλλον!!!  Δεν  πέρασαν    κάποιες   ημέρες    και  ευτυχώς  έχουμε  μονό   υλικές   ζημίες    από  αυτοκίνητα   τα  όποια    βρήκαν  από  κάτω  η   προφυλακτήρες   και  τα  ψαλιδιά    αυτοκίνητων.

Σέβομαι   απόλυτα   την  μελέτη   και   αυτόν  που   την   υπέγραψε   για  την ασφαλή  οδική κυκλοφορία , όμως  ως  δημότης  και  οδηγός    θα ήθελα  να  μάθω  τον   τρόπο   σκέψης  αιτιολογίας     αυτής    της   παρέμβασης    και    να  δημοσιοποιηθεί   η  σχετική  μελέτη .

Η συγκεκριμένη    μελέτη   θα  μπορούσε   ενδεχομένως   να  είχε  προβλέψει  την   τοποθέτηση   φωτεινών  σηματοδοτών  με   σήμανση    και  έντονη  διαγράμμιση   και   παράλληλα   ενδεχομένως   την  πρόβλεψη   για την  κάθοδο  διπλής    κυκλοφορίας   οδού   Παπαθεοφάνους   έως  και  την  Μακρυγιάννη .

Ναι   στα  έργα   υποδομής  !!! και  κυρίως   όσον  αφορά   την  ασφάλεια   όλων  μας       όχι  όμως  στα  έργα  προχειρότητας,    και  δουλείες   του   ποδαριού    που  αποφέρουν   ίσως  στο  μέλλον    προβλήματα.

ΜΕ   ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ     ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ     ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ    ΜΙΧΑΗΛ

 

 

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κριτική που κάνεις είναι επιβλαβείς για εσένα και τον δικτατορα που εκπροσωπείς στην εκλογές δεν θα πάρει πάνω από 100 σταυρούς να το θυμάσαι και ντροπή σου είσαι κοινωνικό …….

    • Τον νου σου. Εσύ γίνεσαι και κακός και ρεζίλι. Αυτοί μένουν στο απειροβλητο. Ξέκοψε από αυτούς. Μόνο κακό σου κάνουν.

      • ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ Ο ΜΕΡΕΜΕΤΙΤΖΗΣ, φτάνει πια το ανούσιο ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ ....

        ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΕΡΕΜΈΤΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΟΥ;;; Με τρις Ελιές θα πατε στις εκλογές βρε κουρκούβιαλοι;;;;

    • Θελουν να παρουν τις εκλογες, με τον παλιαπουλια, τον σαλιωνη, τον βαρβαζα και την μπετιε….

    • ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΠΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;?;?;?; Απευθείας ανάθεση σε φίλο...

      Εργάκια της πλάκας, μόνο για φωτογραφίες… ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΘΥΤΕΊΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…

  2. ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΜΙΧΑΚΑΚΙ, ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ....

    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΡΙΩΡΟΦΟ….

  3. Μάλλον δεν έχετε ταξιδέψει αρκετά.Σε όλο το πολιτισμένο κόσμο και τελευταία έρχεται και στη χώρα μας η τάση αντί για φανάρια στις διασταυρώσεις που συχνά παραβιάζονται,να ανυψώνεται ο δρόμος.Είναι πιο σίγουρο έτσι κάποιος να κόψει ταχύτητα για να μην διαλύσει το αυτοκίνητο του.Σιγουρα με κατάλληλη σήμανση και διαγραμμίσεις.Επιτέλους το αυτοκίνητο δεν το έχουμε για να πάμε γρήγορα αλλά πιο ξεκούραστα και άνετα με ασφάλεια.Στένεμα δρόμων παντού στις πόλεις και όριο 30 χιλ.Αυτή είναι η πρόταση των ειδικών.Όσο για το πρόβλημα της αποχέτευσης δεν είναι μόνο σε αυτό το σημειο αλλά σχεδόν παντού στη πόλη .Από τότε που έκανε έργα ο Καϊσερλης βάζοντας άσχετους εργαζόμενους του δημου(δεν φταίνε οι άνθρωποι)και μηχανικούς του δήμου για να μένουν όλα τα λεφτά στο δήμο,έκανε την πόλη λίμνη.Ούτε μπροστά στο λιμάνι δίπλα στη θάλασσα δεν φεύγουν τα νερά.Να τα λέμε όλα.Ποτάμια που σκεπάστηκαν κλπ.

  4. Αηδία κατάντησες.Μαζευτειτε στο σπίτι σας γιατί η ξευτιλα εχει και όρια.

    Ποτε θα καταλάβεις μπρε ανθρωπάκι ότι είστε τελειωμένοι;

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ.

  6. Ρε φιλε και εδω στην αθηνα που βρίσκομαι κουράστηκα να βλέπω ανοησίες.Βλεπεις,ότι κανεις μια ανακοίνωση,και στο τέλος σου γραφουν όλοι.Σου συνιστώ να επισκεφτείς έναν γιατρό της λερού.

    • Πινακίδες που να προειδοποιούν για την υπερύψωση του οδοστρώματος υπάρχουν, όρεξη από τον δήμο να τις τοποθετήσει δεν υπάρχει… Η ασφάλεια θα έπρεπε να είναι το πρώτο μας μέλημα, δυστυχώς όμως το μόνο που μας νοιάζει είναι η φιγούρα (ρεπορτάζ της δημοτικής τηλεόρασης πριν καν ολοκληρωθεί το έργο).
      Επίσης (χωρίς να γνωρίζω εάν το έργο έχει πλέον ολοκληρωθεί) δεν νοείται να γίνεται έργο χωρίς πρόβλεψη για απορροή των ομβρίων υδάτων! Εκτός από την Κω φυσικά!

  7. Ο δικός σου δεν καταλαβε γιατί έφυγε ο πρώην αντιδήμαρχος του;Γράμματα είναι; με το που έμαθε ότι σε διώξανε από την ισχυρή κω,και πηγες μαζί του,εχεις διωξει πολλους.Θα το καταλάβετε μια και καλή τον οκτωβριο

  8. βρε μιχαλη μου, ασχολήσου εσυ με τα αρμυρικια και ασε του κομβους για τα μεγαλα παιδακια

  9. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΑΛΗ. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΜΕΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ?
    ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΟΥΜΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΦΙΛΕ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ , ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ 1030 ΨΗΦΟΥΣ, Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 70% ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 9%. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????

  10. ΟΤΑΝ ΔΙΟΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και καταλαβουμε οτι ο ενας βγαζει το ματι τοθ αλλου τοτε μονο θα μας συχωρήσει ο θεος της αμαρτίες μας και θα δώσει έλεος και γαλήνη στης ψυχες μας….Δεν καταλαβαινετε μωρε οτι εχει κυριέψει της ψυχες μας ο αντιχριστος και του δινουμε κιαλλο φαγητο!!! ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ παιδα μου

  11. Θυμαστε τον ΒΑΡΒΑΖΑ? Κρατουσε στυλο και δευτερι και εγραφε τα ποδηλατα.

  12. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΡΓΟ;
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;;;

  13. Γιατί κύριοι σας ενοχλεί ο κ. Γεωργαλης επειδή λέει την αλήθεια!!! έχετε περάσει από αυτόν τον κόμβο!!! πολύ σωστά τα γράφει!!!

  14. Μιχάλη μάλλον αντί να είσαι φύλακας έπρεπε να γίνεις συγκοινωνιολόγος να τα φτιάχνεις καλύτερα

  15. Οφείλω να πω ως δημότης και υποστηρικτής του Θεοδωση έχει κάνει τραγικό λάθος σε αυτό το έργο και όπως ακόμη κάποια ακόμη. Δεν θα τον υποστηρίξω ξανά. Επίσης δεύτερο δεν μπορώ να καταλάβω ο Γεωργάκης είναι στην κοινότητα Ασφενδιού με μπροσταρη τον Θεωδωση και τον κατηγορεί? Ας μου απαντήσει κάποιος που ξέρει. Τρίτο και τελευταίο ο Παρβερης προσπαθεί και καλά κάνει να βγει πρόεδρος αλλά ρε παιδιά έλεος προσπαθεί οκ άλλα τόσα βίντεο και φώτο για να πάρει σταυρούς και να βγενει στην κάμερα νομίζω δεν βοηθάνε αυτά. Ειδωμεν!

  16. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΗ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛ

  17. Μια ζωή μισά έργα μια ζωή μισές υποσχέσεις μια ζωή ψέματα και κοροϊδία από όλες τις παρατάξεις καιρός να τους μαυρίσουμε όλους ξυπνά επιτέλους Κωακέ λαέ και στείλε το μύνημα .

  18. ΑΞΙΟΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΠΑΛΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΛΟΓΙΚΗ 0.

  19. Σπανε τα αμορτισερ απο την βιαιη επαφη με το κρασπεδο επινοησης Θεοδοση….
    Επρεπε να μπει λαστιχο ωστε να μετριαζεται η αποτομη ανυψωση του αυτοκινητου
    Πουθενα στην Ελλαδα σε καμια πολη δεν εχει εφαρμοστει τετοια δαβαση κεντρικη χωρις σημανση, καθως και με τοσο μεγαλη ανυψωση και το κυριοτερο το καλοκαιρι θα σπανε τα νοικιασμενα αμαξια των τουριστων που θα μπαινουν με φορα μεχρι να σταματησουν φαναρι ηταν η ενδεδειγμενη λυση και οχι αυτη πατεντα αλλα Θεοδοση
    Θεοδοση απετυχες εχεις μαζεψει ανικανους γυρω σου ειδικα σε τεχνικο επιπεδο κριμα αλλα θα πεσουν πολλες αγωγες για καταστροφη αυτοκινητων
    Ο Δημος εχει λεφτα κανενα θεμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ