1η μέρα στην έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία με σημαντικές B2B συναντήσεις για τον Δήμο Κω

22
6995

22 ΣΧΟΛΙΑ

      • ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΕ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΉΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .....

        ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ.

    • και έλα διπλα στην ισχυρή κω.Το γιατί απλό.Με πρωην εισαι χανενος,γιατι ειναι αντιπαθητικος.Κατοπιν δεν σου ταιριάζει ο χαρακτήρας του ,γιατι εισαι καλο παιδι.Ξερεις ποσοι δικοι του τον έκαναν πέρα.Ο δημος δεν βλέπει κόμματα,αλα ομονοια,πραγμα που εσύ το έχεις.Οσο παραμένεις με αυτον ??????????????μην με παρεξηγείς για ότι γράφω γιατί λέω αληθιες.

  1. Απορια.Τα συμβόλαια έχουν κλείσει από περσυ με τα ξενοδοχεία.Εσείς γιατί ακριβώς πήγατε εκεί;Ξέρετε στις μέρες μας το 2023 όλα γινοντε μέσω Ίντερνετ .Λυπάμαι που σας το λεω αλλά δεν περίμεναν εσάς να τους μιλήσετε για να μάθουν την Κω.Τα λεφτά που χαλάσατε να τα δίνατε για διαφήμιση και όχι ταξιδάκια για αναψυχή χωρίς νόημα.

    • Μiranta δε σε βρισκω. Τη μια ειρωνευεσαι που η αντιδημαρχος, επειδη δεν προλαβε το διαβατηριο, δεν πηγε στο λονδινο, και ετσι καταστραφηκε ο τουρισμος. Τωρα που πηγε εγκαιρα, στην ουτρεχτη, λες πως δεν χρειαζοταν γιατι τα συμβολαια γινονται ιντερνετικα.
      Μηπως χανεις λαδια τελικα?

      • Μπορείς να μου δείξεις που λεω ότι καταστράφηκε ο τουρισμός που δεν πήγε η αντιδήμαρχος;Ναι είναι αστείο ο λόγος που δεν πήγε .Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ότι θεωρώ τις εκθέσεις κάτι ξεπερασμένο και τζαμπα έξοδα.Σαν ξενοδόχος έπρεπε να το ξέρετε.Σας κάλυψα;Χαίρομαι που με παρακολουθητε.

    • Αγαπητή Μιράντα. Βετεράνος του Τουρισμού, έχω παραβρεθεί σε αρκετές Εκθέσεις Τουρισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το «ιντερνέτ» δεν μπορεί να σβύσει την ανθρώπινη επαφή, επικοινωνία, συνεργασία, επιχειρηματική δράση, κλπ. Το λέει η λέξη, Φιλοξενία. Φαντάζεσαι εσύ να πάς σε ένα Ξενοδοχείο και να σε περιμένει ένα «ρομπότ» (μηχάνημα) στην Ρεσεψιόν, ή ένα ντρόν (ιπτάμενο μηχάνημα) να σου φέρνει το πρωϊνό στην βεράντα, όχι πές μου. Βέβαια μη βάζω ιδέες, έτσι………..

  2. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΟΚ

  3. Η Κως ονομάζετε KOS για τους ξένους εμεις ομως θελουμε να τους μπερδεύουμε ως συνήθως . Όταν στα ταξίδια αναψυχής τελικα τα βρίσκουν ολοι μεταξύ τους, στην ψήφιση του προϋπολογισμού μονο το παιζουν κόντρα….άρα με τα ευρω τους κάνεις όλους αδέρφια ενίοτε και εχθρούς οποιοι χάνουν το μέλι… κάποια στιγμή να γίνει αποτίμηση τι μας έφεραν οι παλιομοδοτικες PR φιέστες περα απο αυξημένα τιμολόγια Ναι εεε?

  4. παιδια για ψαξτε να βρειτε αν μετα το φιασκο με το λονδινο που η κυρια δεν ηξερε οτι θελει διαβατηριο απιστευτο κι ομως αληθινο , αν πληρωσε ο δημος τα εισητηρια που ειχαν κλειστει για ψαξτε το για φανταστειτε να μην πειγαμε κ να πληρωσαμε??????? στις απευθειας αναθεσεις ομως πρωτη ξερουμε οτι χρειαζεται για ναγεινουνε

  5. SEBH PES ΑΛΕΥΡΗ Η ΝΤΙΝΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΟΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΡΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ … ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟΣ… ΣΕΒΗ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ

  6. Την Δευτέρα να είσαι πίσω…
    Ποιός θα κάνει το τρισάγιο για τον ΚΟΚΟ;;;;
    Θα σου θυμώσουμε!
    Οχι μονο τρισαγια για την Ελισαβετ!!

  7. Ωρεεεεε! Μάζεψα ται τις ελιές! Και τώρα πάτε κσι διακοπές! Πότε τα προλαβαίνετε ολα! Καλα κρασιά! Και καλές! Ανακοινώσεις και φωτογραφίσεις!

  8. Και ενώ χθες από άκρη ως άκρη του νησιού μας πλημμύρισαν όλα τα σχολεία του νησιού και άνθρωποι μάζευαν όλη μέρα νερά, παιδιά έγιναν μούσκεμα μέσα στις αίθουσες κλπ κάποιοι διασκέδαζαν αντί να ντρέπονται … αυτοί είστε και θα το πληρώσετε σύντομα …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ