Κως: Κινήθηκε σημαντικά ο χώρος της εστίασης, με βραδιές διασκέδασης την εορταστική περίοδο

30
18598

Χαρίκλεια Χριστοφή

Στην προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανή και με κάποια σχετική κίνηση η πόλη μας -τουλάχιστον για όσους δεν είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν ή επέλεξαν να παραμείνουν εδώ για τις γιορτές- υπάρχουν τα σχετικά καταστήματα εστίασης που παίρνουν το ρίσκο να παραμείνουν ανοιχτά και να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους προτιμά, με καλή ζωντανή μουσική, νόστιμους μεζέδες, φιλικό περιβάλλον , εξυπηρέτηση κλπ

Οι ίδιοι οι καταστηματάρχες μας μίλησαν για τον τελικό απολογισμό, αλλά και την συνέχεια μιας και η χειμερινή περίοδος συνεχίζεται με πολλές εορταστικές στιγμές μπροστά μας…

 

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απίστευτο!!!! Καλα εδώ ο φίλος μας ο Χρυσαυγητης και οι σύντροφοι Συριζαίοι μας λένε ότι με το ζόρι θα βγάλουμε το μήνα.Η χώρα καταστρέφεται.Τελικά σε διαφορετική χώρα μάλλον ζουν η τους λένε παραμύθια και τα χάνουν.

    • τρομολαγνεια και μαυριλα. Ο Αλεξης τα λεει κι ακολοθουν τα φερεφωνα ασχετο αν ντρεπονται να πουν ποιον θα ψηφισουν γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι..

      • Τζιτζικώστα, Μεϊμαράκη…όχι ακροδεξιά,φιλοχουντικούς και βασιλόφρονες που ήθελαν την κηδεία του τέως δημόσια δαπάνη και με τιμές αρχηγού κράτους..φαλιμέντο .

        • Ο Μειμαρακης κατέβηκε αλλά βγήκε ο Τσιπρας.Τι να κάνουμε;Φσινεται ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος.Θα ψήφιζες τον δεύτερο;Εξαλου τύποι σαν εσένα δεν χωράνε στη ΝΔ.Υοαρχουν κόμματα που σου ταιριάζουν καλύτερα,Βελόπουλος Κασιδιάρης,Μπογδάνος κλπ.Έχουμε και ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΑΣΟΚ.Δεν θα μας λείψεις.

      • Τι επιμένετε ρε σεις? Αρνείστε και τα δημοσιεύματα τώρα?
        Λες και δε βγήκαμε έξω να δούμε.
        Τι καταστροφολόγοι σαμποτέρ είστε? Μοιράζει τίποτε ο ΣΥΡΙΖΑ?

        • που μπορεί να πάει να ξεσκασει;απόψε; Χαίρεσαι που ολόκληρο το λιμάνι έχει ανοικτό ένα χαμπουργκεράρικο;πήγαινε έξω βλάκα και πάρε και την δική σου ψευδαίσθηση μαζί για βόλτα…τι ηλίθιος βλάκας

  2. Που να πάει βρε miranta.Τον έχει φάει η νύχτα τον υποτιθέμενο σεκιουριτα του κ@λου.Πανω από το κινητό και όλη νύχτα copy paste,Χίος, μακελειό και παρολογια.Περιμενε σε λίγο που θα το διαβάσει επίθεση.Του έδωσες τροφή για απόψε…..Μην τον λυπάσαι, δεν του αξίζει..Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

      • Συντροφια ενωθείτε.Αυτοι είστε γεροψιτακο:εσύ,ο νυχτοφύλακας/σεκιουριτας του κ@λου,ο αναρχοαπλυτος αριστερός,άντε και 1-2 ακόμη..Αλλαζετε κάνα δυο ψευδώνυμα και copy paste όλη νύχτα.Aντιγραφες διαδικτυου, νοσταλγοί της χούντας,του ΠΑΣΟΚ,του ΣΥΡΙΖΑ και δεν συμμαζευεται.Μακελειο, ζούγκλα και τικ τοκ.Οσο για σένα Ψιτακο: Δεν με γουστάρεις, μήπως θα ήθελες ………..;Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

        • Νεοφιλελε και να πλυθεις παλι βρωμικος θα εισαι…..χαχαχαχ
          αραξε στον Ελευθερο Ρυπο(που οταν ξεκινησε στηριζε Πασοκ…αλλα δεν του εδωσαν μιζες στον ΟΤΕ,,και το γυρισε απο την πισω μερια..οπως εσυ!!χαχαχαχαχ)
          2ΜΑΛ αν και δεν σου λεει κατι…..αυτα ομως ειναι για αντρες και οχι για κουδουνιστρες….
          https://uploads.disquscdn.com/images/32c439f8ef478e53d614e0fdda4dfeeba80a9739b7d31de2e3edacc3d8f89418.jpg

      • Στο έχω πει παπου.Είσαι σε καλό δρόμο.Τουλάχιστον εύχομαι να πας στον Τσίπρα και όχι στα χρυσα αυγά.

    • να παράγεις τη…….ουσία που σου βγαίνει απ’ τα αφτιά…

      ΝεοΛινάτσα κοπρίτη

  3. από τότενες με τον Ιπποκράτη..δεν προλαβαίνουν οι 25 στοιχηματικές της Χώρας.
    Βάγια Βάγια των Βαγιών ,α ξέχασε του Αγίου Βαλεντίνου,την εορτή της γυναίκας….πάντως παράγγειλα σιρόπια απ το σκρουντζ.

  4. Ο απλός πολίτης που έπηξε από τα λοκντσουν,2 χρόνια απαγόρευση κυκλοφορίας, πριν και μετά τις 6 μέσα, , τις 5πλες υποχρεωτικές, ενέσεις θανάτου.. , τις μάσκες 8 ωρες στη δούλεια τον εσωκλεισμο…την χαμένη τουριστική περίοδο 2 χρόνια και τώρα επιτέλους που βγήκε να πάρει αέρα αυτόν τον πολίτη που βγήκε επιτέλους να διασκεδάσει… Να δει φίλους, επιτέλους, τον λες χρυσαυυγιτη… Άμα σου λέω ότι είσαι βλαξ… Το εννοώ..

    • Δεν είσαι απλός πολίτης.Εσυ είσαι επιστήμονας βιολόγος αφού ξέρεις τα συστατικά του εμβολίου.Ξέρεις δεν κλειστήκαμε μέσα στην Ελλάδα.Σε όλο το κόσμο κλείστηκαν να ξεμπερδεύουμε με το θάνατο.Σε πιο πλανήτη ζεις;Θελανε να έρθουν τουριστες δηλαδή και ενεις είμασταν κλειστά;Από ποια χώρα σου είπανε;Είπαμε απαντάω και στον πιο βλάκα.

  5. Και βγήκε το πόρισμα της Μιράντα… Ότι έχει καταθέσεις εκκατομυρια… Επαναλαμβανω πανί βλακα χωρίς να είμαι σύριζαιος, χρυσαυγιτης, πασοκζτης,, ότι όλοι θα βγάλουν με το ζόρι τον χειμώνα…. Εκτός αν Ζεις σε άλλη χώρα… Εξαλου αν ήπηρχε ευημερία, τα κουπονακια τροφίμων,,μέσω gov.. οι επιδοτήσεις βενζίνης της πλάκας…. Τι χρειάζονται σε μια χώρα που οι πολίτες ευημερούν…και έχουν μαζέψει τόσα λεφτά…. από επαρχης της θητείας Μητσοτάκη .. Ειμαι πολίτης… Όχι χρυσαυγιτης.. Καρουμπαλε… Αν κσι να ήμουν ποιο το μεπτο..

    • Άλλο ευημερία και άλλο πεθάνουν άνθρωποι στο δρόμο.Έχει μια απόσταση το ένα από το άλλο.Ναι είναι βοήθεια τα λεφτά για το σούπερ μάρκετ τα 50 που θα περνώ το μήνα όπως και τα 150 που πήρα το καλοκαίρι.Έκλεισα τρύπες με αυτά.Αλήθεια εσυ δεν τα θες.Ξέρεις κάποιον που τα έχει και θα βγει να μας τα μοιράσει;Μαχι σου με τα δυο χέρια να τον ψηφίσω.Προς θεού όμως μην μου πεις τον ….Σώρρα.Άλλον;

  6. Φίλτατε ψιτ... Συμφωνώ και επαυξάνω στα σχόλια σου για τους βλακες νεοδημοκρατες

    Αλλά αυτόν τον πρωην… Τι τον θες ρε γμτ..

    • Δεν εχεις δικιο Φιλτατε…(για τον Κυριτση)
      απλα δεν γουσταρω τους δηθεν, τους παρτακηδες και τις λυκοσυμμαχιες τους….
      ειμαι ασυμβιβαστος..μαχητης!!!!
      σκεψου(ειμαι σιγουρος οτι το κανεις)-συγκρινε-και τα ξαναλεμε!!!

  7. Με άλλο ψευδώνυμο… Τι θα ψηφίσουμε…πεσμου αλήθεια γιατί χολοσκας,.και από πότε έγινε υποχρεωτικό να σου πούμε.. ΕΓΏ ΘΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .και ότι θέλει ας ψηφίσει ο καθένας… Μήπως γιατί ο Μητσοτάκης εινσι ο καλύτερος??. Χαχαχα. Στις απατεωνιές, κλέψεις, παρακολουθήσεις, βιασμούς,… Ειναι ο καλύτερος….. Οσό για φερεφωνα… Εσυ εχεις δει τον εαυτό σου στον καθρέφτη… Με τα 250 σχόλια….

  8. Ο κασιδιαρης πλέον δεν λέγεται... Χρυσαυγιτης γιατί Μιράντα..άλλαξε κόμμα .

    Όπως και ο βοριδης με το τσεκούρι…..άλλαξε κόμμα και λέγεται ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ..(εκεί βρήκε φαΐ να φάει.. Δις

    • Καλα αυτός υπαρχηγός δεν ητανε;Άλλο να φεύγει ένας ψηφοφόρος η μέλος αλλά το νουμερο δυο;Γιατί;Πολύ λυπάμαι Ευτυχως που το είπες μην χάσει ψήφους ο άνθρωπος.

  9. Παραμύθια!!!
    Πόσα μαγαζιά είναι ανοικτά?
    Που μπορεί να φάει κανείς ένα μεσημέρι!
    Εκτός του ¨Λάμπροϋ.

  10. Στα 25 σχόλια:τα 9 ο νυχτοφύλακας/σεκιουριτας του κ@λου, και τα 5 το συμπλήρωμα του ο ψιτακος,ο Ράμπο του Γηροκομείου με το νεροπιστολο.Τοσοι πολλοί είστε,το 50% σε κάθε θέμα.Αντε βλαμμένα που ασχολούμαστε ακόμα μαζί σας.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  11. Σταμάτα να ασχολείσαι με αυτά. Σου βρήκα 5-6 παλληκάρια γεροδεμένα να σου…… μαζέψουν τις ελιές για να χαλαρώσεις. Αυτό νομίζω ότι φταίει που σχολιάζεις ακόμα και τις διαφημίσεις. Μόλις τελειώσει η συγκομιδή μείνε ξαπλωμένη να κάνεις ένα τσιγάρο κοιτώντας το ταβάνι. Θα ηρεμίσεις εσύ και θα ξεπρηστούν τα …αυτιά μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ