Γενική διακοπή ρεύματος από βλάβη στο εργοστάσιο στο Μαστιχάρι

7
14339

Γενικό black out σημειώθηκε στην Κω και στα γύρω νησιά, μετά από σοβαρή βλάβη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι.

Η διακοπή του ρεύματος ξεκίνησε γύρω στις 5μμ και επανήλθε σταδιακά μετά τις 6μμ.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα σε αυτό νησί γίνονται αυτά τα πράγματα στον 3ο προορισμός στην Ελλάδα

  2. Η άκρως απαράδεκτη κατάσταση με τις διακοπές συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες. Τα εξωφρενικά ποσά των τιμολόγιων με «καπέλα» όμως στους λογαριασμούς, για μηδαμινή χρήση ενέργειας, παρ’ολη την γενναιόδωρα υποκριτική «ενίσχυση» από τους κυβερνώντες συνεχίζονται. Ντροπή, Αίσχος για την κατάντια που οδηγείται αυτός ο λαός εδώ και δεκαετίες από τις κυβερνήσεις «με συνέχεια» στην διαφθορά, στη μίζα, στην υποκρισία, στο ψέμα και Ντροπή για την ανοχή μας σε όλα αυτά. Λυπάμαι γιατί η αλλοτρίωση μάς οδηγεί μέχρι την τελική «απαλλοτρίωση». Καλή….χρονιά

  3. στα σκοταδια μας ειχε ουτως η αλλως η δημαρχαρα τα χριστουγεννα ταπε κ οτακης για ναδουμε το 2023 ποσες απευθειας αναθεσεις θα κανει για να δουμε….. μαυροοοοοοοοοοοοοοοοο

  4. Πρεπει να γινουν μηνύσεισ δτην ΔΕΗ της συσκευες που χαλανε και την 1 ωρα που παγωσαμε μεσα στο κρυο με αρρωστα παιδια αλητες!!!!

  5. Δεν πρέπει να πάει κάποιος σπίτι του;Άσχετοι το 2023 να κόβεται το ρεύμα κάθε τόσο;Την μια προληπτικά για βελτίωση να μην έχουμε βλάβες και την άλλη από … βλάβες.Ξεφτηλες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ