Τάκης Χατζηπυλιώτης «Η Κως νεκρή και σκοτεινή πόλη μέσα στις γιορτές» – Τι πραγματικά φταίει

36
38328

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με αφορμή την εναγώνια αναζήτηση… εστιατορίου από επισκέπτες του νησιού -παρότι διανύουμε εορταστική περίοδο- ο κ. Τάκης Χατζηπυλιώτης για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης καταστήματος καφέ και εστίασης, μας εξηγεί γιατί είναι δύσκολο αφενός να εξευρεθεί προσωπικό τη χειμερινή περίοδο που το σύνολο των εργαζομένων του χώρου είναι στην ανεργία και αφετέρου για τους καταστηματάρχες να αναλάβουν το ρίσκο για να δουλέψουν μόνο τις 10 μέρες των γιορτών.

Ασχολίαστο δεν μένει επίσης από τους επισκέπτες όπως και τους κατοίκους του νησιού πως  εκτός από «νεκρή» είναι και «σκοτεινή» η πόλη μας ακόμα και την εορταστική περίοδο.

Και όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηπυλιώτης είναι κάτι που δεν δικαιολογείται, από τη στιγμή που όλοι διατείνονται (δημοτική αρχή και αντιπολίτευση) ότι «λεφτά υπάρχουν» στο δήμο…

 

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οταν ο ταακης μιλαει να τον ακουτε ειναι ανθρωπος της πιατσας τα ειπε σωστα….κ εγω συμπληρωνω τις απευθειας αναθεσεις σε δικους σας ξερατε να τις κανετε τα λαμπιονια δεν καταφερατε να τα κρεμασετε κ αφησατε στο σκοταδι ολη την κω χριστουγεννιατικα οταν σε αλλους δημους οι φωτισμοι ηταν θεσπεσιοι βολος, γιαννινα, τρικαλα κλπ ευχομαι να μην τα ξεχασει τα μαυρα χριστουγεννα ο κοσμος . στις φωτογραφιες κ τις αδικιες πρωτοι ειστε

    • Μιράντα εάν άκουσες το βίντεο ο Τάκης δεν μίλησε μόνο για τον δήμο,είπε και για τον κυριτση,

      και ότι είναι φίλος και με τον δήμαρχο και τον αβριθη.Για τον κυριτση σου δεν αναφέρθηκε καν.Εαν είσαι βόδι,μονο τοτε δεν καταλαβαίνεις.Γεμισες το σαιτ με τα δικά σου μυνηματα.Νικηταρας και πάλι δημαρχος.

  2. Katholou diskolo den einai na beoun prosopiko epeidi ta paidia zoun me to epidoma..auta einai dikaiologies..den ginete se ena nisi 30.000 katoikon xronia twra na einai etsi….ta paidia ta dioksate douleuoun se allo meros tis elladas..

  3. Για να δούλεψη ένα μαγαζί δεν φταίει μόνο ο Δήμος.
    Αναλογιστείτε ποτέ ήταν η τελευταία φορά που κάνανε ανακαίνιση οι περισσότεροι ενώ βλέπετε τα διπλανά μαγαζιά που έχουν κάνει δουλεύουν και δεν έχουν παράπονο ότι η πόλη μας είναι νεκροταφείο.
    Το καλοκαίρι είναι λογικό να δουλεύουν όλοι αλλά εάν ο ίδιος ο τουρίστας ερχόταν το χειμώνα δεν θα πήγαινε στα μαγαζιά που πήγαινε το καλοκαίρι αλλά θα διάλεγε τα ποιο καινούργια και ανακαινισμένα.

  4. Γεια σου Τάκαρε!!!
    Μια χαρά τα είπες.Θα συμφωνήσω σε όλα όσα ανέφερες και θα συμπληρώσω το εξής: Οι τοπικοί οικονομικοί-εμπορικοί παράγοντες, όπως και οι αρχές της πόλης, δεν ενδιαφέρονται προκειμένου να στολίσουν την πόλη στα γιορτινά της, να δημιουργήσουν μια φανταχτερή γιορτινή ατμόσφαιρα.
    Αλήθεια ,πόσο ευχάριστη αίσθηση θα μας δημιουργούσε, η ύπαρξη εορταστικών δράσεων και εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, γιορτινός φωτισμός και ανοιχτά μαγαζιά…
    Το νησί λειτουργεί ( κακά τα ψέματα) μόνο σε ρυθμούς τουριστικής σεζόν. Δεν υπάρχουν τουρίστες, τέλος. DEAD…

  5. τσαντιρ μαχαλα ηταν ειναι και θα μεινει.
    ολοι μονο την καρεκλα και την μασα.γλυφουν το μελι.

  6. Μάλλον φίλε μου ζεις σε άλλο τόπο. Μερικοί ζείτε εκτός τόπου και χρόνου που λένε. Που την είδατε εσείς την σκοτεινιά στο νησί μας και ειδικά τις γιορτές. Σκοτεινιά υπάρχει στο μυαλό μερικων. Ευτυχώς ο περισσότερος κόσμος έχει φως στην ψυχή και στα μάτια του. Από την πρώτη μέρα που ανάλαβε αυτή η Δημοτική αρχή έφερε φως και αγάπη στο νησί μας.

    • Καμένος είσαι και φαίνεσαι,όχι η Ryanair,ούτε η Dafni Airways δεν πρόκειται να έρθει

      Παλιά είχαμε σχολεία απ τον Μάρτιο, είχε κίνηση, είχε ζωή το νησί, είχε την βιτρίνα του απ τα 70ς.Είχε επισκέπτες. Τώρα ας πάει η Χαρίκλεια στην Σέγκεν που φεύγουν όσοι ήρθαν απ τον Μπουντρούμι και να πάρει συνέντευξη. Ειδικά όσοι έρχονται Σάββατα και Κυριακές ,οικογένειες με παιδάκια,παθαίνουν την πλάκα τους, δεν το πιστεύουν ότι ήρθαν και το μόνο που βλέπουν ανοικτό είναι το Χαμπουργκεράδικο.
      Με τέτοιες καιρικές συνθήκες ,36.300 μόνιμους κατοίκους η κίνηση είναι μηδέν, ούτε στα χωριά ,ούτε σε νησιά γίνεται αυτό. Κάτι φταίει. Δεν μπορεί γιορτές και να ναι μόνο πρόσφυγες στα παγκάκια στην βιτρίνα του Νησιού. Δεν είναι εικόνα αυτή. Τα οικονομάνε το καλοκαίρι τα ιδιωτικά συμφέροντα και Λούης!!! Είτε το θέλεις είτε όχι το Νησί κάνει βήματα πίσω. Το μοντέλο της ΤUI ΑΠΕΤΥΧΕ..τα πρακτορεία με τους ξεναγούς και το όλο σύστημα διέλυσαν το Νησί. Αν είχε βοριάδες ή βροχές θα μιλάγαμε για στοιχειωμένο μέρος. Ξενοδόχος που έχει σπίτι εδώ μου είπε ότι τον πιάνει απελπισία όταν περνάει απ το λιμάνι.

  7. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΕΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ;
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΧ. ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

  8. Δεν φταίει τίποτα.Όπως σε όλο τον κόσμο τα μικρά μέρη και ειδικά νησιά δεν μπορούν να είναι στη τσίτα 12 μήνες.Όποτε αλλά μέρη δουλεύουν καλοκαίρι αλλά χειμώνα.Απλά οι διακοπές και των εργαζομενων και των καταστημάτων πεφτουν όλοι μαζί την ίδια περίοδο.Το βάρος για τος νεκρές μέρες λοιπόν πέφτει στην αυτοδιοίκηση .Ανάλογα λοιπόν το ποσό καλή δουλειά κάνει έχουμε και τα αποτελέσματα.Είπαμε τέρμα τα οαραμυθια και οι ιστορίες.Ρεαλισμός για να παμε μπροστά και σαν νησί και σαν χώρα.

    • Για ποια τσίτα μιλάει το σκουπίδι;εδώ δεν κυκλοφορεί άνθρωπος,χθές πήγα Κάλυμνο και είχε περαντζάδα, ζωή στο λιμάνι,στην μόστρα του νησιού. Εδώ η μόστρα είναι κατάθλιψη.Και όλοι αυτοί που τα έχουν κλείσει έχουν πάει εξωτικά μέρη και απαιτούν απ την Δημοτική αρχή να κλείσει το λιμάνι το καλοκαίρι..αν αυτό δεν είναι τσιφλικαδισμός τι είναι ςπαρτε κάμερες από λιμάνια της άγονης..είναι δυνατόν στο λιμάνι του 4ου τουριστικού προορισμού να είναι ανοικτό μόνο ένα ταχυφαγεία και να φοβάσαι να περπατήσεις;έλεος με τους ηλίθιους πια

  9. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ - Ο ΤΡΙ@ΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ έχει συνηθίσει στα σκοτάδια από το πηγάδι που κρυβόταν...

    ΑΒΟΥΛΟ, ΔΕΙΛΟ, ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, μόνο εάν του τάξεις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ βγαίνει στο φως για να δει ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ…

  10. κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα του χειμώνα.απο την μια άκρη στην άλλη πάμε μέσα σε μια μέρα. 30 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου εννοώ. δεν είναι δίκαιο για κανένα αυτή η νέκρα

  11. ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ [ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ?????????],ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΑΡΧΗΣ,ΤΥΠΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΠΟΥΤΙΝ,ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΔΕΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΒΡΙΖΕ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ.ΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΥ,ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

  12. Γιατί εκθετετε και εκτιθεστε; Αφήστε αυτά τα ρεπορτάζ με ανθρώπους του μόχθου.Ενας καφετζής, ένας ζαχαροπλάστης, ένας οποιοσδήποτε μεροκαματιάρης αναγκάζεται να μιλήσει για τουρισμό, ελληνοτουρκικά, δημοτικά κλπ.Εκαστος εις το είδος του…..

    • Την επόμενη φορά θα πάρουν τηλέφωνο εσένα να εγκρίνεις ποιον ‘ειδικό’ θα βγάλουν και ποιον όχι… Σου συνιστώ να διαβάσεις το Παραμύθι χωρίς όνομα της Π. Δέλτα (γιαγιάς του Σαμαρά σου) που λέει αυτό που ξέρουν και οι πέτρες για τους βασιλιάδες που είναι γυμνοί … Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την ΑΛΗΘΕΙΑ

  13. Μεγάλη φτώχεια το δημόσιο είναι για λίγους που περνάνε καλά δήμαρχοι αντιδήμαρχοι Πρόεδροι για αυτούς είναι για τους πολίτες δεν τους πέφτει λόγος

  14. ΣΩΠΑ ΜΗ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΤΗΣ ΧΑΡΑΧ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!! ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ!!

  15. ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!! ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ!!

  16. Ναι κύριε Τάκη, δεν υπάρχουν χρήματα, τσίμα τσίμα βγαίνουν οι περισσότεροι, και ειδικά μετά τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν αυτοκτονία το να έχεις μαγαζί γιατί τα χρήματα των υποψήφιων πελατών ξοδευτήκαν στις γιορτές. Πως να μην είναι μουντή αφού δεν έχει και πράγματα να δεις ή να κάνεις, μόνο να φας και να πιεις είναι η Κως. Είμαστε απλά μια τουριστική μηχανή που ανάβει στο full το καλοκαίρι, και απ’το Νοέμβριο μπαίνει στο γκαράζ μέχρι τον Μάιο σβησμένη. ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

  17. εσειs που σχολιαζετε και κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια σαs γιατι δεν βγαινετε με το ονομα σαs η με την μουρη σαs οπωs εγω γιατι εχω την ψυχη για ναμην πω τιποτα αλλο …… και αs ειμαι καφετζηs τιμη μου και καμαρι μου . εμειs στο φιναλε εδω δεν ζουμε γιατι να μην εχουμε αποψη . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Ευχαριστω.

    • Δεν αισθάνεται κάτι ιδιαίτερο να βγει έξω κάποιος. Έχουμε έναν κινηματογράφο που παίζει ότι και οι κεντρικοί κινηματογράφοι στην Αθήνα με ωραίο ήχο και ιστορικό κτίριο και όμως πήγα τρεις φορές και είχε 5-10 άτομα.Πάνω απ΄όλα θέλει τόλμη και ειλικρίνεια .Το νησί μαραίνεται .Δεν μιλάμε για καρναβάλια και παρελάσεις, μιλάμε ότι δεν κυκλοφορεί τί-πο-τα. Μόλις πάει έξι παρά είναι πιάτσα Ορεινού χωριού.Γιατί κατηγορείτε με τους διαφωνούντες?Ξέρω τουλάχιστον 6 φοιτητές που δεν ήρθαν να δουν τους γονείς τους μ αυτήν την απελπισία.Κατεβαίνει κάποιος απ το πλοίο και τον πιάνει η ψυχή του.Τραβάει φωτογραφίες που δεν τιμούν την ομορφιά του νησιού,για όποιον κατάλαβε .

    • Τι θ αλλάξει αν βγουν με ταυτότητα όλοι; μήπως έχετε την πεποίθηση ότι

      όλοι οι σχολιαστές θέλουν το.κακο του νησιού και μόνο εσείς θέλετε το καλό;λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει.Ολοι ανησυχούν και ψάχνονται ,σε λίγο θα μένουν μόνο συνταξιούχοι τον χειμώνα.

  18. Όλα ξεκινούν με την λανθασμένη λειτουργία του ΟΑΕΔ. Επιδόματα μόνο όταν έχουν καλυφθεί οι κενές θέσεις εργασίας, αλλιώς επιδοτείται η αεργία. Αλλιώς πάντα αυτή θα είναι η εικόνα στο νησί. Δουλεύουμε για τους τουρίστες και χαλάμε τα κέρδη μας αλλού…

  19. Δεν είναι τυχαίο που όλη η Κως Χριστούγεννα ήταν Ρόδο.εξυπνοι οι Ροδίτες στόλισαν λιμάνια έφτιαξαν χωριό άι Βασίλη εδώ που να πας τα παιδιά ; Στη μαρίνα να δουν λαμπάκια απτά τζάμπο τα βλέπουν και στο σπίτι τσάμπα.η Κως είναι μόνο για μεθυσμένους τουρίστες καλοκαίρι

  20. ΑΣ KΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  21. τελικα ρε ανωνυμε πρεπει νασε μεγαλοs στοκοs . θαταν πιο φωτεινη η πολη αν καποια μαγαζια ειχαν κανει ανακαινηση ρωτω .το κομπλεξ που εχετε μεσα στο κεφαλι σαs ειναι που μολιs σαs θιξουν τουs κολητουs αρχιζετε να κατηγορητε και να προσβαλετε ατομα και επειχηρησειs .

  22. τελικα ρε ανωνυμε πρεπει νασε μεγαλοs στοκοs . θαταν πιο φωτεινη η πολη αν καποια μαγαζια ειχαν κανει ανακαινηση ρωτω .το κομπλεξ που εχετε μεσα στο κεφαλι σαs ειναι που μολιs σαs θιξουν τουs κολητουs αρχιζετε να κατηγορητε και να προσβαλετε ατομα και επειχηρησειs .

  23. Δεν φταιει υτο κρατος και ο δημος για ολα τα κακα του τοπου μας παντα.Πρωτοι οι μαγαζατορες δεν στολιζουν τα μαγαζια τους χριστουγενιατικα για να διαμορφωσουν ατμοσφαιρα. Φτανει που πουλανε πανακριβα και οι μεταφορικες κανουν χρυσες δουλειες μιας και ολοι αγοραζουν απο το Ιnternet. Χρειαζονται καθημερινα δρασεις ωστε ο λιγοστος κοσμος που παραμενει στην Κω τις γορτες να βγει απο το σπιτι του.Γιορτινη ατμοσφαιρα παντου. Αλλα ας δουμε και τα σπιτια μας .Ποσα ηταν στολισμενα?Ολοι φταιμε για αυτη την καταντια.Ολοι θελουν να φυγουν να πανε για διακοπες τις γιορτες σε μεγαλες πολεις ή στα χιονια.Δυστυχως ή ευτυχως ειμαστε καλοκαιρινος προορισμος. Αλλα αν θελουμε μπορουμε να περναμε καλα και τις γιορτες.Απλα δεν θελουν ολοι!!!! Γιατι δεν ειναι ενωμενοι,γιατι ορισμενοι ειναι βολεμενοι , αλλοι αδιαφοροι.Και ας σταματησει η καραμελα για την φτωχεια. Λεφτα υπαρχουν αλλα οχι για πεταμα.Ας πατε στην Βορεια Ελλαδα να δειτε φτωχεια!!!!!! Ζουμε στον Παραδεισο αλλα δεν μας φτανει.

  24. Ένας κύκλος κλείνει έρχεται για τελευταία φορά ο Γιώργος αλλά θα είναι τέλειος λαϊκός και Ανθρώπινος θα κάνει αλλαγές στο νησί μελετημένες και θα φύγει σαν ήρωας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ