Καλή & Ευλογημένη Χρονιά – Η Δοξολογία για την 1η του έτους στον Μητροπολιτικό ΙΝ Άγιου Νικολάου Κω, παρουσία των τοπικών αρχών

2
8002


Χαρίκλεια Χριστοφή

Η καθιερωμένη Δοξολογία για την πρώτη ημέρα του νέου έτος πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα επισημότητα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Κω, αμέσως μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου.

Στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου και της κατά σάρκα περιτομής του Κυρίου  προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Με συλλειτουργό τον π. Κωνσταντίνο Καματερό, ενώ κατά την επίσημη Δοξολογία κατέφτασαν και πλαισίωσαν τον Σεβασμιώτατο ο Γενικός Αρχιερατικός π. Ιωάννης και όλοι οι Ιερείς της πόλης.

Έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης καθηγητής Γιώργος Σακέλλης και ο Κωνσταντίνος Χατζηάμαλλος με τους Δαυίδ Σακέλλη, Φίλιππος Σαρρή, Σπύρο Βασιλειάδη κ.α.

Αμέσως μετά την ανάγνωση της ευχής του Μεγάλου Βασιλείου για την πρώτη του έτους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ με ιδιαίτερες ευχές προς τους τοπικούς μας άρχοντες και μοίρασε τις μικρές βασιλόπιτες σε όλους.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή Χρονιά! Εύχομαι να μην ξαναπεράσει κανείς αυτά που περάσαμε στα πέτρινα χρόνια της χούντας του ’15-’18

  2. Αρχιμηνιά κι αρχή χρονιά,
    ανοίξαν’ όλοι τους πανιά,
    για το, για το εικοσιτρία
    θέλουν πάλι δημαρχία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ