Τρομακτικό τροχαίο στη Μεσαριά Κω: ΙΧ ντεραπάρισε και ο οδηγός βγήκε μόνος του εκτός οχήματος… (Διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του)

33
94417

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τροχαίο που κόβει την ανάσα – σύμφωνα με τις περιγραφές σημειώθηκε γύρω στις 7μμ απόψε στη Μεσαριά αμέσως μετά το γεφύρι (στο σημείο αυτό έχουν γίνει κι άλλα σοβαρά ατυχήματα και θανατηφόρα).

Ειδικότερα το εικονιζόμενο ΙΧ, με κατεύθυνση από Κω προς χωριά,  ξέφυγε της πορείας του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, προσέκρουσε σε σταθερό σημείο και ντεραπάρισε μετά τη στροφή της Μεσαριάς και παρόλα αυτά, ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνων, κατάφερε και βγήκε μόνος του εκτός οχήματος.

Σύμφωνα με τις περιγραφές κυριολεκτικά «είχε Άγιο» καθώς ξάπλωσε στο δρόμο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, έχοντας τις αισθήσεις του.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για τον συμπολίτη μας.

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……Δεν εχω να σχολιασω τιποτα!
    Το νησι ειναι μια σταλια και αδειανο και μονοι μας σκοτωνομαστε!!

    • Επάνω σε στροφή (και τι στροφή) το ελαφρύ φτηνό αυτοκίνητο ΔΕΝ ανταποκρίνεται σε υψηλές ταχύτητες. Στις 99% των ατυχημάτων ευθύνεται πάντα ο οδηγός… Οδηγεί με σύνεση και ευθύνη ανάλογα με την κατάσταση του εκάστοτε δρόμου. Και αφήνω στην άκρη τυχόν μέθη και το ντοπαρισμα.

  2. Ζώνη ταχύτητα μάλλον … ευτυχώς που δεν πήρε κανέναν άλλον στο κεφάλι του.. αφού είναι καλά ας γίνει ένα μάθημα την επόμενη φορά να φοράει ζώνη και να μη τρέχει!! Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και μη ξεχνάτε ( ζωνη – κράνος ) σώζουν ζωές!! Αλκοόλ και ταχύτητα σκοτώνουν ζωές!!!!!

  3. Άγιο είχε ο οποιοσδήποτε άλλος που θα μπορούσε να ήταν στο απέναντι ρεύμα, πεζός, δικυκλιστής ή όχημα.

  4. Παρακαλώ πολύ θερμή παράκληση να περάσει το σχόλιο μου!!! Εινασταν στον Σκλαβενίτη πήγαινα Κω και ο οδηγός καταιβαινε προς χωριά , ήρθε στο…………………. Μόλις ανοίγω ειδήσεις βλέπω αυτό!! Τι να πω ?????? Είχα Άγιο οι ημέρες που είναι !!!!

  5. Σαν επαγγελματίας οδηγός με πάνω από 3.000.000 χιλιόμετρα σε διεθνεις μεταφορες θα πω το εξης.
    Για τα ατυχήματα που προκαλούνται από ταχύτητα και μέθη, ο νόμος πρέπει να είναι όχι αυστηρός αλλά φονικος.
    Πρεπει με τετοιες συμπεριφορες να τελειώνουμε μιά κι εξω.
    Σε τετοιους υπανθρωπους δεν πρεπει να δινεται δευτερη ευκαιρια.
    Εξ αλλου δευτερη ευκαιρια για τι???
    Αν δεν προλαβαν να σκοτωσουν την πρωτη να το καταφερουν με την δευτερη???
    Παρσιμο το διπλωμα δια παντος ,πεντε χρονια μέσα, και αν εργαζεται σε δημοσια υπηρεσια απώληση.
    Επαναλαμβανω και πάλι, αν διαπιστωθει οτι το ατυχημα προκληθηκε απο ταχυτητα η μέθη!!!!

  6. Άγιο είχε ο άνθρωπος πολύ πιθανόν να μην πήγε με το όριο ταχύτητας αλλα με τέτοιους δρόμους που έχουμε αφού δεν σκοτώθηκε ο άνθρωπος είναι τυχερός . Ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι με αυτό το άθλιο οδικό δίκτυο του νησιού έλεος πια τι περιμένουν να χαθούν ζωές πάλι??

    • Από τη στιγμή που ξέρεις την κατάσταση των δρόμων δεν τρέχεις και δεν οδηγείς επικίνδυνα, τέλος. Δεν σας φταίει κανένας δρόμος, καμία τροχαία, τίποτα, μόνο το ξερό σας το κεφάλι το ανυπόμονο για να κερδίσετε 1-2 λεπτά. Να φτάσετε γρήγορα λες και θα χάσετε τις μετοχές στο χρηματιστήριο. Ριψοκινδυνεύετε τις ζωές σας και τις ζωές των άλλων επειδή είστε τόσο ανεύθυνοι και αναίσθητοι να συνειδητοποιήσετε ότι τσάμπα θα κλείσετε σπίτια, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την ανυπομονοησία σας.

    • Και το οδικό δίκτυο να σας φτιάξουν, τα ίδια και χειρότερα θα κάνετε, ίσα ίσα που θα τρέχετε περισσότερο και θα αυξηθούν τα τροχαία. Για τους ελληνάρες, όσο πιο χάλια είναι ο δρόμος τόσο το καλύτερο, είναι ο μόνος τρόπος να κόβουν ταχύτητα μπας και πάνε με το όριο. Σαμαράκια κατά μήκος της επαρχιακής οδού είναι η μόνη ενεργητική λύση, γιατί οι περισσότεροι δίνουν πιο πολύ αξία στο αμαξάκι τους παρά στη ζωή του άλλου που θα αφαιρέσουν.

    • Μάλιστα, οι δρόμοι φταίνε. Στην Κω τη Ρόδο και την Κρήτη πρώτα πρώτα, φταίνε οι εργολάβοι. Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας που η αστυνόμευση δεν αστειεύεται και περνάει χιλιάδες κόσμος από κάθε δρόμο οι εργολάβοι είναι θεοί και δεν σκοτώνεται ο κόσμος.Οι δρόμοι δεν φταίνε σε τίποτε, μάλλον η οδηγική παιδεία φταίει που είναι ανύπαρκτη, και η προσπάθεια μας μετά από βλακεια να τα ρίχνουμε σε άλλες αιτιες

    • Νόμος βαρύτητας : όταν γίνεται σίγουρουση ενός αυτοκινήτου οποιασδηποτε κατηγορίας η ταχύτητα διπλασιάζεται βλάκα όποτε και με 50 να πάει γίνεται τέτοια ζημιά έλα να ξυπνάμε και να μην κατηγορουμε

  7. Να τελειώνει και το παραμύθι με τους δρόμους.Ναι έχουμε χαλια δρόμους.Έχει γίνει ατύχημα σε δρόμο που να ακολουθούσε κάποιος τα όρια ταχύτητας και τα σηματα και δεν ήταν μεθυσμενος;Μπορεί να μου πει κάποιος;Ποσό είναι το όριο στο σημείο που έγινε το ατύχημα ξέρετε;Με ποσά πήγαινε ξέρετε;Φταίει ο δρόμος;

  8. Προσπέραση σε 2 αμάξια στο Σκλαβενίτη . Πάνω στην διαχωριστική γραμμή και πολύ παραπάνω από ….χλμ/ώρα επικίνδυνος το λιγότερο

  9. Εκτός απ την ταχύτητα και την ζώνη ,τις κακοτεχνίες των δρόμων, υπάρχει

    ακόμα ένας παράγοντας που εκτόξευσε τον αριθμό των τροχαίων, νεκρών και σακάτηδων και είναι η χρήση κινητού και gps και την ημέρα και την νύχτα.
    Ας κάτσει κάποιος σ ένα σημείο στην Λάμπη και να δει το βράδυ πόσα αμάξια έχουν ανοικτό το κινητό, έχουν τους προβολείς και το βλέμμα αλλού, μαζί με την φουκαριάρα την προσοχή τους βέβαια. Το ίδιο Ψαλίδι, το ίδιο προς χωριά, το ίδιο και οι ξένοι και οι γουρούνες. Είναι Παγκόσμιο το πρόβλημα, αλλά δεν είναι το ίδιο μια Εθνική οδός ή ένας Δρόμος οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής κωμοπόλεως με τις σκοτώστρες τις δικές μας οδούς. Και βέβαια ευθύνεται η Τροχαία που δεν ελέγχει παρά μόνο ασφάλειες, κράνη, ζώνες, αλκοτέστ. .η οδική επικινδυνότητα έχει επιβαρυνθεί πολύ με την χρήση των τεχνολογιών .Καθόλου απίθανο να μιλούσε ή κοιτούσε το κινητό.
    Το θέμα με το GPS έχει απασχολήσει πολύ και άλλες χώρες.

  10. Εμ αφού η αστυνομία δεν κάνει σωστά την δουλειά της τι περιμένετε. Ούτε για κανένα φώτα σε αυτοκίνητα γράφουν ούτε για ταχύτητα ούτε καν ασχολούνται!! Και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και σκοτώνει και όποιον γουστάρει μιας και δεν υπολογίζουν ούτε πεζό ούτε ανάπηρο τρέχουν μέσα στην πόλη πάνω από 100χλμ καμιά φορά, ιδικά τα μηχανάκια πάνω από ποδηλατοδρομο πεζόδρομους όλα εκτός ελέγχου!!!👌👌👌👌

  11. Φτανει πια με τους δρόμους που είναι καλοί, τρέχουν πίνουν δεν φοράνε ζώνη κράνος και μετά φταιει ο δρόμος. Οι πινακίδες και κανόνες για κάποιο λόγω υπάρχουν εφόσον δεν παραβιάζονται δεν έχουμε τροχαία. Το όριο ταχυτητας σε όλο τον επαρχιακό είναι ως 70 χιλιόμετρα σε πολλά σημεία που έχει στροφές όπως εδώ ας πούμε το όριο μειώνεται και υπάρχει πινακίδα.

  12. Είκοσι μέρες γύρισα όλη την βόρεια Ελλάδα με χιλιάδες αυτοκίνητα με ομίχλες όπου πήγαινα και δεν είδα το παραμικρό.Μολις γύρισα κατευθείαν ατύχημα.Τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας όπως τα αντιλαμβάνεται.

  13. ΄΄σύμφωνα μέ τίς περιγραφές είχε άγιο΄΄. στά θανατηφόρα πού έγιναν εκεί δέν παρέστη άγιος. επιλεκτικότητα…

  14. Τα όρια στους δρόμους δεν μπαίνουν για πλάκα . Αν χτυπούσε τα παιδιά μας … τι θα λέγαμε ;;; Πρέπει να γίνει το κακό ;;;
    Έλεος με αυτούς που τρέχουν σαν τρελοί .

  15. Διαβάζοντας τα σχόλια, νομίζεις ότι γράφει ο Ιαβέρης ή ο Σουμάχερ.Παιδια ηρεμήσετε,η ταχύτητα,το αλκοόλ,η παραβίαση stop σκοτώνουν.Τωρα όσον αφορά εάν δεν ήταν από την Κω,μην ξεχνάμε ότι την Δευτέρα το βράδυ στην Κανάρη, οδηγός από την Κω, και αυτός με αλκοόλ,την ίδια ώρα (18:00), πήρε σβαρνα πινακίδες, κολώνες, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, χτυπάει σταθμευμένο, το παρατάει και φεύγει.Τελικα συνελήφθη.Συμπερασμα ,ο παραβατικος οδηγός μπορεί να είναι από οπουδήποτε.Προσοχη γιατί άμα γίνει το κακό είναι αργά……

    • Ξέρουν πολύ καλά τι λένε και ειδικά αυτός που αναφέρει τον.. κομπλεξικό

      Μήν είσαι τόσο απόλυτος..η Κως είναι μικρό νησί και τα πάντα όλα φαίνονται και ακούγονται. Υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των ενστόλων κα δη των βαθμοφόρων. Πήγαινε σ ένα στρατόπεδο μετά από κάποια εκδήλωση και δες όχι Διοικητή αλλά ανώτερους αξιωματικούς και βαθμοφόρους πως φεύγουν. Μόνο φαντάρους γράφουν. Το Πάσχα έφευγαν πολλοί αφού ήπιαν και γίνεται χρόνια.
      Όσο για τους δρόμους απ τον Απρίλιο μέχρι τέλη Οκτωβρίου είναι ανεπαρκείς ,πάρα πολύ ανεπαρκείς, καθότι δεκαπλασιάζεται η κυκλοφοριακή κίνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παραβάτες ανάμεσα στον γηγενή πληθυσμό….υπήρχε άτομο που έγραφε σαν ΚΧΑ και μετά που τον απείλησαν με Εισαγγελέα υπέγραφε σαν στρατιωτικός, με εμπάθεια, με ρατσιστικά κίνητρα, με μίσος σε κάθε θέμα τοπικού ενδιαφέροντος.

  16. Δυστυχώς σε όλα τα θέματα καταπιανόμαστε από τα πάντα ,εκτός την Δικαιοσύνη

    Θα θυμάστε το μοντέλο που παρέσυρε τον Οκτώβρη έναν60άρη μοτοσικλετιστή αφήνοντας τον στον τόπο. Βγήκε το τεστ που υποβλήθηκε θετικό,αλλά είναι έξω και το θύμα στον τάφο.
    Υπάρχει ή όχι θέμα δικαιοσύνης στην χώρα? Υπάρχει μια κατάντια όπου δικηγόροι λυμαίνονται την Κοινωνική ισότητα?
    Υπάρχει έλεγχος των ελεγκτών ?
    Δεν κατάντησε αηδία το θέμα της ατιμωρησίας ?

  17. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΒΗ ΤΟ ΦΛΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΛΥΔΑ ΓΙΑΝΑ ΣΤΡΙΨΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΝΙΕΡΑΣ ,ΜΟΛΙΣ ΠΑΗ ΝΑ ΣΤΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΗ ΠΡΟ ΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤ ΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΦΡΕΝΟ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ? ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΓΥΡΕΥΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΤΡΕΧΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΡΕΣ ΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ