Σε Χριστουγεννιάτικο – εορταστικό κλίμα το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του δέντρου στην Καρδάμαινα

10
14652

Σε Χριστουγεννιάτικο – εορταστικό κλίμα με πολλά παιδικά χαμόγελα, μουσικές, γεύσεις και κάλαντα  πραγματοποιήθηκαν στην Καρδάμαινα το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την συμμετοχή όλων των συλλόγων και των σχολείων της περιοχής σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα και τον ΔΟΠΑΒΣ.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την συμμετοχή τοπικών φορέων και σχολείων σε ποικιλία διάφορων ειδών  που έγιναν ανάρπαστα, έδωσε για άλλη μια φορά χρώμα, άρωμα, ήχους και εικόνα εορτών.

Ακολούθησε η πολύ ζεστή και όμορφη  εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την συμμετοχή για άλλη μια φορά της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα, της χορωδίας ΑΡΙΩΝ,  καθώς και της παιδικής με κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

 

βίντεο: KOS TV

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου: Καλά τα παζάρια αλλά έχει χαθεί το μέτρο.Συμμετεχουν σχολεία, για να πάνε εκδρομή.Ας πληρώσουν οι γονείς να πάνε.Συμμετεχουν σύλλογοι που έχουν έσοδα από συνδρομές.Μεχρι και ιδιώτη στην Κω είδα να πουλάει το προϊόν παραγωγής του.Επειτα πολύ αισχροκέρδεια και έσοδα μαύρα.Αφου όλα είναι προσφορες γιατί αυτές οι τιμές;Ας το δούμε λίγο.Καλες γιορτές,αν και βλέπω ότι έχουν ξεμείνει από ιδέες…..

    • Απορημένε Κώε. Να ξέρεις ότι αυτά τα λεφτά που μαζεύουν οι Σύλλογοι Γονέων, Αθλητικά σωματεία, και διάφοροι σύλλογοι επιστρέφουν στην κοινωνία. Είτε με δωρεές είτε στα σχολεία, στις μετακινήσεις των αθλητικών σωματείων κτλ. Από αυτά που γράφεις εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μάλλον ή δεν έχεις παιδιά ή είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο…

    • Όπου Δέντρο και ΕΛΙΑ η ΠΑΡΔΑΛΩ πρώτη... Βάλε φωτάκια βρε ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ στις Ελιές να φωτίσουν την κεφάλα σας...

      Ψοφάνε για φιέστες και φωτογραφίες οι ανίκανοι με το μηδενικό έργο… ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ… Κουράγιο ΤΕΟ μέχρι και τον Φλεβάρη

  2. Όταν κάποιος δεν θέλει να βρίσκεται κάπου αλλά τον πάνε με το ζόρι…

    Η απεικόνιση στο πρόσωπο του δημάρχου…

    Εξού και τα ΜΗΔΕΝ έργα στην Καρδάμαινα…

  3. οπα της και απο αναπτυξιακη μισθο ο δημαρχος κ εμεις χτυπαμε 12ωρα….. φιλαρακο δεν σε ψηφισμαε για αυτο

  4. Όπου Δέντρο και ΕΛΙΑ η ΠΑΡΔΑΛΩ πρώτη... Βάλε φωτάκια βρε ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ στις Ελιές να φωτίσουν την κεφάλα σας...

    Ψοφάνε για φιέστες και φωτογραφίες οι ανίκανοι με το μηδενικό έργο… ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ… Κουράγιο ΤΕΟ μέχρι και τον Φλεβάρη….

    • Πυλιωτάκι … εγώ στην θέση σου….
      θα έμπαινα από τώρα στο πηγάδι!!!
      Ερχεται η ώρα σας!!!
      Πόσο θα κοροιδεύετε τους πολίτες με την ανικανότητα σας… κάνοντας μια τρύπα στο νερό απο το 2019;;;
      Υποφέρετε από τα κόμπλεξ σας! Το ξέρετε… και το ξέρουμε!!!

  5. και ολα αυτα γινονται με απευθειας ανθεσεις στους κολλητους κ στους γλυφτες?????? οπως τα 20000 που ακουγονται σε ολη την πιατσα…. κ ο κοσμακης παλευει για το μεροκαματο??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ