Άλλο: Νέο ΣΟΚ στην Κάλυμνο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Δημήτρης Μαμάκας σε ηλικία 43 ετών!

9
22086

Θλίψη και συγκίνηση σε γονείς, αδελφές, συγγενείς και φίλους, σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Δημήτρη Μαμάκα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 απόγευμα, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Κάλυμνο και ήταν το μεγαλύτερο παιδί του Γιάννη και της Αγγελικής Μαμάκα ενώ είχε ακόμη 2 μικρότερες , αδελφές δίδυμες, την Ειρήνη και την Κατερίνα.

Τα σχολικά του χρόνια τα πέρασε στην Κάλυμνο, ενώ σπούδασε σε σχολή στην Πάτρα. Μετά την αποφοίτηση και την στρατιωτική του θητεία, επέστρεψε στο νησί, όπου ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση  “Εισαγωγή- Εμπόριο Μοτοποδηλάτων και Ενοικίασης μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων”. Τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος, για τα καταστήματα της Επιχείρησης στο Μασούρι.

Ο Δημήτρης ήταν άριστος επαγγελματίας, πετυχημένος επιχειρηματίας,καλός γνώστης του τουριστικού τομέα, δραστήριος, εργατικός, ανήσυχος, χαμογελαστός, ευγενικός, εξυπηρετικός, γενναιόδωρος, ειλικρινής, αγαπητός σε φίλους και πελάτες

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2002, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στις 2.00 το μεσημέρι. Η σορός του θα μεταφερθεί στο Ναό στις 11.00 το πρωί. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου.

Καλό ταξίδι Δημήτρη.

Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς του Γιάννη και Αγγελική, στις αδελφές του Ειρήνη και Κατερίνα, στους συγγενείς του.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστιχος ….. δεν ακουσατε την προφιτια του αγιου Παισιου και τρεξατε για το χαραγμα!! μονο πιστη και προσευχες στο Χριστο μας να μας βοηθησει πλεων πρωτα ομως πρεπει να ζητησουμε συνχωρεση για της αμαρτιες μας και μετα να το κανουμε!!!

    • Να μην πω τι έχετε μπερδέψει. Και τα έχετε κάνει άντε να μην πω. Σε λάθος μονοπάτια ψάχνετε την αποφυγή του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ. Μάθετε να διαβάζετε σωστά τα λόγια των Αγίων. Μην τους μειώνετε στα δικά σας πνευματικά επίπεδα. Συγχωρεμενη να είναι η ψυχούλα του.

      • ΧΑΡΑΓΜΑ .... (Βαθεια τομη ) για κοιτα τι εχεις μεσα στο χουφτα σου. (για το πρωτο σχολιο)

        Εχεις μονιμα ενα ΚΙΝΗΤΟ που σε ΕΛΕΓΧΕΙ. Αυτο σου κανει το κουμαντο στην ζωη σου. Κοιτα ολους σε μια παρεα. Κανενας δεν κοιταει τον διπλανο του. Ολοι ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ στο κινητο. Ο… BIG BROTHER που σε παρακολουθει και σε χειραγωγει. Αυτο ειναι ενα κομματι της ολης ιστοριας. Οσο για τα εμβολια, χρονια τρωτε κρεατα με ορμονες – αντιβιωσεις – κοορτιζονες κτλ και σας ενοχλησαν τα εμβολια. Χορταρικα τιγκα στα δηλητηριωδη φυτοφαρμακα. Μολις ομως αρωστησετε τρεχετε στους γιατρους και βεβαια ορθως πραττετε. Εχετε ανακατεψει το εμβολιο με τον αντιχριστο. Τα εχετε κανει αχταρμα. ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ στο απογειο.

        • Αυτό έλειπε για τους ξαφνικούς θανάτους σαν του παιδιού από πάνω σαν του προηγούμενου 40χρονου απο Κάλυμνο, του 50 χρονου από Κω των άλλων νέων παιδιών απ΄τη Ρόδο και τόσων άλλων καθημερινά μπαμ και κάτω παντού να φταίνε τα μπόλια…. Οι ορμόνες φταίνε… Τα χάμπουργκερ και τα μιλκσέικς όπως αυτά που έφαγε η 19χρονη λιμενικός και έφυγε ξαφνικά… μόνο σκοταδισμό εδώ μιλάμε για ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ

    • Δεν θα διαφωνήσω για τον αριθμό των «ξαφνικιτιδων», αλλά θα ήθελα να με ενημερώσεις για τον ιατρικό τους φάκελο και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αιτία θανάτου όλων αυτών. Με λεπτομέρεια παρακαλώ. Κάτι θα γνωρίζεις παραπάνω από εμένα. Σίγουρα όλοι οι θεράποντες ιατροί όλων αυτών θα σε ενημέρωναν ημερησίως για την κατάσταση τους.

  2. Googleαρετε τη φραση «έφυγε ξαφνικά..» να παθετε σοκ…εγκλημα κατα της ανθρωποτητας ο €μβολιασμος με τις φολες του Μπουρλα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ