Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εκδήλωση της Περιφέρειας και της ΕΓΕ Κω για την έμφυλη βία

2
4403


Χαρίκλεια Χριστοφή

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η έκδηλωση για την έμφυλη βία, που διοργάνωσε στην πνευματική εστία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδας -Παράρτημα Κω υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου.

Την εκδήλωση συντόνισαν η Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου Ευριδίκη Νάκη και η Πρόεδρος της ΕΓΕ Μαίρη Φάκκου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κω και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ.
Ομιλητές ήταν , η Ζωή Παγάνα, Υπαστυνόμος ‘Β και Μαρία Γκόλφη Ανθυπαστυνόμος του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας ‘Β Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, η Γεωργία Ανδρεάνη Κοινωνική Λειτουργός και Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων Δήμου Κω, η Μαρία Κωλλέτη Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω και ο Δρ.Δημήτρης Γερούκαλης Ιατρός-Ψυχίατρος και Επιστημονικός Διευθυντής της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης»
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρ. Υπουργός και βουλευτής Γιώργος Νικητιάδης, ο πρ. Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λουκάς Θάνος, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα και ενημερωτική η εκδήλωση ,όπως μας έχει συνηθίσει η ΕΓΕ. Συγχαρητήρια και στην κ. Νάκη. Μας λείπουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ