Νέο ΣΟΚ στην κοινωνία της Κω! Έφυγε ΞΑΦΝΙΚΑ από τη ζωή ο Μεχμέτ Φειμό

30
80943

Νέο σοκ και τεράστια ερωτηματικά προκαλεί ο νέος ΞΑΦΝΙΚΟΣ θάνατος του αγαπητού συμπολίτη μας επιχειρηματία Μεχμέτ Φειμό σήμερα το πρωί σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος συμπολίτης μας πήγε για καφέ το πρωί, γύρισε σπίτι, αισθάνθηκε αδιαθεσία αλλά δυστυχώς «έφυγε» από ανακοπή.

Ένας δραστήριος, καλόκαρδος, χαμογελαστός, ευγενικός και συμπαθής επιχειρηματίας στην παλιά πόλη. Εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας μικρών παιδιών.

Πολύ κρίμα να φεύγουν ξαφνικά τόσοι νέοι άνθρωποι και δυστυχώς να μην διερευνώνται ΟΛΕΣ οι παραμέτροι από τους αρμόδιους.

Δεν υπάρχουν λόγια…Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια.

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά τι σοκ και ξαφνικά??? Τα ξέρετε τα είπαμε ………………. Συλλυπητήρια στην οικογένεια

    • Δεν είχαν σημάδια υποκειμένων προβλημάτων, σε μικρότερη ηλικία και φύγανε ξαφνικά σε δευτερόλεπτα. Συν πολλούς άλλους γνωστούς. Έτσι φεύγανε και προ covid. Και δεν υπήρχε ενημέρωση και έμεναν οι θάνατοι αυτοί στην αφάνεια. Τώρα με το παραμικρό όλα στα εμβόλια. Για συνέλθετε. Συληπητηρια στους οικείους του.

  2. Δεν το χωρά ο νους κάποιου λογικού όντος.
    Όσο κολλημένος και φανατικός να είσαι,δεν γίνεται να μην αναρωτηθεί η συνείδηση,ή τέλος πάντων όση σου έμεινε.. γιατί;
    Καλό ταξίδι γείτονα.

  3. Η κομπανία με τα φόλια που είσαι ακόμα δυστυχώς ο κόσμος την πάτησε με την υπορχεοτικοτοτα του θανάτου. Καλό ταξίδι στον άνθρωπο. Κουράγιο στην οικογένεια.

  4. Βαθύτατα συλληπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και όλη την οικογένειά του. Πόσο σοκαριστικό και στενάχωρο να φεύγουν ξαφνικά νέοι άνθρωποι.

  5. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους... Είναι πολύ μεγάλο το σοκ... 😢😢

    Μπορεί κάποιος από τους συγγενείς να μας ενημερώσει αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας; Και επειδή ποτέ δεν μαθαίνουμε τα ακριβή αίτια στους ξαφνικούς θανάτους, παροτι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, μήπως εδώ σε τοπικό επίπεδο, να γνωρίζαμε αν είχε νοσήσει το παλικάρι ( Post Covid-19 σύνδρομο) ή αν είχε εμβολιαστεί; Κι ας σκεφτεί ότι θέλει ο καθένας… Lütven.. Nicin? Neden?
    Τι συμβαίνει ρεεεεε, γαμώτο;;;

  6. Μα τι συμβαίνει τέλος πάντων?Όλοι τρελοί είμαστε?
    Θα σταματήσει το ακαταδίωκτο επιτέλους σ αυτό το ////δέλο να κάνουμε και μεις μια μήνυση?
    Ποιοι είστε ?Γιατί υπεράνω όλων είναι το θέμα της υγείας.
    Το Σύνταγμα πότε θα εφαρμοστεί κατά των ακαταδίωκτων?Γιατί????

  7. Θερίζουν οι φόλες του μπουρλα και κοιμαστε ορθιοι ρε…ξεσηκωθητε σας φαρμακωσαν και σας σκοτωνουν…πρεπει αυτοι οι φονιαδες να πανε φυλακή!!!!

  8. πρεπει να τιμωρηθεί ο πρωθυπουργός για της συνέπειες των πραξεων του και την υποχρεωτικότητα στο εμβόλιο μεχρι ποτε θα κοιμαστε βρε αρνια δεν καταλαβενετε οτι ο προθηπουργος ειναι εγκληματιας και δολοφονος ξεκαθαρα!!!! πρεπει να παει μεσα!! ζωα εσεις που τον ψηφισατε αλητες!!!!!

  9. Κρίμα ο φίλος μου, τόσα χρόνια ποτέ δεν άκουσα ποτε για νέους ανθρώπους να φεύγουν «ξαφνικα», δυστυχώς!

  10. Ακομα και το aegeanews φοβάται να γράψει τη λέξη εμβολιασμένος στα σχόλια αναγνωστών ( βλέπε το σχόλιο του BATMAN)… φαντάσου τι γίνεται!!!!

  11. Θα σεβαστείτε επιτέλους τίποτα ηλίθιοι; Ποσο ηλίθιοι είστε;Ο ένας θέλει ιατρικό ιστορικό να στείλουν οι συγγενείς στο site,ο άλλος βρήκε ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση και μηνύσεις.Αναρρωτιεμαι τι διαβάζουμε; Τόσο ηλιθιότητα μαζεμένη σε ένα site ;Σκαστε ηλίθιοι… Όλα έχουν ένα μέτρο… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, και δύναμη στους δικούς του επίσης.Γνωριζομασταν παρα πολλά χρόνια.Οσο για τους υπόλοιπους, μην τα ισοπεδώνεται όλα.Φτανει πια….. Έλεος….

    • Πες τα …..με τον καθε ηλιθιο δεν σεβονται τον πονο των ανθρωπων του….τωρα εφυγε οτι και να γραψει ο καθενας δεν γυρναει πισω ο ανθρωπος …καλο παραδεισο και ας μην τον ηξερα προσωπικα κριμα να φευγουν νεοι ανθρωποι και οικιες φυσιογνωμειες του νησιου ….

      • Η θλίψη εκφράζεται διαφορετικά για τον καθένα,ειδικά για κάποιο που τον γνώριζε ..
        Ποιος είναι ο δικός σου ρόλος δεν κατάλαβα.
        Απ τα αρχέγονα χρόνια σε μια κοινωνία,στο άκουσμα τέτοιων απωλειών υπήρχε θλίψη, απορία, οργή, ερωτήματα,που καμία σχέση δεν έχουν με έλλειψη σεβασμού.εσυ είσαι ο ηλίθιος.

    • Να σκάσεις εσύ βλάκα...όλοι είναι σοκαρισμένοι ,θλιμμένοι,συντετριμμένοι ηλίθιε βλάκα..

      Όλοι απορούν, όλοι απορούν με τον χαμό ενός ανθρώπου,το ότι έχουν κάποιες ανησυχίες και απορίες δεν σημαίνει ότι χαίρονται, ότι πανηγυρίζουν.. Που το είδες βλάκα ότι δεν έχουν σεβασμό ?Εγώ στην γειτονιά της συζύγου του είδα να περνάνε αμάξια και να κορνάρουν για ένα γάμο και ντράπηκα. Βλάκα,αν έχεις πρόβλημα άντε πάρε κανα ηρεμιστικό βλάκα,που θα ελέγξεις και τα συναισθήματά μας βλάκα.Που ξέρεις τι αισθάνθηκε ο κάθε ένας σχολιαστής μέσα του.’Αιντε με τους βλάκες τα κομματόσκυλα εδώ μέσα,ανήθικοι αλήτες.Εδώ η ΄δια του η Οικογένεια απορεί και οδύρεται για το αιφνίδιο της απώλδειζς,εσύ //////άκα θα μας πεις ότι είμαστε χοντρόπετσοι.Αει …………ρεμάλι

  12. εχουν πει στους ιατροδικαστες να μην λενε οτι φταιει το τσιμπιμα καθε μερα φευγουν ανθρωποι 30 40 50 χρονων ξαφνικα

    • Μαλλον επρεπε να γινεις καθηγητης πανεπιστημιου χαραμιζεσαι στον στρατο….αν εχεις τιποτα τετοια στοιχεια τραβα στον εισαγγελεα και ασε τα σχολια και τα καρακιοζιλικια σεβασου τον πονο του αλλου ασε τις θεωριες …

      • Εδώ ελευθέρωσαν βιαστές ..βλάκα.
        Όλη η Κοινωνία είναι σοκαρισμένη βλάκα,έπινε καφέ πριν λίγες μέρες δίπλα μου,μια χαρά,ποιος είσαι εσύ ηλίθιε που θα μας πεις να μην νοιώθουμε φόβο?Που το λέει το σύνταγμα ότι απαγορεύεται η απορία???Έχεις διαβάσει ποτέ σου?Δείξε μου την σελίδα βλάκα από το επικαιροποιημένο syntagma.gr.BLAKA.

  13. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Συνεχίστε εσυς και κάνετε ότι σας λένε πάμε γερά πάμε για την 4καρφοσια

  14. Οι υπόλοιποι τί πίνετε και δε μας δίνετε;; Δεν πάτε καθόλου καλά! Τί κόλλημα έχετε φάει με τα εμβόλια στην Κω, που ζείτε! έχετε κάνει και έρευνες και είστε και σίγουροι ότι αυτα φταινε για κάθε ξαφνικό θάνατο…θα ήσασταν γελοίοι αν δεν ήσασταν επικίνδυνοι και ανεγκέφαλοι. Βουλωστε το!

      • Οι έρευνες χρυσέ μου είναι των ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ , ξέρεις αυτών που επισκέπτεσαι όταν αρρωσταίνεις και που εμπιστεύεσαι να σου δώσει φάρμακο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ