Όραμα και Δράση: Απαξίωση, εργαλειοποίηση και κρυφτούλι

14
4020

Απαξίωση, εργαλειοποίηση και κρυφτούλι.

Στις 4/10 μας κοινοποιείται πρόσκληση συνεδρίασης της Επιτροπής διαβούλευσης.

Δύο τα θέματα:

1ο – Ενημέρωση για την πρόταση παραχώρησης της έκτασης στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου, στον Δήμο Κω. (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω, κ. Θεοδόσιος Νικηταράς).

(Προσέξτε! Πρόταση και όχι απόφαση ! Απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν υπάρχει αφού ξέχασαν(;) να τη γράψουν.)

2ο – Γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης επί του Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού στο πλαίσιο σύνταξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Κω 2019-2023. (Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος, κα Γεωργία Κασσιώτη).

Δύο μέρες πριν τη συνεδρίαση (10/10) αντί εισηγήσεων  αποστέλλουν ακύρωση της συνεδρίασης χωρίς να ορίσουν νέα ημερομηνία. Η υπεύθυνη φωτογραφία – ταξίδι της ακύρωσης δεν μπορούσε να περιμένει…

Πλήρης απαξίωση και ασέβεια απέναντι στο θεσμό και στα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης!

Θυμίζουμε ότι στην Ε.Δ. συμμετέχουν  ο Σεβασμιότατος, τιμητικά  όλοι οι πρώην δήμαρχοι,  οι εκπρόσωποι  των φορέων και πολίτες.

Την ασέβεια διαδέχθηκε η υποβάθμιση και κυρίως η εργαλειοποίηση της επιτροπής!

Ο κύριος Νικηταράς  όταν δεν λέει ψέματα, κρύβεται. Όταν δεν κρύβεται, φωτογραφίζεται.

Η νέα πρόσκληση, η οποία δεν μας κοινοποιήθηκε, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει το θέμα του ΝΟΚ!

Ο πραγματικός λόγος της αρχικής ακύρωσης αλλά και της εξαφάνισης του θέματος από τη νέα πρόσκληση είναι η αδυναμία του να διασκεδάσει ή να διασκευάσει την επικείμενη τριχοτόμηση των 70 στρεμμάτων του ΝΟΚ για την οποία φέρει απόλυτα την ευθύνη.

Όχι πριν τις εκλογές…

Έτσι, με ελαφριά πηδηματάκια, με την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος αναγκαίου για την επίκληση –  επένδυση στη βραχεία μνήμη,  καλεί την επιτροπή  να αποφανθεί – τάχα μου – για τον στρατηγικό σχεδιασμό της τετραετίας 2019- 2023!

Ο νόμος επιβάλει τη διαβούλευση και τη ψήφισή του στην αρχή της δημοτικής περιόδου και όχι τώρα που απέρχονται άπραγοι.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και μετά θα έχεις το δικαιωμα να μιλάς.Δεν έμαθες για την παραίτηση του χατζη πρωην αντιδημαρχου;Ερχοντε και αλες παραιτησεις.Σκορποχωρι καταντησατε.Ε πουτανε το όραμα και δραση!!!!!χαχαχαχαχα

  2. ΤΖΙΟΒΑΝΝΑ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΜΑΘΕΣ,ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΓΡΑΦΙΚΗ.ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΛΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΕΝΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΤΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΚΙ.

    • Παντού κλευτες,αλα και παντού νικηταραδες.Χασατε την μασσσα κυριτσακια και αναστεναζετε.Αντε όμως που η ισχυρή Κως παραμένει ισχυρή στην καρδια των πολιτών.Ο από πάνω σας γράφει ότι κοφτουνε ολοι απο τον κυριτση.

  3. Με παενε πιο στο σπιτικό σου. Καλανεσε πιο η πολιτική. Μυριστικε εκλογές και βγήκε η αλεπού στο παζάρι.

  4. Κ Ρουφα το έχω ξαναπεί,όπως το λεω και στον Κυριτση.Κάτσετε σε ένα τραπέζι να τα βρητε να κατεβήτε μαζί για το καλό του νησιού μας.Να απαλαγουμε μια και καλή από τους άσχετους.

    • Να ανακατεφτουν τα σκουληκια θα σε λιωσω με τους ντενεκεδες που κανουν θορυβο?
      Που πατε ρεεεεε

  5. ιωαννα αφου τα παρατας οπως ειπες σε ραδιοφωνο της ροδου, γιατι καθεσαι και γραφεις?
    γραψε τα απομνημονευματα σου που εχουν ενδιαφερον.
    και μη ξεχασεις τους χαρακτηρισμους του κυριτση στο προσωπο σου. που ειπε οτι ολοι οι αδειοι ντενεκεδες κανουν πολυ θορυβο. δυστυχως δεν λες κουβεντα, και τα βαζεις με τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ που κανει ενα μεγσλο εργο, σεβεται τον κοσμο, και ηρεμησε τον τοπο.

  6. απαξίωση παίζοντας με το θεσμό της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και γενικότερα με το θεσμό της αυτοδιοίκησης !!!
    Με τα ψέματα δεν κρατιέστε στην εξουσία !!!

  7. Δήμαρχε είναι αλήθεια ότι ακόμα δεν έχετε δώσει μια, από τα λεφτά που χρωστάτε στους υπαλλήλους της καθαριότητας και όχι μόνο;;;
    Από τον Αύγουστο που έχουν εγκρίνει!! Σας βλέπω για νέα Δικαστικά μέτρα πάλι!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ