Νέο θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρμάρι – Δίκυκλο προσέκρουσε σε τοιχίο και βρήκε ακαριαίο θάνατο ο οδηγός

7
61530

Απίστευτα πραγματικά όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Πριν προλάβουν καλά καλά να στεγνώσουν τα δάκρυα από τα δύο προηγούμενα, νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι στο Μαρμάρι, όταν δίκυκλο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε τοίχο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό κάτοικο του νησιού ηλικίας περίπου 40-45 ετών (οι δικοί του πιθανότατα απουσιάζουν εκτός Κω και αναζητούνται για την ταυτοποίηση).

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια…

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν:

Την 25-10-2022/14.50’ στην περιοχή Μαρμάρι Κω και επί της ομώνυμης οδού δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 44χρονο αλλοδαπό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη κατοικίας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κω.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμεση σύγκληση Διαδημοτικής Επιτροπής με όλους τους φορείς.

    Λήψη μέτρων, ενημέρωση, υποχρεωτική μείωση ταχύτητας ,έλεγχος !!!
    Ενημέρωση όλων που δουλεύουν σε Ξενοδοχεία ότι όταν πάνε ή επιστρέφουν από δουλειά δεν είναι μόνοι στο δρόμο.
    Ενημέρωση Tour Operatots ότι έχουμε και εμείς νόμους.
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ εφόσον μας αρέσουν τα ρεκόρ αφίξεων,η διάνοιξη νέων οδών!!!!
    Κάθε μέρα σε κάποιους δρόμους υπάρχει μποτιλιάρισμα ‘πόλης’ .Οι δρόμοι είχαν μελετηθεί για πολύ μικρότερο αριθμό οχημάτων που δεκαπλασιάστηκαν ενώ οι δρόμοι μίκρυναν κατά το ήμισυ.
    Τεράστια ευθύνη των τελευταίων Δημοτικών παρατάξεων που ανέλαβαν ένα νησί και αφήνουν στις επόμενες γενιές ένα προάστιο Αθηνών.
    Πουθενά πάρκινγκ.
    Απελπιστική η κατάσταση στο Λιμάνι που ο κάθε μέθυσος που έρχεται μονοήμερη απ το Μπουντρούμι σου δείχνει το μεσαίο δάκτυλο επειδή δεν σταματάς στο πράσινο.

    • Welcome to Romiosini. Στη χώρα της τσαπατσουλιάς και του ελαμωρετώρα είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία της εδώ και καιρό. Και λίγα θανατηφόρα γίνονται, κάθε μέρα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 3-4 στο νησί με αυτή την οδική υμπεριφορά. Οι μόνες λύσεις είναι οι ενεργητικές, μεγάλα σαμάρια κάθε 500 μέτρα, κρυφά περιπολικά που να κινούνται συνέχεια στο δρόμο (όπως στην Αμερική), υποχρεωτική κοινωφελής εργασία ατόμων που οδηγούν μεθυσμένοι σε νεκροτομεία και επείγοντα νοσοκομείων ώστε να δουν από κοντά τον πόνο των συγγενών όταν χάνουν έναν άνθρωπό τους. Φυσικά, μέτρα τέτοιου τύπου θα θεωρηθούν φασιστικά από μεγάλη μερίδα άναρχων-ασύδοτων-ράθυμων ρωμιών και μετά από τις αναμενόμενες αντιδράσεις θα αποσυρθούν ή δεν θα εφαρμοστούν όπως πρέπει.

      • Υποχρεωτική μπορεί κάποιος να έχει σάγχαρο και να έχει μειωθεί η όραση του..η απόσταση που βλέπει να είναι πολύ μικρότερη απ’ αυτήν όταν πήρε το δίπλωμα και να μην το δημοσιοποιεί.
        Εδώ τίθεται η προσωπική ευθύνη,αλλά οι υπόλοιποι τι του φταίνε;

  2. Δεν είναι μόνο κύριοι της τοπικής Αρχής το όχημα για βόλτες όπως παραπλανητικά φωνάζετε.
    Μετέφερα στο Νοσοκομείο κατάκοιτη για θεραπείες (επειδή το ασθενοφόρο είναι μόνο για τα πολύ επείγοντα λέει και έλειπε) και δεν είχα που να σταματήσω να την βγάλω, χάος ,ουρές στα φανάρια ,στους κόμβους, να σου πετάγονται ποδήλατα και πατίνια από παντού και να θες λεξοτανίλ για να περάσεις την πόλη.
    Εχουμε πληθυσμό 36.300 κατοίκους πλέον.
    Όλοι αυτοί οι άνθρωποι για την απαραίτητη ‘κοινωνική επαφή’ διαφόρων λόγων και αιτιών θα πρέπει να διασχίσουν αυτούς τους οδούς.
    12-3 το μεσημέρι οι οδικοί άξονες που έχουν επιφορτιστεί με την μεγαλύτερη κυκλοφοριακή κίνηση ,είχαν ουρές, όπως στο κέντρο πόλεως Ηπειρωτικής Χώρας.
    Κατεβασιές χιλιομέτρων απ την Πειραιώς το καλοκαίρι και διακοπή κυκλοφορίας στον κύκλο της Μοσχαροκεφαλής….αναμονή στο στοπ από Πλατάνι πέντε λεπτά απογευματινές ώρες αιχμής με τα ενοικιαζόμενα να κάνουν του κεφαλιού τους, την πλαϊνή οδό του κόμβου να διακόπτει την κυκλοφορία των υπολοίπων ,καλά δεν περνάτε απ την πόλη? Όλοι στα Βόρεια Προάστια μένετε???

  3. Δεν βάζουμε μυαλό.. Οι άλλοι βάζουν το μωρό αγκαλιά για αερόσακο, στο άλλο χέρι το τσιγάρο και οδηγούν όπως να ναι . Καθημερινά θα δεις Ι Χ. χωρίς καθολου αριστερό φως. Το ακούς εσύ εκεί στο Ζιπαρι κάτω από το ….,??

    • Και μέσα στο Ζηπάρι κυκλοφορούν χωρίς φώτα κάποιοι ακόμα και στο βαθύ σκοτάδι. Εγκληματίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ