Δήμαρχος Κω: Συνάντηση με κλιμάκιο Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες | «για όσο διάστημα παραμένουν στο νησί μας καλό είναι να εργάζονται, εμπεδώνοντας αίσθημα αλληλεγγύης και ασφάλειας»

12
4104

Κλιμάκιο του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, από την Αθήνα και τη Λέσβο, παρουσία του επικεφαλής στο Γραφείο Κω και Δωδεκανήσων, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και συζήτησαν ζητήματα που προκύπτουν στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού στην τρέχουσα περίοδο και την επιρροή τους στην τουριστική Κω.

Οι εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας έθεσαν τον γενικότερο προβληματισμό για την κοινωνική ενσωμάτωση των προσφύγων που γίνονται αποδέκτες ασύλου και συμφώνησαν με το Δήμαρχο Κω ότι για όσο διάστημα παραμένουν στο νησί μας καλό είναι να εργάζονται, εμπεδώνοντας αίσθημα αλληλεγγύης και ασφάλειας, στους ίδιους και στην τοπική κοινωνία.

 

 

Γραφείο Τύπου

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Νέα Δημοκρατία συμφωνεί με αυτό κ.Νικηταρα;; Ο σύριζα τι λέει; Το πασοκ τι λέει; Θεοδόση ξεκαθάρισε με ποιον είσαι τέλικα. Έχουμε πρόβλημα πρέπει να το καταλάβεις.

  2. Και που να εργαζονται στον Δημο στα ξενοδοχεια στα κτηματα ?
    Αφου οι ΜΚΟ τους δινουν τοσα χρηματα γιατι να εργαστουν?
    Αλλη μια συναντηση να ειχαμε να λεγαμε μεταξυ αριστερων και διεθνιστων
    Ο Δημος της Κω δεν εχουμε καταλαβει ποιος ειναι ο ρολος του μεσαζωντας ως γραφειο εργασιας ειναι ή τους θελει να τρεξουν σε δουλειες στον Δημο αφου δεν βγαινει τιποτα πλεον σε εργα?

    • Τα τόσα πολλά χρήματα που τους δίνουν οι ΜΚΟ είναι 120 ευρώ τον μήνα για κάθε άτομο σε μια οικογένεια με ανώτατο όριο ανεξάρτητα τα ατομα τα 700 ευρώ έτσι ώστε να μην ξεπερνά τον βασικό μισθό των Ελλήνων.

  3. Κοψιμιε..εαν οι εκπροσωποι θελουν ενσωματη..ας παρουν εσενα, και τους λαθρο, στις πατριδες τους….
    Δεν θα λειψετε σε κανεναν….!!!

  4. Καλά όχι πως δεν εργάζονται
    Που να δεις και στα χωράφια
    Άντε τώρα να δω τι μεροκάματο θα παίρνετε ελληναρες

  5. σοβαρή πρόταση από Δήμαρχο οι πρόσφυγες να αποτελούν μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της Κω.
    Καλά λένε τα ξενοδοχεία έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες από το ΚΥΤ !!!!
    Ποιο πάτος δε γίνεται !!!!

  6. Ένα 500αρικο παίρνουν το μήνα κατά κεφάλι και φαΐ νάνοι κακά και τα σπιτάκια τα κάνει η ΜΚΟ έλεγχο και ποιος θα δόση ξενοδοχείο θα το βρομίζουν

    • 3000 την ημέρα παίρνουν !! Ρε τον κατεβάζετε αμασητο τον σανό που σας σερβίρουν τα ακροδεξιά φερέφωνα. 120 ευρώ τον μήνα το πολυ παίρνει ο καθένας. Αν ζηλεύεις τις δωρεάν συνθήκες διαμονής στο χοτ σποτ μπορείς να πας να μείνεις οπότε θες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ