Πρώτο κουδούνι για το 3ο Δημοτικό σχολείο Κω, στο φροντιστήριο «Χατζηνικολάου»

8
8674


Χαρίκλεια Χριστοφή

Πρώτο κουδούνι σήμερα, για τους μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου Κω, που ξεκίνησαν μαθήματα στο φροντιστήριο «Χατζηνικολάου» που θα τους φιλοξενήσει μέχρι την τελική αποκατάσταση του Αζίλο.
Η σημερινή ημέρα ήταν ημέρα προσαρμογής των μαθητών όπως επισήμανε η διευθύντρια Κατερίνα Δρόσου, ενώ το παρόν στη σημερινή πρώτη μέρα στο νέο χώρο, έδωσαν ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μάνος Μήτρου κι η αντιδήμαρχος Γεωργία Κασσιώτη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την μετεγκατάσταση των μαθητών και γι αυτές που πρόκειται να γίνουν τις επόμενες ημέρες και αφορούν στο στρώσιμο της αυλής, στη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ και μικρό-παρεμβάσεις που αφορούν στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου που φιλοξενεί τους μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου Κω.
Ικανοποιημένη από την μετεγκατάσταση δηλώνει κι η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ευαγγελία Παπαστόικα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα την ελεγαν σημαρινη δημοτικη αρχη. Μα να φωτογραφιζονται κιολας. Πραγματικα ξεφτιλες.

  2. Προς ανωνυμο και ξεφτίλες. Γιατί βρίζετε
    κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία ;;βγείτε να πείτε την γνώμη σας θρασύδειλοι. Είναι προσωρινή σοφή και δίκαιη λύση μέχρι να τελειώσει το ιστορικό Ασύλο το τρίτο Δημοτικο Σχολείο.

  3. Γιωργιτσα τακανατε χάλια όπως και στο κόμμα σας. Άντε σπιτάκια σας καλα σας είναι τα παιακια μου!!

  4. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΥΤ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ