Έφτασε η μεγάλη ημέρα για την Εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Γενοκτονίας των Ποντίων στην πόλη της Κω

3
7754

Χαρίκλεια Χριστοφή

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 18:00 έφτασε η μεγάλη ημέρα για την  Εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου  Γενοκτονίας των Ποντίων στην πόλη της Κω

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο κ.Τάκης Βαμβακίδης και σε αυτήν συμμετέχουν, ο κ.Αλέξης Παρχαρίδης, ο κ.Παναγιώτης Στεφανίδης , κ. Πανταζής Πονερίδης και βεβαίως ο αγαπητός ηθοποιός ο κ. Βαμβακίδης.
Οι παραπάνω συντελεστές μαζί με τον Πρόεδρο κ. Ναβροζίδη και τον γλύπτη-καλλιτέχνη του μνημείου κ. Γιώργο Κικώτη μας μίλησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες.
«Και στο νησί της Κω, στο νησί του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη , χτυπάει η καρδιά του Ποντιακού Ελληνισμού και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των Κώων συμπατριωτών, είμαστε έτοιμοι να αποτίσουμε φόρο τιμής στους 353.000 γενοκτονημένους συγγενείς μας, τοποθετώντας ένα Μνημείου που φιλοτέχνησε ο κ.Κικώτης Γεώργιος με μεράκι και υπομονή, σε κεντρικό σημείο της πόλης (Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού), προκειμένου να θυμούνται όσοι γνωρίζουν και να διδάσκονται οι επισκέπτες».

Πρόεδρος Μπάμπης Ναβροζίδης

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν ήταν γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση
  Γιατί φτιάχνουμε μνημεία μίσους στην Κω?

  • ΠΟΝΤΙΑΚΌ ΑΝΈΚΔΟΤΟ.... Το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ δεν πήρε ΠΟΖΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ.

   Κανένα εργάκι, έστω της πλάκας, θα δούμε τριώροφοι κοψιμιοί η θα βολευτείτε με τις ΕΛΙΕΣ;?;?;?;?;?…

 2. Το βίντεο με τις σκηνές βαρβαρότητας του Τουρκικού λιμενικού

  Το βινρυειναι απ την Αυγή,απ την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,όλος ο κόσμος απορεί πως γίνεται αφού είναι απ’ το 2019 η κυβέρνηση να μην το έχει δημοσιεύσει ποτέ;
  Έτσι είναι η κοινή ελληνική τοποθέτηση σε κρίσιμα ζητήματα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ