3μμ στην Ανάληψη στο Ζηπάρι το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη | Σπαράσσουν καρδιές τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα…

1
24386

Αύριο Τετάρτη 5/10 και ώρα 3 μ.μ. στον Ι. Ν. Αναλήψεως Ζηπαρίου, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον αγαπητό συμπολίτη μας Δημήτρη Παππούλη, που έχασε τόσο άδικα και πρόωρα την ζωή του, στο χτεσινοβραδινό τροχαίο δυστύχημα.

Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο του Οσίου Χριστοδούλου στο Ζηπάρι.

Τα αμέτρητα αποχαιρετιστήρια μηνύματα και οι αναρτήσεις φίλων και συναθλητών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπαράσσουν καρδιές, ενώ πάμπολλα είναι και τα συλλυπητήρια μηνύματα.

Ο αποχαιρετισμός της αγαπημένης ομάδας του, του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω και του Προέδρου του Νίκου Μιμερίνη:

 

ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ: Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του νεαρού συμπατριώτη μας Δημήτρη Παπούλη.

Ο Δημήτρης ήταν ένα παιδί αγαπητό σε όλους και ένας εξαίρετος αθλητής που ξεχώριζε για το ήθος του. Η απώλεια του σκόρπισε θλίψη σε όλο το νησί.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας  στην οικογένεια του καθώς και στην αθλητική του οικογένεια, τον Φοίβο.

Θα είναι πάντα στη μνήμη και στις καρδιές μας.

Καλό ταξίδι Δημήτρη.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ:  Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ασφενδιού, εκφράζουν την οδύνη για την αιφνίδια απώλεια του Παπούλη Δημήτρη . Ο απροσδόκητος χαμός, ενός  δημιουργικού και δραστήριου νέου, ο οποίος είχε τόσα πολλά ακόμη να προσφέρει στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια,  ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος  Και τα μέλη Συμβουλίου Κοινότητας Ασφενδιού

Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ: Αγαπητέ κι αγαπημένε Δημήτρη μας. Στο άκουσμα του άδικου και πρόωρου θανάτου σου, οι καρδιές μας βυθίστηκαν στο πένθος. Συντετριμμένοι προσπαθούμε να γράψουμε δυό αράδες για το στερνό αντίο…
Μα πως να πεις αντίο σε έναν φίλο;
Μόνο εικόνες γεμίζουν το μυαλό μας.
Το μικρό παιδί με την πορτοκαλί μπάλα στο χέρι στο γήπεδο του Ζηπαρίου με τη φανέλα της Αναγέννησης, ο έφηβος πρωταθλητής Δωδεκανήσου και νέος άντρας με τη φανέλα της ΑΕ Δικαίου, ο αρχηγός με τη φανέλα του Φοίβου, μα πάνω απ´ όλα ο φίλος, στα αξέχαστα «Μονά του καλοκαιριού».
Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη σου, το γέλιο, τα πειράγματα, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη σου για όλο τον κόσμο, την αγάπη σου για το μπάσκετ.
Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά.
Μέχρι να παίξουμε μαζί ξανά.

Υ.Γ. 1: Σήμερα 4/10 και αύριο 5/10 δεν θα διεξαχθεί καμιά προπόνηση σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του Δημήτρη και θα κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία του

Υ.Γ. 2: Δημήτρη… ο Γιάννης ψάχνει για δυάρι στα μονά του Παραδείσου… Να περάσετε καλά…

ΕΟΚ: Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Παπούλη σε τροχαίο δυστύχημα, καθώς και τα συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο εκλιπών ήταν αρχηγός του Φοίβου Κω και η απώλειά του σε ηλικία μόλις 34 ετών βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία και σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000: Είναι από εκείνες τις στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο θλίψη για το θάνατο ενός τόσο νέου και χαμογελαστού ανθρώπου, του Δημήτρη Παπούλη, που “έφυγε” από τη ζωή τόσο πρόωρα. Ο Α.Σ. Ηρακλής 2000 εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Φοίβου Κω!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: H Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA)  και όλα τα μέλη της , εκφράζουν  τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του 34χρονου αθλητή του Φοίβου Κω,  Δημήτρη Παπούλη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Καλή δύναμη και κουράγιο, στην οικογένεια,  τους συγγενείς, τους οικείους του και στην οικογένεια του Φοίβου, για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: Μεγάλη απώλεια για τον αθλητισμό η σημερινή. Όταν ένα τόσο ξεχωριστό και χαμογελαστό παιδί φεύγει από την ζωή δεν νιώθουμε τίποτα άλλο παρά μόνο θλίψη και πίκρα.. Καλό ταξίδι Δημήτρη μας. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές και τον σεβασμό που πρόσφερες στον αθλητισμό μας. Το γήπεδο χωρίς εσένα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο… Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια καθώς και στην δεύτερη οικογένειά του, τον Φοίβο.. ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ!

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θλίψη, πόνος και λέξεις που δύσκολα μπορούν να γραφτούν… Την Παρασκευή σε είχαμε απέναντι μας, αντίπαλο μας στο παρκέ, στο φιλικό μας παιχνίδι στην Κω και σήμερα είμαστε στην τόσο δυσάρεστη θέση να σε αποχαιρετήσουμε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπούλη, ενός νέου ανθρώπου, ενός εξαιρετικού αθλητή με αγάπη για το μπάσκετ και τη ζωή. Σύσσωμη η ομάδα μας αποχαιρετάει τον αρχηγό του φίλου σωματείου Φοίβου Κω, με την ελπίδα ότι η μνήμη του Δημήτρη θα αποτελέσει οδηγό για όλους. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φοίβου Κω, που έχασε τον αρχηγό του και έναν υπέροχο άνθρωπο».

ΕΣΠΕΡΟΣ: Ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ είναι συγκλονισμένος από την πρόωρη απώλεια του αθλητή του Φοίβου, Δημήτρη Παπούλη και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Η Α.Ε. Καλλιθέα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπούλη αλλά και στην οικογένεια του Φοίβου Κω. Η απώλεια ενός νέου ανθρώπου με όνειρα για τη ζωή, μας θλίβει και το μπάσκετ της Δωδεκανήσου πενθεί. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του, αλλά και στην ομάδα του Φοίβου για την απώλεια του αρχηγού του».

ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ: Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την απώλεια του αθλητή του Φοίβου Κω Δημήτρη Παπούλη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητηρια στην οικογένεια του Δημήτρη, στους αγαπημένους και τους φίλους τους. Κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές, τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην οικογένεια του Φοίβου Κω.

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Η ομάδα και η κοινωνία της Αντιμάχειας είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο ενός τόσο αγαπητού και νέου παιδιού που έφυγε απ’ την ζωή με τόσο άδικο τρόπο. Κουράγιο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η ΕΑΚΑ αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του μπάσκετ είμαστε συγκλονισμένοι για τον πρόωρο και απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Παπούλη. Η θλίψη είναι μεγάλη και σε αυτή την δύσκολη στιγμή εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Δημήτρη και στην ομάδα του τον Φοίβο. Δημήτρη Παπούλη η προσφορά και η απώλεια σου θα είναι σε όλους μας αισθητή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κωακής γης που θα σε σκεπάσει.

ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ: Από σήμερα η μπασκετική μας κοινότητα είναι φτωχότερη… έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Παπούλης, ένα εξαιρετικό παιδί. Συλλυπητήρια στους συγγενείς, τους οικείους και στην ομάδα του Α.Σ. Φοιβος Κω.

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο θάνατο ενός τόσο εξαιρετικού παιδιού. Η θλίψη είναι μεγάλη για όλο το νησί και ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο δυστύχημα που γίνεται στο νησί μας. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του Δημήτρη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ: Η ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού είναι συγκλονισμένη απ’ τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο ενός νέου παιδιού με τόσο άδικο και βίαιο τρόπο. Εκφράζουμε την θλίψη μας. Κουράγιο στην οικογένεια του Δημήτρη.

Α.Ο ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ: Ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του αθλητή του Φοίβου, Δημήτρη Παπούλη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε αυτό να ήταν το τελευταίο θύμα της ασφάλτου στο νησί μας.

Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ: Η ομάδα του Α.Ο Πυλίου, όλα τα μέλη και η διοίκηση νιώθει την ανάγκη να συλλυπηθεί την οικογένεια του Δημήτρη Παπούλη για αυτόν τον άδικο και απροσδόκητο χαμό. Κουράγιο και δύναμη σε όλους τους οικείους τους.

ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Μεγάλη θλίψη για το νησί μας και για τον αθλητισμό της Δωδεκανήσου. Έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Παπούλης ένα παιδί εξαιρετικό και χαμηλών τόνων. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ: Ο Ναυτικός Όμιλος Κω είναι συγκλονισμένος από τον άδικο και ξαφνικό χαμό του αθλητή και αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του ΦΟΙΒΟΥ Δημήτρη Παπούλη. Ο κόσμος του μπάσκετ έχασε ένα από τα διαμάντια του, ένα νέο παιδί γεμάτο ζωή και έναν εξαίρετο αθλητή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και στην οικογένεια του ΦΟΙΒΟΥ. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του!

 

Α.Ε ΚΩΣ: Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και όλα τα μέλη της διοίκησης της Α.Ε Κω εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο και απρόσμενο χαμό ενός νέου ανθρώπου, ενός ανθρώπου του αθλητισμού. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του Δημήτρη.

ΠΑΟΚ ΚΩ: Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε

να  Ενώσουμε την θλίψη μας με όλη την αθλητική κοινότητα του νησιού μας και να συλλυπηθούμε την Αθλητική οικογένεια του ΦΟΙΒΟΥ για την απώλεια του Δημήτρη Παπούλη, να συλλυπηθούμε την οικογένεια του αγαπητού  εκλιπόντος,

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΩ

 

ΚΩΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ:

Ένας φίλος ένας αθλητής χάθηκε άδικα σήμερα,οι Κωοι Δρομείς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σε όλους τους φίλους και συγγενείς ..
Καλό παράδεισο Δημήτρη

Συλλυπητήρια της Τ.Ε.Ε.Ο.Κ για τον Δημήτρη Παπούλη

Το Δ.Σ της ΤΕΕΟΚ θέλει να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του Αρχηγού του Φοίβου Κω, Παπούλη Δημήτρη . Η ΤΕΕΟΚ Δωδεκανήσου σε έκτακτο ΔΣ αποφάσισε ,να αποσταλεί στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος , να εκπροσωπηθεί στην κηδεία από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ κ. Δρόσο Δημήτρη , να μην αγωνιστεί κανένα τμήμα του Φοίβου Κω την αγωνιστική 7-9 Οκτωβρίου , να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής της ΤΕ ΕΟΚ και τέλος να καθιερωθεί Τουρνουά ,στο όνομα του εκλιπόντος, ετήσιο ,υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΚ.

Με εκτίμηση
Βαλεντίνα Παπαδούλη
Γραμματεία ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου

Πριν μια εβδομάδα το τράβηξα το απόλυτο χάος και με αφορμή το χτεσινό θα θερμό παρακαλούσα τους αρμόδιους και μη να μπουν άμεσα φανάρια στον κόμβο της Πειραιώς .🚦🚦

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φίλε μου καλέ καλή αντάμωση … χαμογελαστό μου πλάσμα όσοι με ευθύνη τους άφησαν να κοπεί το νήμα της ζωής σου τόσο σύντομα …….να πληρώσουν , για κάθε νέο παιδί που φεύγει με τέτοιο τρόπο να τιμωρηθούν και να υποφέρουν όπως υποφέρει όλος ο απλός κόσμος με το φευγιό σου … αντίο μοναδικό και χαμογελαστό μου πλάσμα …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ