Απίστευτο! Νέο θανατηφόρο με νεαρό μοτοσυκλετιστή συγκλονίζει την Κω | Σύγκρουση «κλούβας» με μοτοσυκλέτα στον κόμβο «καρμανιόλα» της Πειραιώς

54
130471

Χαρίκλεια Χριστοφή

Πριν καλά καλά στεγνώσουν τα δάκρυα από το πρόσφατο θανατηφόρο  πριν τη Μαρίνα στην Κω όπου έχασε τη ζωή του 26χρονος, νέο τραγικό συμβάν συγκλονίζει το νησί της Κω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  ΙΧΕ αυτοκίνητο («κλούβα») που επιχείρησε να στρίψει στον κόμβο «καρμανιόλα» της Πειραιώς (λίγο πριν την είσοδο της πόλης) γύρω στις 6 και μισή το βράδυ, συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσυκλέτα με συνέπεια τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του νεαρού οδηγού της, ο οποίος και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Κω με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πρόκειται για 30χρονο κάτοικο Κω, γνωστό μπασκετμπολίστα σε ομάδα μπάσκετ της πόλης.

Δεν υπάρχουν λόγια….

 

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα κι άλλο νέο παιδί. Εμβολιασμενοι…υγειονομικος και οδικός κίνδυνος….
    Και στους κόμβους αντιμαχεια παραβιάζουν όλοι το Στόπ…δεν το βλέπουν…?????

    • Ζεις ανάμεσα μας κινεζε-ψεκ… Δήμαρχε βάλτε φανάρια απόψε κιόλας, τί περιμένετε;;;;;;

      • ψεκ ψεκ ο κινεζος εσυ το ψεκασμα φολί το φαγες. Τους καφέδες καλού κακού να κόψεις

    • Μήνες τώρα κατάμαυρα τα πάντα. Δεν βλέπεις τίποτα. Κάποιοι δεν αντικαταστήσανε τον φωτισμό. Κεντρικότατος κόμβος και στερείται φωτισμό. Ποιος ευθύνεται να του τραβήξουμε το αυτί? Ποιος ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ είναι ο υπεύθυνος? Ο εισαγγελέας που είναι? Και για τον κόμβο στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ ποιος ευθύνεται? Αυτές είναι εγκληματικές αμέλειες. Κλαίμε ένα παλικάρι γιατί δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι για το σωστό. ΑΙΣΧΟΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣ.

      • Πέρα από τα συλλυπητήρια για τον άτυχο αυτόν νέο , σαν πολίτες αυτού του νησιού πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να αποδοθούν ευθύνες .
        Όχι μόνο δάκρυα και σχόλια όταν είναι φρέσκο ένα γεγονός, ειδικά θανατηφόρο.
        Όπως πολύ σωστά αναφέρεται παραπάνω, να μας εξηγήσουν ποιοι //////δες επιτρέπουν εδώ και μήνες,την πίσσα σκοτάδι στον πολύ σημαντικό και επικίνδυνο κόμβο του Πλατανιού.
        Να πάνε φυλακή αυτοί οι δήθεν υπεύθυνοι.. εγκληματίες που έχουν δημόσια αξιώματα.

  2. Το μηχανάκι πήγαινε κανονικά στην πορεία του, και χωρίς να τρέχει, οδηγούσε στα δεξιά του δρόμου με κατεύθυνση την Κω. Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ και είδαμε το παιδί να πετάγεται ψηλα και να πέφτει στο έδαφος μακριά, να φεύγουν τα παπούτσια που φορούσε δεξιά και αριστερά με απόσταση πολλών μέτρων μεταξύ τους, το φορτηγάκι δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα. Προφανώς δεν είδε το μηχανάκι και το χτύπησε το παιδί. Το σημείο αυτό χρειάζεται καλύτερη σήμανση, ενδεχομένως φανάρι κατεπειγόντως.

  3. Έφυγε το παιδί με ένα μπαμ…νέος άνθρωπος υγιής, πήγαινε στη δουλειά του οδηγώντας στην πορεία του κανονικά και ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής του, δεν το χωράει ο νους μου. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του. Βάλτε φανάρια πριν χαθούν κι άλλοι άνθρωποι άδικα!

  4. Πάντα χαμογελαστός! Καλή, αγνή ψυχή, καλός άνθρωπος! Δεν το χωράει το μυαλό μου! Ένα κομμάτι της εφηβικής μου ζωής, μολις χάθηκε! Κλαίει το νησί και πάλι απόψε !

  5. Δολοφόνοι πολιτικοί! Δεν έχω καμία επαφή με κόμματα, παρατάξεις! Το συγκεκριμένο σημείο ειναι επικίνδυνο και το γνωρίζω εγώ που ειμαι μια απλή πολίτης οδηγός! Εσείς οι εκλεγμένοι τι κάνετε; Τι; Πρέπει να χαθεί μια ζωή για να κάνετε τα αυτονόητα; Να μπουν σηματοδότες αφού χαθεί ενα παλικαράκι; Μόνο οργή για εσάς ! Το κρίμα στο λαιμό σας! Χάσαμε έναν φίλο αγαπητό γιατί αντί να κάνετε τη δουλειά σας, φτιάχνετε πλατείες με δέντρα κι κιούπια!
    Χάσαμε έναν φίλο απόψε ! Βάλτε ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους! ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια αυτού του αξιαγάπητου παιδιού!

  6. Ποσα ατυχηματα πρεπει να γινουν στο συγκεκριμενο σημειο για να σκεφθούν να κανουν κυκλικο κομβο οι αχρηστοι αρμοδιοι…

  7. οτι και να λέμε τώρα χάθηκε ένα από τα καλύτερα παιδιά της Κω. Δημητράκη μου αντίο, κάποτε θα ξανασυναντηθούμε. Μιχάλη μου, Νικολέτα δεν έχω λόγια. Όλοι οι οδηγοί να γίνουμε πιο προσεκτικοί και να αποφεύγουμε αυτό το διαβολεμένο σταυροδρόμι μέχρι να γίνει το έργο που θα αλλάξει την κυκλοφορία

  8. ΔΥΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΔΡΟΜΙ.. Ο Ν……. ΚΑΙ Ο Π……. ΚΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ..ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΥΝΤΑΙ..

  9. Έχουμε γράψει χιλιάδες φορες πως αυτός ο δρόμος θέλει φανάρια!!!!!!! Πέραν αυτού Οι δρόμοι μας είναι χάλια!!!! Πόσοι θα πέθανουν ακόμα!!!!!

  10. Με αφορμή το σημερινό και χωρίς να μπαίνω στο τι έφταιγε..
    Το να φοράμε ζώνη ή κράνος κάνουμε κακό του κεφαλιού μας.. όμως το να περνάμε κόκκινα, στοπ με πατημένο γκάζι, προσπεράσεις σε στροφές, να βγαίνουμε από κάθετους γιατί νομίζουμε ότι προλαβαίνουμε και τέλος με υπερβολικές ταχύτητες ή μεθυσμένοι, ΔΕΝ μας κάνει απλά κουρκουβιαλους.. μας κάνουν δολοφόνους και όχι εξ αμελειας.. στιγνους δολοφόνους.. όταν ίσως το καταλάβουμε να σταματάμε να ρωτάμε γιατί και να μας φταίνε πάντα οι άλλοι..

  11. Καλό παράδεισο παλικαράκι μας καλό, η γειτονιά μας και όλο το Νησί θρηνεί τον άδικο χαμό σου.Κριμα,κρίμα, κρίμα δεν υπάρχουν λόγια…….!

  12. ΑΔΡΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.Γ,Ρ,Α,Φ,Ι,Κ,Ο,Ι ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ,ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    • Πες την αλήθεια.. Ποιος είσαι? Ο δήμαρχος, έπαρχος, δημοτικός σύμβουλος?
      Ντροπή σου! Τα βάζουμε μαζί τους γιατί είναι συνένοχοι σε αυτο το έγκλημα με τους εγκληματικούς δρόμους!

  13. Εγκληματίες … όχι άλλο αίμα … καλό ταξίδι καλέ μου φίλε … οι ηθικοί αυτουργοί εύχομαι να μην κοιμηθούν ποτέ ξανά ήσυχοι …

  14. Καλό Παράδεισο στο παληκάρι που έφυγε άδικα και πολύ κουράγιο στους γονείς και τα αδεφια του. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη .

  15. Και λίγο προσοχή δεν βλάπτει. Ο καθένας σε αυτό το νησί κάνει του κεφαλιού του. Είτε γιατί βιάζεται για να πάει στη δουλειά είτε γιατί πήρε το αμάξι του πατέρα του και έβγαλε βόλτα το γκομενάκι και θέλει να δείξει τι οδηγαρα είναι, είτε γιατί του πήραν οι γονείς του το ηλεκτρικό δίκυκλο που τόσο ήθελε και θέλει να δει αν μπορεί να κάνει και ακροβατικά με αυτό, είτε γιατί πάλι κάποιοι γονείς αποφάσισαν ότι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μετακινηθεί ένας 12χρονος μαθητής είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι που βγαίνει από το στενό του σχολείου σφαίρα χωρίς να κοιτάξει (γιατί είναι πατίνι άρα πρέπει να σταματήσει ο οδηγός του οχήματος που έχει προτεραιότητα) Ε λοιπόν ακούστε καλά. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

  16. Δημήτρη μου καλό ταξίδι καλό παράδεισο!!!! Σήμερα ο παράδεισος έχει ακόμα ένα χαμόγελο στο παιδί.

  17. Συλλυπητήρια στους δικούς του και κουράγιο για τον τραγικό χαμό του παιδιού . Πολλοί νεκροί στους δρόμους του νησιού δυστυχώς και αλίμονο αν δεν γίνουν τα έργα που έπρεπε ήδη από καιρό να έχουν γίνει. Δυστυχώς ξεχνάμε γρήγορα ως την επόμενη φορά που πάλι θα βρούμε τραγική αφορμή να διαμαρτυρηθούμε . Κρίμα κρίμα κρίμα

  18. O Δήμος πρέπει άμεσα να παρέμβει άμεσα στη σηματοδότηση στην τράπεζα Πειραιώς.Είναι δική του υπόθεση

  19. Κρίμα και Άδικο να φεύγουν με ένα τροχαίο νέα παιδιά!Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω την θλίψη μου για τον Δημήτρη!! Κουράγιο και Δύναμη στους γονείς και την αδερφή του! Ότι είναι να γίνει,να γίνει άμεσα πριν θρηνήσουμε και άλλους συμπολίτες μας!Μία πρόταση προς του αρμόδιους φορείς είναι να αλλάξουν τις πινακίδες των ορίων ταχύτητας προς τα κάτω και εννοώ το 50 να γίνει 40 και το 70 να γίνει 60 και το όριο στην πόλη 30.Επίσης στις κεντρικές και περιφερειακες οδούς να αναγράφεται σε ταμπέλα #ΑΡΓΑ κακώς που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα! Οι φωτεινοί σηματοδότες δεν θα λύσουν το πρόβλημα άμεσα γιατί και στους ήδη υπάρχοντες γίνονται αρκετές παραβιάσεις.

  20. Όσους δρόμους και να φτιάξουν, όσα φανάρια και να βάλουν, πάλι θα παρανομείτε, δεν θα φοράτε ζώνες, κράνη κτλ. Ίσα ίσα που θα βλέπετε καλό δρόμο και θα πηγαίνετε όσο πάει το γκάζι. Είπαμε όλα είναι θέμα ευσυνειδησίας και νοοτροπίας. Κρίμα για το παιδί, χάθηκε επειδή……………………………….

  21. Τι κάνει μωρέ και η τροχαία, όλη μέρα έπρεπε να είναι στους δρόμους ? έχουμε ξεφύγει τελείως πια στην οδική συμπεριφορά … χθες το απόγευμα πήγαινα τα παιδιά μου φροντιστήρια και σε μία μικρή απόσταση 2 φορές παραβίασαν το στοπ … ποιος τους δίνει τα διπλώματα μωρέ ? Αυτοί οι δολοφόνοι αφαιρούν ανθρώπινες ζωές … μία μάνα και ένας πατέρας έχασαν το παιδί τους … καμία ανοχή

    • ναι οταν ηταν εξω η ξανθια και εκοβε κ@λους στα προστιματα ηταν ολοι σουζα… και ειχατε παει ολοι και διαμαρτυροσασταν στον διοικητη να σταματησει γιατι ειναι πολλα τα χρήματα. Πρωτα απο ολα φταιμε ολοι μας που δεν κραταμε κανενα νομο. Νησι ανομιας παντου. Ολα για το χρημα.

  22. Να ζήσουν να το θυμούνται οι δικοί του αλλά κανείς δεν αναφέρεται αν φωρουσε κράνος μήπως και σωσουμαι κανε αλλο???

  23. Τόσα πολλά ΣΟΚ πλέον δεν είναι σοκ αλλά αναμενόμενο, ναι αναμενόμενο. Υποκρινόμαστε πως δεν το περιμενάμε ενώ όλοι γνωρίζουμε οτι το συγκεκριμένο σημείο όπως και άλλα πολλά θα σκοτώσει κόσμο. Κανεις δεν αντιδρά, απλά περιμένουμε το επόμενο «ΣΟΚ» που θα έχει όνομα δίπλα. Έπρεπε να είχε γίνει σωστό έργο εκεί, κάποια διόρθωση , αλλά δεν έγινε. Κάποιοι υπεύθυνοι έπρεπε να είναι φυλακή για δολοφονία, αλλά δεν πρόκειται. Και ο κόσμος θα έπρεπε να είχε επαναστατήσει για τις τόσες ψυχές που χάθηκαν αλλά και θα χαθούν αλλά καμμιά αντίδραση . Όλοι είμαστε συνενοχοι , όλοι είμαστε αδιάφοροι, δε θα αλλάξει τίποτα. Καλό παράδεισο στο παλικάρι

  24. ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΕΙ .ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩΜΕ ΔΙΟΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΒΟΥΣ Π.Χ .ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΑΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ EXPREES SERVICE ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩΜΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΖΙΠΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΕΧΩΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

  25. Θα συνέλθετε επιτέλους; Προχθές έγινε το προηγούμενο ατύχημα, χθες το άλλο.Καλο ταξίδι, κρίμα, κουράγιο, φτάνουν;Ξεστραβωθειτε όταν οδηγείτε.Ταχυτητα, STOP, κόκκινο,αλκοόλ.Σημερα στην επαρχιακή, ώρα 12:30 ο άλλος λιώμα μεθυσμένος,με σπασμένη μάσκα και φτερό,πήγαινε.Ευτυχως η τροχαία τον πρόλαβε.Και δεν είναι ξένοι οδηγοί.Οκτωβριο μήνα; Συνέλθετε και σεβαστείτε το γκάζι.Φαναρια στο σημείο επειγόντως, σήμερα αν είναι δυνατόν…….

  26. Τώρα θα ξεκινήσουν να αλληλοκατηγορουνται σε ποιον ανήκει ο δρόμος, δυστυχώς δεν έχουμε πολιτική ηγεσία ούτε αντιπολίτευση με όρεξη για προσφορά στον τόπο θα πορευόμαστε στην αδιαφορία κ την μετριότητα τους διαχρονικά.

    • Κι εσείς όταν περάσει πάλι το κακό , πάλι θα ξεχάσετε να σκίζετε τα καλσόν σας!!!
      Ρε γίνεται ΠΟΛΙΤΕΣ.. κακόμοιρα πελατάκια!!!
      ΔΡΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ .
      ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ . ΣΚΑΣΤΕ

  27. Βάλε φανάρια!!!!!! Βάλε τροχονόμους!!!! Άσε τα σταυρωμένα χέρια και πιάσε δουλειά!!!!

  28. Θλίψη απέραντη για τον νέο που δεν ξέρω,αλλά τίποτα δεν άλλαξε

    Στις 2:40 μέχρι τις 3:00 στον δρόμο για δουλειά, παραλίγο να με καρφώσουν δύο φορές, ταχύτητα μεγάλη,όλοι βιάζονται, όλοι προσπερνούν,μπαίνουν στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.
    Άμεσα να ξεκινήσουν σπιτάκια όπως στα 80ς με αναφορές σε βασικά ,όπως όρια ταχύτητας,στοπ, προσπεράσεις,όμως δεν είναι αρκετά.οι δρόμοι αυτοί σχεδιάστηκαν για υποδεκαπλάσιο αριθμό οχημάτων.
    Οι κάτοικοι λόγω ευημερίας έχουν όλοι οχήματα, προσθέστε και τα 600-700 ενοικιαζόμενα και τα 500 των εργαζομένων,ε..που ν αντέξει το οδικό δίκτυο.
    Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει νησί πια,αλλά προάστιο πόλης.
    Είχαμε πει τα ίδια και που να δείτε τις νύχτες ειδικά Σάββατο.
    Δρόμοι στενοί μονής κατεύθυνσης όπως η Ζουρούδη γίνεται διπλής ταχείας κυκλοφορίας με τρικάβαλα,με οδηγούς τέρμα ταχύτητα,με γουρούνες σε ποδηλατοδρόμους,όλοι υπό την επήρεια αλκοόλ.Και ΝΑΙ φταίει η τροχαία.

  29. Εγώ ξέρω οδηγάς για να πας πιο γρήγορα στη δουλειά σου, και γιατί η καιροί από τότε που η παππουδες μας έπαιρναν το γαϊδουράκι πέρασαν, ένα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εποχή του καραγκιόζη οδηγου δεν έχει τέλος! Πρέπει να σκοτωθουν πολλοί ακόμα για να αρχίσουν να γράφουν ξανά;Καθήστε λίγο στο φανάρι να δείτε την εκκίνηση μηχανών και αυτοκινήτων και θα καταλάβετε τι λέω! Εάν βρεθείς καταλάθος μπροστά τους τελείωσες! Η τροχαία που είναι;

    • Τα σύγχρονα οχήματα με τα νέα κράματα αλουμινίου και μετάλλων είναι πανάλαφρα και με επιδόσεις που δεν είχαν τα αγωνιστικά στις ασπρόμαυρες ταινίες.
      Πιάνουν ταχύτητα 100 χιλιομέτρων σε δευτερόλεπτα .
      Εδώ μέσα τα γράφουν κάποιοι..οι δρόμοι είναι υπερφορτωμένοι,υπάρχουν πάρα πολλά οχήματα σε σχέση με τα όρια τους.
      Επιπλέον επιφέρουν ασφάλεια και άνεση στους οδηγούς τους σε βάρος όμως των πεζών, μηχανών και υπολοίπων αυτοκινήτων που κινούνται λελογισμένα.
      Αστυνόμευση δεν υπάρχει.εχουν προσανατολιστεί στον έλεγχο για ναρκωτικά ενώ έπρεπε όλες οι υπηρεσίες να βοηθούν την τροχαία.θυμαμαι υπήρχαν και υπάρχουν φοβερές τριβές μεταξύ των ένστολων διαφόρων τμημάτων, κάποιοι έφυγαν απ’ το τμήμα για άλλα νησιά λόγω τσακωμών.
      Να τα λέμε δημόσια αυτά.
      Υπάρχουν μέρη όπως στα φανάρια στην Μαρίνα που για τρεις μήνες είναι κίνδυνος θάνατος.

  30. θα φτιαχτεί. Αλλά αφού πρώτα γίνουν 30-40 ατυχήματα ακόμα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι ακριβώς ήταν και η περίπτωση στον Πελαργό. Περιμέναμε να φτάσουν οι νεκροί κάποιες δεκάδες, πράγμα πού ήταν βέβαιο λόγω του αριθμού των ατυχημάτων που είχαμε κάθε χρόνο, και μετά να φτιαχτεί.

  31. Ο Δήμος πρέπει επιτέλους να γίνει Δήμος που ενδιαφέρεται και όχι για να φυτεύει ελιές και γλάστρες. Αντε ξυπνήστε επιτέλους και βάλτε φανάρια που να δουλεύουν κιόλας όχι διακοσμητικά. Όπως και η τροχαία να είναι έξω επί 24ωρου βάσεως μήπως και αρχίσει να αλλάζει κάτι. Κρίμα γιατί εάν ο Δήμος είχε σοβαρούς ανθρώπους ένας νέος άνθρωπος σήμερα θα ζούσε.

  32. Κάποιος παραβιασε stop και προκάλεσε θανατηφορο δυστύχημα με θυμα ένα νέο παιδί. Αυτή είναι η είδηση.Γιατι ο καθένας λέει το κοντος του και το μακρύ του και στο τέλος θα νομίζουμε ότι μόνο του τράκαρε το παλικάρι.

    • Το όριο ταχύτητας εκεί είναι 50 και αν φοράμε ζώνες και κράνος δεν παθαίνουμε τίποτα

    • Που έχει στοπ εκεί; Εκεί δεν υπάρχει καμία σήμανση. Το στοπ είναι στον απέναντι κόμβο που κόβει την άνοδο όχι την κάθοδο. Σύνελθε. Στο σημείο υπάρχει έλλειψη σηματοδοσίας. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Άλλο ένα παιδί σκοτώθηκε, σε αυτό το σημείο καρμανιόλα.

  33. Δυο //μ@@@@να φανάρια …..περιμένετε να χαθούν ανθρώπινες ζωές και μετά να επιληφθείτε ???? όλοι το βλέπουμε εκτός από σας ανευθυνουπέθυνοι ….. Δεν είναι δυνατόν ρε γμτ, δεν είναι δυνατόν…..Οχήματα από τέσσερις πλευρές ρε , από τέσσερις και δεν υπάρχουν φανάρια….ξεφτίλες

  34. Ένα ρωτώ!Άραγε αν ήταν το δικό τους παιδί που έφυγε, άδικα εκεί στην άσφαλτο, δεν έχει σημασία μόνο το κράνος, που φυσικά είναι νόμος να το φοράμε για την προστασία μας!Άραγε, πως θα ένιωθαν εκείνοι? Όλοι αυτοί που περιμένουν να κοντεύουν οι εκλογές για να δείξουν ότι έφτιαξαν, και όχι επί της ουσίας για την προστασία των πολιτών, διαφορετικά θα είχε φτιαχτεί άμεσα.. Λέω.. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει επόμενη φορά, αλλά αν υπάρξει? Και είναι το δικό τους παιδί? Κιας είναι απλός πεζός!? Και χάσουν έτσι άδικα το δικό τους παιδί?

  35. Μιλάτε για κόμβο, φανάρια κλπ.Που χρησιμεύει η κίνηση απο ACS προς ΓΕΝΙΚΗ και το ανάποδο; Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, όπως και πριν χαραχθεί ο δρόμος προς Πλατάνι.Δεν μπορεί δρόμος διπλής κατεύθυνσης με δύο ρεύματα κυκλοφορίας να κόβεται χωρίς σηματοδότες.Προτεινω φθηνή λύση,χωρίς μελέτη,ΑΜΕΣΗ: Συνέχιση της νησίδας από το κατάστημα Μαμουζελου έως πριν το κατάστημα του Σεγραιδου.Θυμιθειτε την κατασκευή νησίδας στο Πελαργό και το τέλος των ατυχημάτων.Ας το δούνε οι υπεύθυνοι……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ