Βράβευση στελεχών και Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά

2
1545

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά» και τα στελέχη του Κλειώ Καββαδά και Σταύρο Δρακίδη, βράβευσε, για το έργο τους στην στήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, η Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για Όλους».

Η τιμητική βράβευση για το Κέντρο, τα στελέχη του και την Κω, αποδόθηκε με ομόφωνη απόφαση της Επιστημονικής Επιτροπής της Εταιρείας.

Το βραβείο παρέλαβε, για λογαριασμό του Δήμου Κω, η άμισθη Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά σε θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Σταματία Κανταρζή.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα «Το πρόσωπο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης» και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνεργασία του Δήμου Κω με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για Όλους» υλοποιήθηκε στην Κω, από το 2020, διετές πρόγραμμα προάσπισης της υγείας σε ευάλωτες ομάδες αλλά και στο γενικό πληθυσμό, με τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων στην Αντιμάχεια και εμβολιασμών σε παιδιά Ρομά.

 

 

Γραφείο Τύπου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.