Κατέρρευσε και απεβίωσε ξαφνικά 35χρονη μητέρα στη Ρόδο! Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον δικηγόρο της οικογένειας…

5
17049

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά  γιατρού του νοσοκομείου ο οποίος πριν από δύο ημέρες εγχείρησε την 34χρονη  γυναίκα, υπέβαλε σήμερα το απόγευμα ο δικηγόρος  της οικογένειας Ανδρέας Κουκούλης.

Ο ίδιος προέβηκε σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας ενώ ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες και έχει διοριστεί από την οικογένεια καθηγήτρια ιατρικής η οποία θα παραστεί στην διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη σορό της άτυχης γυναίκας μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών

H Ρόδος γονατίζει και πάλι από θλίψη και συγκίνηση, καθώς η 35χρονη Ε. Μ. μητέρα τριών παιδιών (ενός δίχρονου και δίδυμων 10 μηνών) η οποία κατάγεται από τ Αφάντου, κατέρρευσε έπειτα από πόνους που είχε το τελευταίο διήμερο μπροστά στο δίχρονο παιδί της. 

Παρά την άμεση παρέμβαση του ΕΚΑΒ και της ομάδας ΔΙΑΣ, που την μετέφεραν γρήγορα στο Νοσοκομείο, η άτυχη μητέρα απεβίωσε στα επείγοντα, πιθανότατα από οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν από μερικές μέρες.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μην ανησυχείτε.
  Θα ρίξει άπλετο φως και σε αυτήν την υπόθεση η κουρελού ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.

  • Έχω την εντύπωση , από τον αριθμό των επισκεπτών στο παραπάνω άρθρο, ότι αρχίζουν όλο και πιο πολλοί να φοβούνται ότι ίσως δεν είναι πολύ αθώα τα αγαπημένα τους τριπλά εμβολιάκια που έκαναν σαν τυφλά προβατάκια-πειραματόζωα με βασικό καθοδηγητή τους
   τα βοθροκάναλα ?

   • Κανεις δεν ανησυχεί γιατί ξέρουμε πια. Τα ψεκασμένα σας αλλου. Η γυναίκα είχε κάνει επέμβαση χολοκυστεκτομης. Αιντε που κανεις τον μάντη Κάλχα χωρίς να ξέρεις τι γίνεται σε κάθε σπίτι.

  • Η γυναίκα είχε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά και σεις χορεύετε πάνω στο πόνο τους. Εγχείρηση είχε κάνει. Τι πίνετε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ