ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Όχι όπως παλιά, αλλά ικανοποιητική η κίνηση στη Λευκή Νύχτα 2022 στο εμπορικό κέντρο της Κω

21
18758
Συνεργάτης aegeanews.

Μπορεί να μην ήταν όπως παλιά που ο κόσμος κατέκλυζε ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού κέντρου ωστόσο η κίνηση ήταν ικανοποιητική τουλάχιστον στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και στην πλ. Κονίτσης.

Ο λόγος για την πολυσυζητημένη Λευκή Νύχτα» η οποία επανήλθε φέτος -έπειτα από δύο χρόνια διακοπής λόγω πανδημίας- στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του Δήμου Κω για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Η »Λευκή Νύχτα» φιλοδοξεί να αποτελέσει ως θεσμός μιας μεγάλη γιορτή για τα εμπορικά καταστήματα και τους καταναλωτές, ντόπιους και ξένους, έχοντας ως στόχο να κατεβάσει το καταναλωτικό κοινό στο κέντρο της πόλης από τις 6μμ έως τα μεσάνυχτα, με παράλληλες εκδηλώσεις (μουσικές, χορευτικές κ.α.), καλή μουσική, ειδικές προσφορές και πολλά κεράσματα συνδυάζοντας τις αγορές τους με διασκέδαση.

Η »Λευκή Νύχτα» πραγματοποιείται στο πλαίσιο των φετινών τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κω για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κω »Ο Ερμής».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην ξεχνάτε ανθρώπους μου μοχθησαν για την αλλαγή της δημαρχειας.Εαν τους ξεχάσετε θα σας ξεχάσουν και αυτοί.Σαυτους να στηρίζεσαι περισσότερο παρα στις λευκες νυκτες.ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

    • ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΩΧ-ΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΟΥ Κ ΤΟ «ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΪΝΙ ΜΑΣ» Η ΤΟ «ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ» ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙς ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝΕ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΛ.3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ , ΨΑΞΤΕ ΒΡΗΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΡΕΥΜΑ Η ΝΑ ΦΑΝΕ, ΑΑΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ 17′ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙς ΕΚΤΟΤΕ ,ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ,ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ…….

    • γατί θα του έρθουν μαύρες νύχτες αυτο υπονοείς; με όποιους θέλει θα προχωρά είσαι στην απέξω μήπως και χάθηκε η μασέλα πρόσεξε τι λες για τον Δήμαρχο μας πρόσεξε καλά.

    • Πρέπει να προγραμματίσουν και όχι να πορπατάνε ΓΙΑ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΟΙ ΆΧΡΗΣΤΟ.

    • Οι κυράτσες βγήκαν για ψώνια!!! …και οι κυράτσοι μιλούσαν για το όπιο της μπάλας φουμάροντας με κάτι καμινέτα περιμένοντας τις γοργόνες αξεσουάρ να ολοκληρώσουν την ματαιοδοξία της λευκής νύχτας, της μαύρης Παρασκευής και της μουσταρδί αμερικανο….αριάς.
      Φτάνει με την κατανάλωση ζαγάρια!!
      Φτάνει με το φαίνεσθαι και την δηθενιά.
      Από έξω κούκλες κι από μέσα πανούκλες !!!!

  2. Άντε στα τσακίδια με τις λευκές σας νύχτες και τις κόκκινες κιλότες σας !!!!
    Γελοία μποχαλοαμερικανάκια.

  3. Μαζέψτε τη βρωμιά και την ακαταστασία της πόλης – αχούρι και μετά ασχοληθείτε με τα καραγκιζολίκια ..τις Λευκές αρκούδες και κ τις π@@@ες μπλε.
    Μιμητικά μαϊμούνια !!!??

  4. Κα Σεβη φτανει πια..!Δεν καταλαβαινετε οτι εχετε γινει μαιντανος φετος;!Λυπαμαι που το λεω,αλλα παντου πατε εσεις κ εμφανιζεστε εκπροσωποντας το δημο…Φτανει…υπερπροβαλλεστε….Οσο για τη λευκη νυχτα,μονο λευκη δεν ηταν…!Ωραιο σαν θεσμος,αλλα η μουσικη εδιωχνε τον κοσμο κ ολοι αυτο σχολιαζαν…!Αντι να γεμιζει τα μαγαζια,γινοταν το αντιθετο!Παρα πολυ δυνατη μουσικη…

  5. Εμείς πι γονείς με μικρά παιδιά που θελουμε να έρθουμε αλλά αύριο είχαμε σχολείο πως θα έρθουμε;
    Γιωαυτο καλύτερα να γίνεται Παρασκευή….

  6. Η λευκή νύχτα δεν είναι προς όφελος των καταστηματαρχών;πιο κιτς δεν έπαιζε να ήταν!τι είναι οι χοροί κ τα φαγητά ρε παιδιά;;και ποσό μαλλον καθημερινή που αύριο δουλεύουμε κ πάνε τα παιδιά μας σχολείο;Κάθε χρονο κ χειρότερα θα είναι!

  7. Θέλω να ξέρω τους υπόλοιπους σας θα τους πληρώσετε νυχτερινό μεροκάματο η θα γίνει γάργαρα

  8. Συμφωνω απολυτα.αν και ηδη εχει ξεχασει τους πιο πολλους,εκλογες πλησιαζουν ,προς το παρον δε νοιαζεται…..

  9. Δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο… οι δημοτικοί αστυνόμοι ήταν απο οτι ειδα στην Β. Παυλου κ΄ στο Χάνι και πιο πάνω στα φαναρια Γλαντζακη, cocoon, Χατζηδιαμαντή… ουδείς και γινόταν το ελα να δείς…

  10. Εσείς που ασχολείστε με την παράδοση, προσέξτε λίγο το ενδυματολογικό κομμάτι κ αν δν γνωρίζετε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε για την φορεσιά της Κρήτης!!!

  11. Προχθές 29/9 δέχθηκα παράπονα από Γερμανούς τουρίστες εξηντάρηδες,για την συμπεριφορά συμπατριωτών τους σε δύο εστιατόρια,στο ένα μάλιστα έκαναν και χοντρή σκηνή… πελάτες συμπατριώτες τους μου είπαν έκαναν μεγάλη φασαρία, επειδή τα πιάτα ήταν κρύα,ι υπεύθυνος και οι σερβιτόροι προθυμοποιήθηκαν να τους αλλάξουν , αλλά αυτοί δεν ήθελαν να πληρώσουν αφού τα δοκίμασαν,έγινε χαμός σε γνωστό εστιατόριο,όπως και στο άλλο που πήγαν παρόμοιο θέμα,για κάποια αστεία αφορμή δεν ήθελαν να πληρώσουν..Οι Γερμανοί πελάτες μου είπαν ότι ενοιωσαν άσχημα με την γυφτιά των συμπατριωτών τους,ενώ ακούγοντας τις ομιλίες τους στην γλώσσα τους κατέληξαν ότι δεν ήθελαν να πληρώσουν και έκαναν την φασαρία.
    Ξέρετε πόσα τέτοια έχει καθημερινά;
    Στην διάθεση του διαχειριστή το όνομα του εστιατορίου, καθώς έφυγαν και άλλοι πελάτες δυσαρεστημένοι απ την φασαρία,που όπως κατάλαβαν προκλήθηκε από μέθυσους .

  12. Ας προσπαθήσουμε να το οργανώσουμε καλύτερα την επόμενη φορά . Όλος ο κόσμος δε γνώριζε ότι θα κλείσουν κεντρικοί δρόμοι του νησιού με αποτέλεσμα να δυσκολέψει γονείς που πήγαιναν να πάρουν τα παιδιά από δραστηριότητες και φροντιστήρια . καταστήματα δεν ειχαν καμια προσφορά σε κανένα ράφι όποτε ο κόσμος δεν έμεινε ευχαριστημένος με τις υποτιθέμενες προσφορές και θα ηταν καλό να γίνει και ένας απολογισμός να δούμε ποιος ευνοήθηκε στο τέλος με το πανηγύρι που βαφτίσατε Λευκή νύχτα .

  13. Έγινα μάρτυρας δύο περιπτώσεων:1) Κατάστημα υπόδησης είχε την προηγούμενη εβδομάδα 40€ ζευγάρι παπούτσια.Χθες το είχε στο καρτελακι 50€ και με την έκπτωση 39€.Δηλαδη 1€ έκπτωση σε σχέση με προχθές.2) κατάστημα ένδυσης είχε προηγούμενη εβδομάδα 20€ ρούχο και χθες 35€ το ίδιο.Αν νομίζετε ότι ο κόσμος είναι κορόιδα τότε είστε άξιοι της μοίρας σας.Για την μουσική συμφωνώ ότι ήταν απαράδεκτη η κατάσταση λόγω έντασης.

    • Γι αυτο παραγγελνουμε απο το ιντερνετ. Ορισμενοι τοπικοι νομιζουν οτι μας κοροιδευουν οπως τους τουριστες. Καλο λουκετο λοιπον στους εξυπνακηδες.

  14. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ¨!!!!

  15. ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ