ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλη επιτυχία ο Περίπατος ζωής και οι εκδηλώσεις «Άντε γεια στον καρκίνο» στην Καρδάμαινα

0
10124
Συνεργάτης aegeanews.

Τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, φέτος μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω της έκτακτης κατάστασης πραγματοποιήθηκε και πάλι με μεγάλη επιτυχία ο Περίπατος ζωής στην Καρδάμαινα.
Ο ιδιαίτερα ενεργός σύλλογος GOODBYE TO CANCER (Άντε γεια στον καρκίνο) ξεκίνησε τις δράσεις του άτυπα από το 2008 και επίσημα από το 2012 στην Καρδάμαινα της Κω.
Διοργανώνει κάθε χρόνο έναν περίπατο την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στον οποίο συμμετέχει πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού και μαζεύει χρήματα για κοινωφελείς σκοπούς σχετικούς με τη στήριξη των ογκολογικών ασθενών.
Ενδεικτικά αναφέρονται:
* Αγορά μηχανήματος το 2012 για να γίνονται χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο του νησιού και να μην χρειάζεται η μετακίνηση ογκολογικών ασθενών στην Αθήνα
* Αγορά νέων κρεβατιών για το νοσοκομείο το 2014
* Αγορά ψυγείου φύλαξης ασκών αίματος το 2017
* Κατασκευή νέου θαλάμου βραχείας νοσηλείας το 2018
* Αγορά αναλυτή ταυτοποίησης μικροβίων και αναλυτή αιμοκαλλιεργειών για το μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου μας το 2020.
* Στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα για χημειοθεραπείες.

Δείτε ΦΩΤΟ  και ΒΙΝΤΕΟ από την φετινή μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας απ’ όλο το νησί στον Περίπατο Ζωής στην Καρδάμαινα με εκκίνηση από το ξενοδοχείο Norida στις 4μμ και κατάληξη σ6το χώρο μπροστά από το Κοινοτικό κατάστημα όπου ακολούθησε χορός και διασκέδαση.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, στις 12:30, στην καφετέρια «Lovemade» στην Καρδάμαινα, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φορέα «ENSytropy» ομιλία με θέμα την φιλοσοφική προσέγγιση της σύγχρονης θεραπευτικής διαδικασίας

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ