«Έφυγε» η αγαπητή συμπολίτισσά μας Αγγέλα Χατζηάμαλλου | Μια εξαιρετική και δυναμική εκπαιδευτικός και επιχειρηματίας

26
47258

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Αγγέλας Χατζηάμαλλου, σε ηλικία 63 ετών.

Όπως έγινε γνωστό η Αγγέλα Χατζηάμαλλου είχε υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς τον Δεκαπενταύγουστο, ανήμερα της Παναγίας και σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή, εξασθενημένη, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μια πολύ αξιόλογη και δυναμική γυναίκα, εκπαιδευτικός (ήταν για χρόνια Δασκάλα) με ευγένεια ψυχής και πολλά χαρίσματα. Με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο και τους συνανθρώπους της (άνθρωπος της αθόρυβης προσφοράς και βοήθειας στον συνάνθρωπο).

Ανέλαβαν με τα αδέλφια της Μανώλη και Δήμητρα  με συνεταίρο τον Νίκο Διακοστεφανή και επέκτειναν την πολύ επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση των Supermarket Louis – ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στην συνέχεια την αντιπροσωπεία της «Κωτσόβολος».

Ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο Οδοντίατρο Γιώργο Παπαηλία, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς και αναπάντεχα από τη ζωή. Μητέρα δύο εξαιρετικών παιδιών του Μιχάλη (Οδοντίατρου) και του Ηλία (Λούη, ο οποίος ανέλαβε τις οικογενειακές επιχειρήσεις), καθώς και γιαγιά δύο εγγονιών (τραγική ειρωνεία η βάπτιση του εγγονού της Γιώργου ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και η Αγγέλα επέμενε για αυτή την ημερομηνία μήνες πριν).

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 2μμ στον ΙΝ της Παναγίας στην Καρδάμαινα (ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο των Ταξιαρχών).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

Ο Θεός να την αναπαύσει εν χώρα ζώντων.

 

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπημένη καλη μου φίλη Αγγέλα. Μαύρη και σκοτεινή είναι , για όλoυς εμάς που σε γνωρίσαμε και σ’αγαπήσαμε , η σημερινή μέρα ,καθώς με το ξημέρωμα μας ήρθε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου σου. Βήμα-βήμα και με αγωνία παρακολουθούσα την πορεία της ασθένειάς σου, ελπίζοντας πως θα βγεις κι αυτή τη φορά νικήτρια και θα γυρίσεις για να ομορφύνεις τη συντροφιά μας με τον πάντα ευγενικό σου λόγο, με την πάντα γλυκειά κουβέντα σου, με το σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Όμως αυτή τη φορά σκληρό και αδυσώπητο το χέρι του χάρου σου έκοψε το νήμα της ζωής σε μια εποχή, που έπλαθες όνειρα για τη ζωή, που είχες ακόμα πολλά να προσφέρεις, αφήνοντας πίσω σου ανείπωτη οδύνη , βαρύ πόνο, μεγάλο καημό. Εύχομαι ο Θεός να σε αναπαύσει στους κόλπους του και να χαρίζει υπομονή και παρηγοριά σε όλους, όσους πίκρανες με το θάνατό σου. Θα σε θυμάμαι πάντα με την ίδια αγάπη, που μας συνέδεε και στη ζωή!!😥😥

  2. Αγγέλα όμορφο κορίτσι μας σε αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη σήμερα. Σε περιμέναμε να τελειώσεις με την περιπέτεια σου και να επιστρέψεις στο νησί να γιορτάσουμε ξανά στην αυλή μας.
    Όμως σήμερα όλη η Κως θρηνεί μαζί με την οικογένεια σου.
    Σε ευχαριστούμε για το παράδειγμα ζωής που έδωσες σε όλους μας.
    Σπουδαία γυναίκα μητέρα και σύζυγος. Τα παιδιά σου βέβαια τόσο αξιόλογα όσο κι εσύ δίνουν συνεχώς με κάθε ευκαιρία την αγάπη και την αλληλεγγύη σε όποιον την χρειάζεται.
    Πάντα γλυκιά και αγαπημένη Αγγέλα μας δεν χάθηκες ζεις μέσα στα όμορφα χρώματα που άφησες στη ψυχή μας.
    Σε ευχαριστούμε

  3. Αγαπητή Δήμητρα και κυρία Μαρία, η Παναγία πήρε τη γλυκύτατη Αγγέλα σας την ημέρα της γιορτής της. Ηταν πολύ νέα, γι’ αυτό και το κουράγιο σας πρέπει να είναι μεγάλο για να αντέξετε τον χαμό της. Πρέπει όμως, γιατί είστε πολύ πιστές χριστιανές. Κόσμος πολύ, πιστεύω, θλίβεται μαζί σας, αγαπητές μου φίλες, όπως θλίβομαι κι εγώ. Καλό Παράδεισο να έχει! Ζωή σε εσάς!

  4. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την βαθιά μας θλίψη σε όλη την αγαπητή οικογένεια της ΑΓΓΕΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟΥ για την απώλεια της.

  5. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΑ!
    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΟΥ.
    Η ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΤΣΑ!

  6. Μας μαύρισε την ψυχή η «φυγή»σου.Πόνος,πίκρα και θλίψη.Καλό σου ταξίδι Αγγέλα μου!Θα ζεις παντα μες στις καρδιες μας!

  7. ΣΟΚ…..απίστευτο….πίκρα μεγάλη….καλό και φωτεινό ταξίδι να έχει η ψυχούλα σου…..συλλυπητήρια στην οικογένεια….

  8. Απρόσμενο, αναπάντεχο κι οδυνηρό.. Κρίμα να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι..
    Με μεγάλη θλίψη εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλειπούσης..
    Καλό ταξίδι στην γειτονιά των Αγγέλων..

  9. Καλό Παράδεισο Αγγέλα , θα είσαι πάντα παράδειγμα πρός μίμιση. Για μας τους φίλους σου θα είσαι πάντα εδώ. Δεν έφυγες!!

  10. Στην αγαπημένη μας Αγγέλα μας

    Μες τη ζωή την κάλπικη,
    που πάντα ο καιρός καλπάζει,
    η Αγγέλα μας πάντα ήξερε
    πως στη ζωή ν` αρπάζει,
    τον ταύρο από τα κέρατα
    και να τονε δαμάζει.
    Σαν γερακίνα πέταγε
    όλους για να αγκαλιάζει
    και τώρα στη γη του τόπου της
    για πάντα θα πλαγιάζει.
    Αγγέλα μας!
    Τα γαλανά τα μάτια σου
    ο τόνος της φωνής σου
    κι η έγνοια σου για όλους μας
    σφραγίδα της ζωής σου.
    Είκοσι χρόνια ο Γιώργος σου
    κοντά του σε καλούσε
    μα τώρα θα λέμε όλοι μας
    που `σε Αγγέλα, που `σε.
    Πόσο η γλυκιά η μάνα σου
    να σφίξει την καρδιά της,
    να μην μπορεί άλλη φορά
    να σ` έχει στην αγκαλιά της
    Αγγέλα ήσουν άγγελος
    κι αγγελικά πλασμένη
    κι η θύμηση σου μέσα μας
    παντοτινά θα μένει.
    Όλοι μας, οι συγγενείς
    τα εγγόνια τα παιδιά σου
    παρηγοριά θα βρίσκουμε
    στης μνήμης την ποδιά σου.
    Αιωνία η μνήμη σου!
    Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ