Νεαρός τουρίστας καθώς επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση, έπεσε στην θάλασσα στο εσωτερικό λιμάνι και πνίγηκε!

11
30179

Τραγικό τέλος είχε νεαρός τουρίστας ο οποίος επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση έπεσε (άγνωστο πως) από την προβλήτα στο εσωτερικό λιμάνι Κω και πνίγηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε αντιληπτός από μέλη πληρωμάτων που διανυκτερεύουν στα τουριστικά ημερόπλοια και τον έβγαλαν, όμως ήταν ήδη νεκρός.

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος διενεργούνται έρευνες από τις αρμόδιες αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπήρχαν νύχτες που στις παραλίες πάλι φέτος έκαναν ομαδικό κολύμπι και όργια παρέες πολύ μεγάλες 50-70 άτομα και ακόμα συνεχίζεται αυτό..η διαφορά είναι ότι έχουν καταναλώσει αλκοόλ με φούντες και χάπια με τις φούχτες..
    Νεκροψία θα γίνει άραγε;θα μας πουν σε ποια περιοχή διασκέδασε και τι κατανάλωσε ;
    Οι φίλοι του τι λένε; γιατί τον άφησαν μόνο αφού, ήπιε;και τι ακριβώς πήρε;το που τα βρήκε είναι γνωστό…
    Για τους Γερμανούς που προκλήθηκαν στην Κρήτη,δύο βδομάδες μας έπρηζαν τα μέζεα,για αλλά περιστατικά ούτε κιχ…και γίνονται πολλά στο νησί,παρά πολλά .

    • τι σε νοιαζει μωρη, η Νικολουλη εισαι;;; και αφου ειναι γνωστο πες μας και εμας απο που να βρουμε χαπια!!!!

      • που τον οδήγησε στον θάνατο,αυτά τα χύμα που προκαλούν παρενέργειες,όπως η τύφλωση της Βρετανίδας στην Ζάκυνθο το 2016 από Ρούμι Ricardo.
        Τα υπόλοιπα που λες αν θες μαζί εισαγγελέα,ότι ώρα θες.

  2. Έλεος εκεί είμασταν όταν ακούς κάποιον να φωνάζει για βοήθεια δεν πιάνεις το κινητό να φωνάξεις αστυνομία και ασθενοφόρο πας και Βουτας κατευθείαν να βοηθήσεις τέλος πάντων άλλο το ότι η μισή πλευρά του λιμανιού έχει σεκιουριτά μέχρι το δημαρχείο περίπου και όλο το υπόλοιπο δεν έχει …. Η αστυνομικοί δεν ανέβηκαν σε ένα από τα καραβάκια γιατί λένε απαγορεύεται και μπορούν να μας κάνουν μυνηση ΚΑΤΣΕ ρε φίλε μιλάμε για ζωή ανθρώπου ποιος; θα σου πει τι ακριβώς ; Η λιμενική αστυνομία ήρθε μετά από 20 λεπτά και δεν είχαν ούτε έναν άνθρωπο να βουτήξει μέσα στην θάλασσα …. Η κατάσταση σε νοσοκομεία στην αστυνομία και στο λιμενικό άθλια

  3. Κριμα το παλικαρι!!!Ομως η καταχταση στο νησι εχει ξεφυγει πολυ,πρεπει να ελεγχονται τα καταστηματα .Ολα στο βωμο του χρηματος δυστυχως!!!

  4. ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΓΚΕΛΑ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΡΕΣ, ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΛΗΨΗ!
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ