Μόνο με 5 λεπτά βροχή στο γνωστό μέρος, στον επαρχιακό στο ύψος Σκλαβενίτη… (Χωρίς σχόλια…)

28
4249

Μόνο με 5 λεπτά βροχή στο γνωστό μέρος, στον επαρχιακό στο ύψος του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη.

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βελόπουλο; Κασιδιάρη;βάζουν κηραλοιφες στα φρεάτια; Καλά, ντρέπονται τα νερά να μας πουν; αφού περνάμε καλά, όλα είναι γεμάτα,δεν βρίσκεις ούτε στο νεκροταφείο άδεια θέση.

      • 1000 φορες λακουβες παρα χουντα και στερηση ελευθεριας.Τι δεν καταλαβαινετε επιτελους εσεις οι φασιστες;

        • Είσαι ότι πιο ηλίθιο υπάρχει..το φασιστόραμα είναι περιοδικό

          που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα,να το πάρεις ,αυτήν την βδομάδα έχει προσφορά την διατριβή του Πλεύρη..Έχεις καεί νυμφίδιο.

  1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ…..
    34 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…. ΜΑΥΡΟ!!!!

  2. ΕΠΑΡΧΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ??? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

  3. Ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι 🌙 ο σπανός βγάζει Μάλια η γιαγιά μου είναι στο φεισμπουκ , αλλά ο δρόμος του μίκο, Μαρινόπουλου, του Σκλαβενίτη, προσέξτε πόσο πίσω πήγα ακόμη να φτιαχτεί δύο είναι τα πράγματα οι αυτοί που μας κυβερνάνε τοπικά όλα αυτά τα χρόνια είναι ΑΝΊΚΑΝΟΙ οι εμείς είμαστε Μ_Λ___Σ

  4. Βρε βρε νέος φωτορεπόρτερ ο Μιχάλης καλορίζικος . Μιχαλη τώρα ανέβασε και λακκούβες όπως έκαναν πριν από τρεις δεκαετίες. Έτσι θα πολεμήσεις αυτούς που σου είπαν όχι . Τις λακκούβες λοιπόν βγάζε φωτογραφίες και ανέβαζε για να πάει μπροστά ο τοπος

  5. Βρε χαλουβαδες συμφεροντολόγοι όταν χτίζετε μέσα στα ποτάμια και πάνω στα ρέματα δεν σκέφτεστε τις συνέπειες??? Βγάζετε τις άδειες δωροδοκώντας και μετά όλα καλά! Και έχετε το θράσος να μιλάτε για πλυμηρες!!! Μπαχαλακιδες!!!

  6. αχάριστοι!!! Φροντίζει ο έπαρχος και ο Δήμαρχος να έχουμε κολυμβητήριο για το Χειμώνα και εσείς χλεβαζετε!!!

  7. η λυση ειναι να γινει μελετη για απορροη των ομβριων, απο περιφερεια, ξεκινωντας απο στροφη προς πελεζικι μεχρι και μετα του μαρινοπουλου. το εργο θα ειναι μεγαλο, αλλα ειναι πολυ αναγκαιο.
    επομενως πρωτα πρεπει να το ζητησει ο επαρχος και οι επαρχιακοι συμβουλοι, και να το αποφασισει η περιφερεια!!

  8. Nα βγάζουν ανακοινώσεις απο τα γραφεία. Ό,τι ο τουρισμός πηγαίνει καλά! Οι πολιτικοί είναι πρώτη! Αυτο δεν κοστίζει και κάτι!! Αλλα να δουλέψουν και να σηκώσουν τα μανίκια φοβούνται!!! Μονον επί τόπου γινεται εργασία κύριοι!!! Ανασκουμποθηται επί τέλους!!!

  9. Εγω παντως εχθες πηγα για ψαρεμα στο παρκινγκ.Ξερετε αυτο που εβγαζε φωτογραφιες ο συμβουλος του Νικηταρα πρην 8 χρονια να κτυπισει τον Κυριτση που δεν το εφτιαχνε.Σημερα μετα απο τοσα χρονια δημαρχιας του Νικηταρα εχει βελτιωθει.Φερανε και τσιπουρες.

  10. Ο κύριος έπαρχος στον προεκλογικό αγώνα αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι το πρώτο έργο ήταν ο επαρχιακός δρόμος Κω Κέφαλο και το συγκεκριμένο σημείο. Τι ντροπή. Υπομονή στους εργαζόμενους του νοσοκομείου γιατί το χειμώνα προβλέπεται πολύ δουλειά με το νέο ανακοινωθέν. Επιμήκυνση

  11. Για τον κόμβο στου Μαρινόπουλου δεν μιλάει κανείς γίδια! Ποιος τον έκανε και ποτέ? Ας τον ελέγξουν οι μηχανικοί.

  12. Θεωρώ ότι το πολιτικό σύστημα έφτασε στο τέρμα, δεν πάει πιο κάτω. Πολιτικά ο Κούλης έχει τελειώσει. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Πάμε σε οικουμενικη κυβέρνηση με Στουρνάρα η Σχοινά μαριονέτα πρωθυπουργό. Η χώρα έχει λεηλατηθεί από μεγαλοκαρχαριες η νταβατζηδες όπως έλεγε ο Κώστας Καραμανλής. Δεν υπάρχει προοπτική σε κάποιο κόμμα, αυτό με θλίβει ως Έλληνα να του δώσουν μια ελπίδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ