ΒΙΝΤΕΟ Η μαρτυρία «φωτιά» της κοπέλας για τον 22χρονο με τη γουρούνα που χάθηκε άδικα στην Κω

9
16770

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η μαρτυρία «φωτιά» της κοπέλας για τον 22χρονο γερμανό επισκέπτη με τη γουρούνα που χάθηκε άδικα στην Κω, στο προχθεσινό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Αντιμάχεια…

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντί αυτή η ελλεεινη να υποστηρίξη το κοριτσάκι που λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ, της έκανε και λεκτική επίθεση η ανοργ#σμική. Μακάρι να μιλάγανε και άλλα κοριτσάκια για τα προβλήματα του τόπου μας, γιατί σε αυτά ανήκει το μέλλον εδώ.

  2. Μπραβο στο κορίτσι που μίλησε και βέβαια είπε αλήθειες. Το κέντρο υγείας ήταν οχι πέντε λεπτά από το συμβάν αλλά πέντε μέτρα. Χρόνια τώρα ζητάμε να έρθουνε γιατροι και νοσηλευτες και αξιοποιηθεί οπως μας αξίζει. Μπορεί και να σωζωταν το παλικαρι όπως και τοσοι αλλοι στο τρίγωνο. Μήπως είναι καιρός να γίνει το αυτονόητο?????

  3. Ίσως και εγώ να σας κράζω καμία φορά αλλά δεν γίνεται να κοκκορευεστε ο τρίτος προορισμός στην Ελλάδα και να μην έχετε υποδομή

  4. Στην Κω απαγορεύεται να πεις αλήθειες… Θα τσακώνεται και δίκιο δεν θα βρεις! Το ίδιο μου έχει συμβεί και εμένα αμέτρητες φορές!
    Η Κως δεν έχει υποδομές να προσφέρει σε κάποιον που θα τις χρειαστεί! Ο κάθε ένας απλά τον χαβά του, ενώ βρισκόμαστε 200 χρόνια πίσω, περηφανευόμαστε ότι είμαστε ο 3ος (ή 4ος) τουριστικός προορισμός της χώρας!
    Ένα ακομα νέο παιδί χάθηκε στην άσφαλτο, σε ένα απαρχαιωμένο – τριτοκοσμικό και εντελώς ακατάλληλο οδικό δίκτυο, πολύ πιθανό γιατί δεν είχε την βοήθεια που θα έπρεπε να έχει τα πρώτα λεπτά μετά το ατύχημα, όπως γίνεται παντού πλέον στον κόσμο!

  5. Στο εξωτερικό στα 15 λεπτά από την κληση πρέπει να έχει φτάσει ασθενοφόρο ή ελικόπτερο στο συμβάν και εδώ παρακαλάμε να υπάρχει ένα ασθενοφόρο διαθέσιμο!
    Αλλά δεν θα νοιάξει κανέναν εδώ γιατί δεν ήταν κάποιος γνωστός μας.
    Αν διαβάζει κάποιος υπεύθυνος αυτές τις γραμμές, οι δρόμοι χρειάζονται γενναίες παρεμβάσεις, ειδικά ο επαρχιακός από άκρη σε άκρη! Και όχι δεν μιλάω για τον φωτισμό! Γίνονται ατυχήματα κάθε μέρα, μέρα μεσημέρι! Βάλτε σωστά τις προτεραιότητες σύμφωνα με τις ανάγκες που πραγματικά υπάρχουν!
    Και επιτέλους ας σταματήσει αυτό το παραμύθι με το νέο νοσοκομείο που όλοι ξέρουμε πως δεν θα γίνει ούτε τα επόμενα 50 χρόνια! Χρειαζόμαστε ιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό, εξοπλισμό και ασθενοφόρα στο υπάρχον! Και να μπει σε λειτουργία το Κέντρο Υγείας της Αντιμάχειας!

  6. Όταν ήρθε ο κουλής τρεχαν όλλοι να τον καλός ορίσουν στο νησί του Ιπποκράτη , να ευχαριστήσουμε όλους του προηγούμενους δημάρχους και βουλευτές και τον θεοδοσακι , έπρεπε να τους ρίχνουν ντομάτες και αυγά αλά ,αυτό μας αξίζει μάλλον …..

  7. Μπράβο σου κοπέλα μου… Δεν είδα κάτι λάθος σε αυτά που είπες… Μάλιστα αν δεν σου αρέσει στο νησί, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ… Γιατί έχεις το θάρρος της γνώμης σου και λες αλήθειες… Και μόνον άνθρωποι σαν εσένα θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτόν τον τόπο… Πριν με «λιθοβολήσετε» κάποιοι λεκτικά στα σχόλια, είτε από εγωισμό είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν νομίζω να θέλει κανείς το κακό του νησιού ή των Κώων. Το νησί μας έχει τα καλά του και τις ομορφιές του όμως έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα…. Φοβάμαι ότι έχουμε «κακή» φήμη για τον χαρακτήρα μας και μέσα από τα σχόλιά μας αυτό δυστυχώς επιβεβαιώνεται. Ελπίζω…..

  8. Η κοπέλα λέει τα αυτονόητα και αλήθειες. Οι μπόχαλοι πρέπει να ζοβαρευτούμε και να παραδειγματιστούμε από τις κινητοποιήσεις των Καλύμνιων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ