Θανατηφόρο τροχαίο με γουρούνα μετά τον κόμβο του Αεροδρομίου| Νεκρός ο 22χρονος οδηγός της

18
28384

Θανατηφόρο τροχαίο με γουρούνα στην Αντιμάχεια.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα λίγο μετά τον κόμβο του αεροδρομίου, επί του επαρχιακού Κέφαλος-Κως (στο ύψος του ΣΜ Κρητικός).

Ειδικότερα ζευγάρι νεαρών με γουρούνα κατευθυνόταν προς Κέφαλο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε (δεξιά σε χωράφι) με συνέπεια ο οδηγός της 22 ετών από τη Γερμανία, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κω να τραυματιστεί, δυστυχώς θανάσιμα έχοντας σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις .

Ελαφρά τραυματισμένη είναι η συνοδηγός του οχήματος.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε πια με τις γουρούνες …απαγορεψτε τις επιτέλους σκοτώνεται ο κόσμος!!όλα στο βωμό του χρήματος

  2. Κάθε χρόνο τα ίδια… γουρούνες γουρούνες γουρούνες… απόσυρση άμεσα με εντολή εισαγγελέα.. δεν γίνεται να βλέπουν την τσέπη τους ορισμένοι και να μην υπολογίζουν της ζωές που χάνονται στην άσφαλτο… άμεσα να επέμβει ο εισαγγελέας..

    • μπορω και φερνω εσυ μπορεις ;;; ξεχασα φερνω αλλες 5 !!!!!!!!!!!!! και το ονομα μου ειναι αντωνης μπιλλης και κ δεν κρυβομαι και ουτε φοβαμε κανεναν ευχαριστω πολυ

  3. Το θέμα είναι ότι όλοι οι τουρίστες τρέχουν με όποιο όχημα νοικιάσουν λες και τους κυνηγάνε.Διακοπες είστε το νησί είναι μικρό χαλαρά πράγματα

  4. Εμένα πάντως δεν με έπιασε με το ζόρι να νοικιάζω γουρούνα.Πόσοι χάθηκαν από γουρούνα και πόσοι από μηχανάκια η αυτοκίνητα;Αν ήταν να καταργούσαμε τις γουρούνες η κάποιο άλλο είδους τροχοφόρο και να σταματούσαν τα τροχαία,να γίνει αυτό…σήμερα.

  5. Ηθικοί αυτουργοί όλοι όσοι τις νοικιάζουν και το κράτος.που τους υποστηρίζει. Κρίμα.

  6. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Νέα παιδιά έρχονται στο νησί μας να περάσουν ωραία με την παρέα τους και γυρνάνε πίσω σε φέρετρο. Πρέπει να το δούμε πιο σοβαρά το θέμα με την αδειοδότηση των συγκεκριμένων μηχανών. Ας αυξήσουν το ηλικιακό όριο , ή να βάλουν προυπόθεση χρόνων χρήσης μηχανής μεγάλου κυβισμού.

  7. Τώρα οι κάτοχοι των atv δεν θα κοιμούνται από τη στεναχώρια τους. Θα μαζευτούν άμεσα να πάρουν αποφάσεις επί του θέματος ώστε σταδιακά να σταματήσουν να νοικιάζουν γουρούνες σε τουρίστες, σκεπτόμενοι το κοινό όφελος… Το έχουμε πει, και λίγα ατυχήματα γίνονται στο νησί, οι περισσότεροι ειμαστε τυχεροί. Οι γουρούνες πέρα από την επικυνδυνότητα στα χέρια του κάθε άσχετου, δημιουργούν και σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία στον επαρχιακό. Προσοχή μεγάλη, τουλάχιστον να μην είστε εσείς που θα τους τσακίσετε.

  8. Ναι να απαγορευτούν οι γουρούνες με Νόμο του κράτους ή στην εσχατη των περιπτώσεων να έχουν δί[λωμα οδήγησης οι όποιοι τουρίστες τις ενοικιάζουν. Δεν μπορεί να υπάρχουν κάθε χρόνο θανητηφόρα ατυχήματα τόσο στην Κω όσο και σε ολόκληρη την τουριστική Ελλάδα.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ.

  9. Τώρα να καταργηθούν από τους δρόμους , ας γίνουν , υπάρχουν δηλ χωμάτινες διαδρομές να πηγαίνουν να ξεδίνουν .,,

  10. Δηλαδή τροχαία ατυχήματα γίνονται μόνο με γουρούνες; Οι οδηγοί φταίνε και κανένας άλλος. Είτε οδηγείς μηχανάκι αυτοκίνητο η γουρούνια στο δρόμο πρέπει να προσέχεις. Η ταχύτητα φταίει δηλαδή οδηγός και κανένας άλλος

  11. Η μαγκιά του Ελληνάρα. Όπως γράφει ο φίλος παραπάνω αυτά τα οχήματα είναι ΜΟΝΟ για χρήση εκτός δρόμου, στους χωματόδρομους, στα χωράφια, αυτά γράφει ο ΚΟΚ. Κατασκευασμένα τεχνικά και με οδική συμπεριφορά για αυτήν την χρήση. Έχω γυρίσει πολλές τουριστικές περιοχές στον κόσμο, επαγγελματικοί λόγοι, πουθενά δεν είδα αυτό το κακό. Στις Σκανδιναυϊκές χώρες στον Βορρά, την Ισλανδία, το Σπιτζμπέργκεν (κοντά στον Βόρρειο Πόλο) έχουν τα έλκυθρα χιονιού/πάγου. Μέσα στις κατοικημένες περιοχές υπάρχουν δεκάδες πινακίδες με επισυμάνσεις οδικής συμπεριφοράς και όριο ταχύτητας, 10 χλμ την ώρα!!! Εδώ δεν φοράνε ούτε κράνος βρέ…. Και με την ευκαιρία, γιατί θα σκάσω. Στην Αβέρωφ τι γυρεύουν τα μηχανάκια πάνω στον ποδηλατόδρομο, πηγαίνοντας ανάποδα προς ΔΕΗ ??? Τόσο μ……ια μας βαράει…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ