Κινητοποίηση με δύο φωτιές σήμερα σε κάδο στην Κω και σε παραλιακή έκταση με ξερόχορτα στην Καρδάμαινα

5
3028

Συναγερμός με δύο φωτιές σήμανε σήμερα το μεσημέρι σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία Κω.

Ειδικότερα ξέσπασε φωτιά σε κάδο κοντά στο γυμνάσιο στο Κακό Πρινάρι με συνέπεια να επεκταθεί και να καούν δύο παρακείμενοι ξεροί ευκάλυπτοι.

Και η δεύτερη σε παραλιακή έκταση στην Καρδάμαινα (προς Νορίντα) όπου κάηκαν ξερόχορτα.

Τα μηχανήματα του δήμου την περιόρισαν και επενέβη επίσης η Πυροσβεστική για την πλήρη κατάσβεσή της.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΡΩΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ @@ΜΟ@ΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

  2. Δεν περνάει μέρα που να μην βλέπω να πετάνε τα τσιγάρα τους από τα αυτοκίνητα. Και ερωτώ! Τι θα πάθω, που θα πάθω στα σίγουρα, αν καταθέσω στην Π.Υ. τον αριθμό του αυτοκινήτου? Θα βρεθώ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ και θα το μετανοιωσω ακριβά. Οπότε? «Άσε να κάνουν τα κάρβουνα?» Είναι που δεν έχω dashcam.

  3. Γενικά ο κόσμος δεν μπορεί να συλλάβει την ιδέα της επικινδυνότητας πετάγματος της γόπας σε σημεία εύφλεκτα,όπως δεν μπορεί να συλλάβει για παράδειγμα την επικινδυνότητα χρήσης οχήματος ..αν σε αυτά προσθέσουμε ότι όλοι είναι σαλταρισμένοι λόγω οικονομικών, κόνβιντ δίχρονης καραντίνας και το ότι φέτος έχουμε την πιο σαβούρα κόσμο…ε,δεν θέλει και πολύ.
    Οι περισσότεροι βέβαια κατηγορούν όχι άδικα τους Έλληνες και Αλβανούς, επειδή δεν ξέρουν τι γίνεται στα πεντάστερα..όπως να έρχεται το τάδε μπαλκόνι και να σου δείχνει καμία 15αριά γόπες που πέταξε ο από πάνω.
    Οι παραλίες έχουν καταντήσει χωματερές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ