ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε ρυθμούς περιόδου τουριστικής αιχμής… 2019 η Κως | Μικρή πτώση στους τζίρους λόγω οικονομικής δυσπραγίας

12
1723

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ιδιαίτερα αυξημένη η τουριστική κίνηση και τον Ιούλιο σε παλιά πόλη στις πλατείες αλλά και στο λιμάνι της Κω.

Μικρή πτώση παρατηρείται στους τζίρους των καταστημάτων ίσως λόγω της ακρίβειας αλλά και των αυξημένων κρουσμάτων covid.

Παρόλα αυτά υπάρχει αρκετή ικανοποίηση αλλά και προσδοκία για τους επόμενους μήνες να παραμείνει η κίνηση στα ίδια επίπεδα και η αγορά να παραμείνει ευχαριστημένη.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για τα μπάζα τουρισμός.
  Θα σας πνίξει το πλαστικό κ τα κόπρανα τους.
  Κάντε κάτι για το νησί.
  Το έχετε οικολογικά ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ.
  ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΈΣ ;;;!!!

 2. Δόξα τω θεώ να λέμε, θα δούμε τι θα περισέψει τον Νοέμβριο και πως θα είναι ο χειμώνας αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ χειρότερα.

 3. Ολοι οι σωστοι επαγγελματιες δουλευουν καλά.Ολα τα αλλα ειναι λογια σε οσους θελουν να τα βλεπουν μαυρα για να κλαιγοντε μια ζωη και να περιμενουν τον πεφωτισμενο ηγετη να τους σωσει.

  • Όποιος έχει ενοίκιο,άρα πάγια που τρέχουν όλο το χρόνο,δεν θησαυριζει,απλά συντηρείται…υπάρχουν μαγαζιά με πάγια 50.000 το χρόνο, αυτοί που δουλεύουν καλά και θησαυριζουν είναι τα γωνιακά μαγαζιά και όσα είναι συμβεβλημένα με tour operators,με ξεναγούς που κατευθύνουν τους πελάτες τους σε όλη την εμπορική δραστηριότητα.
   Το 80% των ξένων που έρχονται στο νησί ξέρουν από πού πρέπει να πάρουν ποδήλατο,αμάξι,που θα φάνε,που θα κάνουν τατουάζ,που θα πιουν ,που θα βρουν χασίςποια παραλία,ποιο πλοίο θα πάρουν για κάθε εκδρομή,αλλά γνωρίζουν που θα αφήσουν τα λεφτά τους και απέναντι..μιλάμε αυτά είναι τα αρνητικά του μαζικού φθηνού τουρισμού… βέβαια κάποιοι θα ξεστρατίσουν και θα πάνε σε μη συμβαλομενα καταστήματα , αυτοί που θησαυρίζουν είναι τα πρακτορεία,οι υπάλληλοι τους που φεύγουν με τεράστια ποσά από παροχή υπόγειας Άγρας.τα υπόλοιπα είναι για τους ανίδεους και βλάκες που παριστάνουν τους έξυπνους.
   Γενικά το νησί κολυμπάει στα κόπρανα που αφήνουν και κάποια στιγμή χαμένα θα είναι τα ίδια τους τα παιδιά.

 4. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση φίλε μου . Όταν μιλάμε όμως για αχαριστία πάμε αλλού. Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά γράφουμε σχόλια

 5. Προς ασφάλεια Κω.φετος κυκλοφορεί πολύ ναρκωτικό και χαπίλα στο νησί

  Ένας τρόπος προμήθειας είναι οι Τούρκοι που έρχονται από απέναντι για μονοήμερες ή μικρής διάρκειας παραμονής…ολόρθιοι κοιμούνται οι υπεύθυνοι.
  Δεν φτάνει που έχουμε την εγχώρια αγορά,τώρα μας προέκυψε και η εισαγόμενη.
  Μιλάμε ότι περνάνε δίπλα σου και φέρονται ακριβώς όπως στο Άμστερνταμ
  Κατά τα άλλα όλα τα φταίνε οι ντόπιοι….
  Πιο ποιοτικό τουρισμό από φέτος μόνο στα … Μάλια.

 6. Άρχισαν την κλαψα…πάνε οι χρυσές εποχές που ο κόσμος ξόδευε στις διακοπές του,και οι μόνιμοι κάτοικοι επίσης, παγκόσμιο είναι το πρόβλημα

 7. Axaristia sto megaleio this!!! Παραπονιούνται πολλοί για να μην πληρώνουν πρωσοπικο και ασφάλειες! Αλλά τα μαύρα πακέτα τούς τα βάζουν στο υπόγειο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ