ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία η εκδήλωση βράβευσης παικτών του Παναθηναϊκού που έφτασε στο Γουέμπλεϊ το 1971 και παλαίμαχων Κώων Ποδοσφαιριστών

12
1876

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο «Χάνι» η αθλητική γιορτή του Έκφραση 97 σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ όπου με βάση την μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού στον τελικό του πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, έδωσε το παρών ο Τότης Φυλακούρης ενώ τιμήθηκαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Ελευθεράκης (απ’ τον Γιάννη Τσιρπανλή) και Δημήτρης Δημητρίου (απ’ τον δημοτικό σύμβουλο, Σοφοκλή Δουδού) με τους γιους τους να παίρνουν τα βραβεία.

Βραβείο παρέλαβε και ο Γιάννης Βαλαώρας που με την Λάρισα έγραψε ιστορία παίρνοντας τον τίτλο στην Α’ Εθνική και πάνω από τριάντα χρόνια μένει μόνιμα στο νησί μας. Παράλληλα τιμήθηκαν και οι παλαίμαχοι Κώοι ποδοσφαιριστές, Αντώνης Πίττας, Λευτέρης Πουλιού, Αλέξης Καμπούρογλου και Κώστας Ανδρουλλής όπως και ο Κώος προπονητής, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που κάνει πλέον την δική του ξεχωριστή πορεία στον χώρο με την κόρη του μάλιστα να παραλαμβάνει το βραβείο απ’ τον αντιδήμαρχο Νισύρου, κ. Χασαπλαδάκη.

Ο Δημήτρης Πικιώνης ήταν αυτός που βράβευσε τον πάντα ξεχωριστό και υπερπρωταθλητή, Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ ενώ τιμήθηκε και ο Κώστας Χαρίσης για την πορεία του στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ ενώ ο Δήμαρχος Κω τίμησε τον Ανδρέα Χατζημιχαήλ για την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού με τον γιο του να παραλαμβάνει το βραβείο.

Ο Τότης Φυλακούρης παρέα με τον Σέβη Βλάχου τίμησαν την ομάδα του Α.Ο Πυλίου για την συνεχή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον πρόεδρο, Πέτρο Κεφαλιανό να παραλαμβάνει την τιμητική πλάκέτα. Για τις μεγάλες επιτυχίες τους βραβεύτηκαν ο Ναυτικός Όμιλος Κω (το βραβείο παρέλαβε ο έφορος ταχυπλόων σκαφών και πατέρας της εξαιρετικής Μαρίας Σακελλαροπούλου, Ολύμπιος) και το τμήμα της Άρσης Βαρών του Ανταγόρα (με τον Χρήστο Σπύρού να καλεί τον χρόνια Ανταγορίτη, Θέμο Νικολακάκη να πάρει το βραβείο) ενώ ξεχωριστή ήταν η βράβευση του πρωταθλητή ποδηλασίας, Μιχάλη Καλλερέ ο οποίος καταχειροκροτήθηκε τόσο αυτός όσο και οι γονείς του και ο προπονητής του για τα όσα έχουν πετύχει μαζί με τον Μιχάλη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πολιτισμού Σέβη Βλάχου, και ο ιδιοκτήτης του Έκφραση 97 Σπύρος Κλαδης. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφης και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αβριθης.

Οι συνάδελφοι, Καλλιόπη Δανελλάκη και Παναγιώτης Ζουζούνης ήταν αυτοί που παρουσίασαν την εκδήλωση με ιδιαίτερη επιτυχία.

Δείτε την εκδήλωση όπως μεταδόθηκε σε Live Streaming απ’ το ΚΟS TV

Πηγή: https://www.giafkasports.gr

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εσύ είσαι άλλα ντάλον απόγονε του στόλου!! Η δικιά σου ομάδα στα χρόνια της χούντας πήρε περισσότερους τίτλους. Ομάδα της χούντας είναι η δική σου ομάδα που έπαιρνε δάνεια (αγύριστα) από την χούντα για να χτίσει γήπεδο στο Ρέντη (Αθλητικόν Κέντρον Ολυμπιακού 21ης Απριλίου 1967). Τελικά το γήπεδο δεν έγινε, όμως τα λεφτά πήγαν για μεταγραφές του Ολυμπιακού τότε!! Αυτά στα χει πει κανένας ρε επιστήμονα; Στην προπαγάνδα είστε πρώτοι!!!

      http://4.bp.blogspot.com/_lHiei_ohtZk/TKMbRuXHglI/AAAAAAAAAFM/R77kzjLEk1U/s640/2ufd1n5.jpg

  1. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΦΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΈΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

  2. ΜΠΡΆΒΟ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΜΌΝΟ Η ΚΟΎΤΡΑ σας ΚΑΤΑΦΈΡΝΕΙ ΝΑ ΣΤΉΣΕΙ EVENTS ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ...

    Άβυσσος… Εάν πρόκειται για ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ στο Π και Φ ΝΑΝΤΕΣ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ….

  3. ΑΠΟ ΘΕΑΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ!!!

  4. Κρίμα ξεχάσατε πολλούς αν και σας του θύμισε το βιβλίο του Χατζημιχάλη. Δεν χωράνε δικαιολογίες Παναγιώτη ή θα κάνεις μια σωστή οργάνωση βράβευσης η πήγαινε στην παραλία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ