Κως: Νέα φωτιά σε δασική έκταση πλησίον μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας το μεσημέρι

11
2757

Χαρίκλεια Χριστοφή

Περί της 14:20 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Κω της Πολιτικής Προστασίας της ΕΟΔ και της Λέσχης Καταδρομών και Μηχάνημα έργου. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν κινδύνεψε δασική έκταση και ο χώρος του ξενοδοχείου. Στο συμβάν για τον συντονισμό της επιχείρησης ανέλαβε ο Υποδιοικητης της ΠΥ κω Μαυρίδης Γρηγόριος ενώ τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας είχε ο Επιχειρησιακος συντονιστής Καλυμνιοναρης Νικόλαος. Από την πυρκαγιά κάηκαν υπολείμματα κλαδέματων μπάζα και απορρίμματα σε έκταση 1 στρεμμάτων περίπου .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο ψαλίδι μαγαζιά εστίασης και γήπεδο πετάνε εύφλεκτα βεγγαλικά ο εκκωφαντικός θόρυβος και το ωστικό κύμα φέρνουν μεγάλη ηχορύπανση και οι σπινθήρες κοντά στους φοίνικες και στα δέντρα είναι επικίνδυνοι για ανάφλεξη.αληθεια η πυροσβεστική τι κάνει;;περιμένει πρώτα την πυρκαγιά;;

  2. Ευτυχώς Θεοδόση που υπαρχουν εργαζομενοι που σε έχουν στην καρδια τους,και τρέχουν μόνο για εσένα.

  3. Μπράβο στα παιδιά της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικης, Σωστός ο Θοδωρής είπε τα πράγματα όπως είναι, να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει, δεν γίνεται στα μέσα καλοκαιριού και μεσα σε δασικό κομμάτι να υπάρχουν αυτά τα πράγματα!! Από τύχη και ικανότητα των φορέων μας δεν κάηκε το δάσος μας!!!

  4. Η πυροσβεστική μεγάλε θα προσλάβει μέντιουμ να τις λένε ότι στο τάδε σημείο θα ανάψουν βεγγαλικά 😂😂😂 και θα τρέχει να τους πιάσει.

  5. Τι πάει να πεί «κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα»; Ποιόν φοβάστε και τι κρύβετε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ