Όραμα & Δράση: «Εργαζόμενοι του δήμου καταγγέλλουν την αδιαφορία και την αναλγησία της δημοτικής αρχής»

20
1750

Εργαζόμενοι του δήμου καταγγέλλουν την αδιαφορία και την αναλγησία της δημοτικής αρχής.

Από το 2019 -μας λένε-  ότι δεν εδέησε να τους χορηγήσει ούτε τα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) ούτε το γάλα που από τη νομοθεσία δικαιούνται.

Σε όλη την περίοδο της πανδημίας οι εργαζόμενοι σε ευαίσθητες υπηρεσίες ήταν και παραμένουν ανοχύρωτοι!

Αναγκάζονται να προμηθεύονται τα στοιχειώδη μέσα ατομικής προστασίας από το υστέρημά τους.

Ο ισχυρός οικονομικά δήμος της Κω με τα 25 εκατομμύρια ευρώ, αγνοεί τις βασικές  υποχρεώσεις του απέναντι στο προσωπικό του δήμου.

Η μη παροχή αποτελεί παράβαση υγειονομικού κανονισμού, παράβαση καθήκοντος  και ενέχει πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.

Την ώρα που ο κύριος Νικηταράς ιδιωτικοποιεί, με παράνομο τρόπο, την υπηρεσία καθαριότητας και με απευθείας ανάθεση (ήδη ξεπεράσαμε το 1 εκατομμύριο ευρώ στον ιδιώτη)απαξιώνει την υπηρεσία και επιβάλει στο προσωπικό να εργάζεται σε πρωτόγονες και ανθυγιεινές συνθήκες.

Παράξενη σιγή ιχθύος…  Παράξενη δημοκρατία…

… να μην «διαταραχθεί»  η απαστράπτουσα εικόνα – φωτογραφία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω ποιοι σε συμβουλεύουν και έχει χαλάσει τόσο πολύ το πράγμα. Έστω και τώρα προλαβαίνεις να σώσεις το παιχνίδι. Οι εχθροί σου είναι “εντός των πυλών” εκλεγμένοι και ΜΗ. Το μεγάλο σου προσωπικό λάθος είναι ότι, προσπαθώντας να φέρεις κοντά αυτούς που κάνουν αγώνα εναντίον σου, χάνεις αυτούς που σε πίστεψαν και σε στήριξαν. Κάνε στην άκρη τους τηλέ-αστέρες και άκουσε αυτούς που αθόρυβα προσπαθούν για το καλό το δικό σου και του δήμου.

    • Ετσι ειναι αν κανει στην ακρη τους τηλεαστέρες μπορει και να το σώσει , αλλα παλι σε 11 μήνες θα προλάβει ?

  2. Τα 2 πρώτα χρόνια ο Θεοδόσης ήταν άψογος τώρα τα έχει κάνει θάλασσα. Ούτε οι δικοί του δεν θα τον ψηφίσουν.

  3. Τα 2 πρώτα χρόνια του Θεοδόση ήταν άψογα δυστυχώς τα τελευταία τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το 50% που τον ψήφισαν δεν βλέπω να τον ξανά ψηφίζει. Κρίμα γιατί είναι καλό παιδί.

    • Ψάχνει αντίπαλο δυνατό ο κόσμος αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν οπότε ήδη ξέρουν πως θα ξαναβγούν οποτε χεστηκε η φοράδα στ’αλωνι που λέμε για το πόσο τους στηρίζουμε πλεον η όχι

    • Απλά Μαρία μου τα πρώτα χρόνια ακολουθούσε το πρόγραμμα και τα έργα που είχαν ξεκινήσει οι προηγούμενοι και το ταμείο που του είχαν αφήσει.Τώρα βλέπουμε απλά το δικό του έργο και πρόγραμμα.ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  4. Η κοροϊδία της δημοτικής αρχής προς τους εργαζόμενους του δήμου για αυτό το θέμα γίνεται χρόνια,από μέρα σε μέρα και από μήνα σε μήνα αυτά είναι τα λόγια τους από το 2019 φτάνει πια η κοροϊδία τους,έφτασε ο κόμπος στο χτένι,αν δεν μπορούν να λύσουν τα πιο απλά ας πάνε σπίτια τους.

  5. κ. Ρούφα το να καταγγέλλετε συνέχεια δεν έχει νόημα. Τα στοιχεία στον Εισαγγελέα τώρα !
    Σε διαφορετική περίπτωση κάνετε ανακοινώσεις για να είστε στη δημοσιότητα !!!

  6. Θεοδόση δήμαρχε όλων των Κώων συνέχισε έτσι κοντά στον πολίτη και ο κωακός λαός θα σου επιστρέψει αυτή την προσφορά σου με την νέα εντολή στις ερχόμενες εκλογές!!!Η Κως γίνεται Ισχυρή και μεγάλη!!!!!!!!

  7. Να αναφέρθειτε και στα αλλά ….το ότι οι εργαζόμενοι είναι θύματα του αποσυντονισμού και της έλλειψης άσκησης χρηστης διοίκησης για αυτό δεν θέλουν να πηγαίνουν στις εργασίες τους …ξαφνικά δηλαδή επιλέγουν αλλά υπουργεία και θελουν να φύγουν από τον Δήμο !Επισης είναι προσβλητικό να κατηγορούνται ως τεμπέληδες αυτοί οι λιγοι που εργάζονται για ολουσ Τους υπόλοιπους και να μην παίρνει θέση π Σύλλογος

    • Απο την στιγμή που του δίνει τι δικαίωμα να κάνει την μετάταξη του σε αλλο δημόσιο φορέα γιατι να κάτσει στον δήμο ή σε περιφέρεια γενικότερα …..

  8. ενω ο χουντικοδικο σου θα μας σωσει χιλιες φορες τον ‘αδιαφορο’ θεοδοση παρα τον κακιασμενο υπεροπτη … αντε γεια , οσο για τους υπαλληλους του δημου που γκρινιαζουν για το γαλα ας πανε σε ξενοδοχεια μονο σαιζον δουλεια καθε μερα και απληρωτοι 2 μηνες μεσα και χωρις ….ΓΑΛΑ να δουν την γλυκα σαν δεν ντρεπομαστε λιγο δειτε και λιγο ποιο περα απο την μυτη σας

  9. Ξεσκεπασε και τον υποπτο ρολο των συνδικαλιστων που τα εχουν κανει πλακακια για προσωπικο βολεμα

  10. Ο ///////////////////είναι κολλητός με το Δήμαρχο και κανόνισε να φύγει από ………………… προσωπικό βόλεμα για να κάνει ότι του λέει ο Δήμαρχος, και ο άλλος που ήταν στο ………………… και τον πήρε ……………………., αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά θεοδοσάκι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ