Όραμα & Δράση: Το πρώτο… ημιτελές έργο της δημοτικής αρχής στα τρία χρόνια της θητείας της

21
2833

Το πρώτο…  ημιτελές έργο της δημοτικής αρχής στα τρία χρόνια της θητείας της.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά…

Ενεγράφη στο πρώτο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων του 2020 που ψηφίστηκε το Δεκέμβριο του 2019!

Ήταν 22-06-2020 όταν ψηφίστηκε η «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 22/2020 ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ (ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΤΡΟΠΙΚΑΛ ΣΟΛ” ΕΩΣ ΤΑΒΕΡΝΑ “ΠΛΩΡΗ”)».

Από τον Ιούνιο του 2020 φτάσαμε δύο χρόνια μετά –με τον τρόπο που φτάσαμε – να δηλώνουν, ψευδώς, στα τοπικά ΜΜΕ ότι το μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε.

Το έργο σύμφωνα με τη μελέτη ολοκληρώνεται όταν πραγματοποιηθεί η εν λόγω ανάπλαση έως την ταβέρνα Πλώρη.

Το ξεκίνησαν μετά από δύο χρόνια, στην πιο ακατάλληλη στιγμή και κύριος οίδε πότε θα το ολοκληρώσουν…

Φταίει η πανδημία ή μήπως ο πόλεμος στην Ουκρανία;

Φταίει ο κακός μας καιρός ή μήπως η κακή αντιπολίτευση;

Φταίει ο εργολάβος;  (γιατί δεν μας λένε πότε αξιώθηκαν να υπογράψουν τη σύμβαση;)

Ή μήπως φταίνε οι πολλές φωτογραφίες;

Τέλμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ανίκανη ρουφα ποτε θα καταλάβεις ότι είσαι καμένο χαρτί.Ακου μπριζολίτσα και σαγιοναριτσα,το λιμάνι,το πόρτο συνεχίζετε,αποχετευτικο σχεδον σε όλο το νησί,ασφαλτοστρωση απο δημητρα μεχρι τα θερμά συν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης,αποχετευτικο μπουμπουλινας στα δελφίνια,δρόμος στο τιγκακι,φωτα στο τιγκακι,φωτα στην κέφαλο συν δρόμους,καρδαμαινα το ίδιο,τα φώτα στην πόλη,και ποσα ακομα ξεχνω.Και έχεις το θράσος να βγαίνεις να λες τις διχασμένες αερολογίες σου;ξευτηλιζοντας την παράταξη του κυρίου καισαρλη;εαν βρεις έστω και δέκα άτομα στις δημοτικές,εγώ θα γίνω κρεοπολις να μοιράζω μπριζολες στους κωους.Εισαι μια αποτυχημένη για το νησί.

      • Σοβαρά? Άλλαξαν τόσες πολλές λάμπες? Τα αυτονόητα δλδ! Και ασφαλτόστρωση από Δήμητρα μέχρι Michelangelo εννοείς! Τα σημεία από εκεί και μετά μέχρι τα Θερμά είναι ελάχιστα! Και αυτά τα σχεδόν μηδαμινά σε ένα οδικό δίκτυο που αιμορραγεί από παντού?
        Το μόνο που σας δίνω δίκιο είναι σε αποχετευτικό και ύδρευση!
        Μετά από τις αμετρητες υποσχέσεις και εξαγγελίες έργων που έχουμε ακούσει, αυτά είναι τα ελάχιστα που θα μπορούσαν να γίνουν! Και το νησί μας μένει πίσω σε όλους τους τομείς…

        • και κανε μια βόλτα στα θερμα να το ξεστραβωθεις και μόνος σου.Σωρη για το ξεστραβωθεις.Αλα κανε μια βόλτα από κει να το δεις.Καλυτερος από καινούργιος έγινε όλος ο δρόμος μεχρι εκει που κατεβαίνουν για τα θερμά.

  1. Μίλησαν και οι εξαφανισμένοι για έργα. Έχετε εικόνα πώς ήταν το Τιγκάκι, πώς έγινε και πως σκοπεύουν να το κάνουν; Όχι! Δεν σας έχουμε δει στο χωριό μας μην παίρνετε θάρρος και κάνετε φθηνή αντιπολίτευση.

  2. Βγήκατε και εσείς από τις τρύπες σας; Βρε δεν παρατάτε την φθηνή κριτική και να πάτε σε κανένα δημοτικό συμβούλιο. Καλά σας είναι κουρασατε τον κόσμο μαζί με τον τουρίστα τον άλλο τον δήθεν δημοκράτη. Γελάνε οι πέτρες

  3. Ας συμπλήρωσετε πρώτα ψηφοδέλτιο για τις επόμενες εκλογές και μετά κάντε τα μισά από αυτά που κάνει ο Νικηταράς καί σας γλενταει οεο .

  4. φύτεψαν και δύο ελιές και αυτές ημιτελείς.. αφού μέχρι τις εκλογές μπορεί να ξεραθούν

  5. Κυρία Ρούφα, κάνοντας αντιπολίτευση στο Νικηταρά, έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να ξαναβγεί Δήμαρχος ο Κυρίτσης; Αυτό θέλετε;

  6. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑς ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ,ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΧΕΤΕ, ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

  7. ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
    ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ

  8. ε οχι βρε ιωαννα..
    και οι πιο δισπιστοι βλεπουν οτι η κως προχωρα μπροστα.
    μονο εσυ και δυο τρεις απο διπλα δεν το βλεπουν!!!
    αλλα το πιο σοβαρο για μενα ειναι οτι εφυγε ο φοβος, σταματησε το κυνηγητο, η κοινωνια ηρεμησε!!!

  9. ΙΩΑΝΝΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ,
    1) ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
    2) ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΚΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    3) ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΧΟΥΡΙ.
    4) ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΙΑ.5) ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.
    5) ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΙΑ. 6) ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ.
    7) ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ. (ΝΕΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΛΠ)
    8) ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ 8 ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ. 9)ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    10)ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ
    11) ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΠΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΑ, ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ, Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ. Η ΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!

  10. ιωαννα βγαλε τις παρωπιδες για να δεις.
    Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα ειναι δημαρχος για πολλα χρονια.
    μονο εσυ δεν το βλεπςις!!

  11. Ιωάννα και Μιχάλης Εσσης ασχολείσθε και κατηγορείται ένα και ένα να το ξέρετε ο Νικηταράς θα είναι για πάντα έχει αξιοπρέπεια και προσωπικότητα το έδειξε και κάνετε πος δεν το βλέπετε με την κυβέρνηση . Ολα θα γίνουν είναι ντροπή να τα βλέπετε όλα στραβά . Ο κόσμο σας έχει πάρει χαμπάρι και είναι βάρος δικό σας γιατί δεν παραδέχεσαι το καλό του άλλου . Ας είναι καλά η Ροδίτες βουλευτές που θέλουν και ενδιαφέροντες για τον τόπο μας . Η βολευτες από κω που είναι τι κάνανε αυτά να βλέπετε και να τα βλέπετε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ