Λέσχη Lions Κω -Επετειακές εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας από αρχείο Πολεμικού μουσείου Αθηνών

5
2395

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η λέσχη Lions Kως Ιπποκράτης σε συνεργασία με την Επιτροπή Πολιτισμού Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών Lions Nοτίου Αιγαίου και Νήσων Θ. 117α, διοργανώνει επετειακές εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, από 03/06-10/06.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν απόψε στο Χάνι παρουσία των τοπικών αρχών, του Προέδρου Α. Μαρκόγλου και μελών του Συλλόγου Μικρασιατών Κω, του Βουλευτή Δωδεκανήσου Μ. Κόνσολα και του Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μπάρδου, με Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας από φωτογραφικό αρχείο του Πολεμικού μουσείου Αθηνών

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα αφεντικα τους ηταν η αιτια της καταστροφης και τωρα τι??? Μας δειχνουν σε φωτογραφιες τα κατορθωματα τους…. Οι φιλοι μας οι δυτικοι….
    .. Βρε ξουτ

  2. από τήν μία πλευρά έχουμε επέτειο καταστροφής κι από τήν άλλη … κορδέλλες ,ψαλίδια… μεγαλοαστικός ξιπασμός. γιά νά μπείς κάπου ….πρέπει νά σού βάλουν κορδέλλες.

  3. Γάλλοι Γερμανοί Ιταλοί και Άγγλοι διπροσωποι εξοπλίζαν κρυφά τους Νεότουρκους. Οι Άγγλοι Μασωνοι είχαν εντολές να κόβουν τα χέρια των Ελλήνων που προσπαθούσαν να πιαστούν από τις βάρκες για να σωθούν.ολοι αυτοί που σήμερα μας παριστάνουν τους τιμητές για δικό τους όφελος καλύτερα να σηωπουν.

    • Ακριβώς έτσι είναι ,κάνεις από τους Ευρωπαίους δεν θα μας βοηθήσει κ πάλι ,ούτε κ οι Αμερικανοί ,άλλο κράτος θα σώσει την ην Ελλάδα όπως γράφει ο άγιος παισιος .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ