Στην Κω την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε σύσκεψη εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και Φορέων

46
5570

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, θα επισκεφτεί την Κω ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,

ο οποίος θα παρακαθήσει σε σύσκεψη εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και Φορέων του νησιού μας, περί τις 10.00 το πρωί στο Δημαρχείο.

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Ψέριμο με σκάφος από το Μαστιχάρι.

Έπειτα θα επιστρέψει στην Κω από όπου θα μεταβεί στην Αστυπάλαια.

Eπισφραγίζοντας με την επίσκεψή του την πρόοδο του πρότζεκτ «Astypalea: smart & sustainable island», ώστε να μετατραπεί το πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου, στο πρώτο «πράσινο» και λειτουργικά «έξυπνο» νησί της Μεσογείου.

Ο Πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από Κυβερνητικό Επιτελείο και τον πρόεδρο του Volkswagen Group.

 

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ω ρε ΓΛΈΝΤΙΑ το ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, θα ΠΟΖΆΡΕΙ για ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ....

    Θα φορέσει ψηλοτάκουνες αρβύλες και θα στηθεί για φωτογραφίες με την γλώσσα έξω μπας και αλιευθεί καμιά υπόσχεση για <>….

    • ΆΒΟΥΛΟΣ, ΑΔΎΝΑΜΟΣ και ΆΣΧΕΤΟΣ στην διοίκηση ενός δήμου ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΌΣ...

      Μόνο για φωτογραφίες κάνει ο φυτευτής ΈΛΑΙΩΝ…

      • Καραγκιοζη,αβουλος και αδυναμος εισαι εσυ που γραφεις ανωνυμα και βριζεις

        ο θεοδοσακος καρακιζαρε θα ειναι παλι δημαρχος.Εσυ μαθε να γραφεις ανωνυμα δειλο ανθρωπακι.Μαθε οτι που σε λεω ανθρωπακι ειναι μεγαλυτερη βρισια απο οσο νομιζεις.

    • ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!
      ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
      ΑΥΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ…

    • Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΨΜΑΤΑ!! ΤΕΡΜΑ ΤΟ **ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ**!!!

  2. Ειναι γνωστο οτι ο Κουλης ειναι ντιλερ γερμανικων συμφεροντων….
    ειναι ακομα γνωστο οτι οπου παει φερνει κακοτυχια…
    ας ειμαστε ετοιμοι για πιθανο σεισμο-ή καμμια πλημμυρα……

    • Εσυ τώρα κανείς αντιπολητευση;Όλα αυτά τα γνωστά τα ξέρεις εσυ ;Δεν τα λες στο Τσίπρα και στον Ανδρουλακη να τον βάλουν φυλακή;5 χρόνια η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε να βρει παρανομίες με ψεύτικους κουκούλι μάρτυρες και δεν βρήκε τίποτα και έρχεσαι εσυ και ξέρεις πράγματα όπως όλοι οι φασιστες και μας τα κρύβεις;Μοσο μικρό ανθρωπακι είσαι;

      • Τελικα η παΝΔημια πειραζει και τα ακατοικητα….
        μιλαει για δημοκρατια ο ψηφοφορος του Βοριδη..και του Πλευρη….
        εχει χαθει η λογικη…..

  3. …… έρχετε για διακοπές.΄΄,,,,,.3000000εκατομηρια χρωστάτε στον ελληνικό λαό κα—–τα προ—-τες.

  4. Οι τοπικοί φορείς να θέσετε οπωσδήποτε την κατάσταση που επικρατεί εδώ και πενταετία (από σεισμό) στην πύλη εισόδου από Τουρκία SCHENGEN στην οποία επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες με την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών καθημερινά αλλά και τις ακατάλληλες εγκαταστάσεις για τους εργαζόμενους εκεί.

  5. Θα επικαλεστώ μια ατακα του Λ. Κωνσταντάρα από ελληνική ταινία.
    Το νου σας ρεμάλια. Ο πρωθυπουργός μας είναι αξιοσέβαστο και πολύ φιλικό άτομο. Ας δει το νησί και τους ντόπιους από την καλή τους πλευρά.

  6. ΠΑΡΕ ΠΟΖΑ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΤΟ ΠΟΥΛΛΛΑΚΙ.... Στις μύτες των ποδιών σου ΦΡΙΚ...η

    Πω,πω,πω μεγαλεία ο Κοψιμιός, Θα ποζάρει με τον Κούλη … Ευκαιρία για ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ.

  7. τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ο Δήμαρχος να καλέσει σε συλλαλητήριο την τοπική κοινωνία !!!
    Η σύσκεψη με κάμερες και χαμόγελα πλατιά δεν έχουν νόημα !!!
    Τα έχουν μπερδέψει ιδεολογικά στο Δήμο !!!

  8. Πρωθυπουργό και πρόεδρο να τους κάνετε βόλτα να δουν ειδικά ο Volkswagen σε τι δρόμους επενδύει.
    Ας έρθει να δει και το αμάξι μου (2 χρονών Volkswagen ) ίσως βάλει τα κλάματα.
    Στον Κούλη δείξτε και τις υποδομές που διαθέτουμε ως τουριστικός προορισμός
    πχ. Υγεία, κτλ…..

  9. ρε Ανώνυμε.....μαλλον ζεις αε αλλο πλανητη..πηγαινε του και ανθοδεσμες...στο αξιοσεβαστο υποστηρικτη γερμανικων συμφεροντωννων

    αραγε εχει αφησει κανενα χωριο ακαυτο…..εχει αφησει κανενα χωριο να επιβιωσει της πολιτικης του …εχει αφησει μονο φωτια και σταχτη κυριολεκτικα και μεταφορικα..δεν μπορει ο κοσμος να ζησει με τις αυξησεις…στα τροφιμα,δεη,ρευμα,βενζινη…ενα γερμανοσκυλο ειναι..οπως ο πατερας του..και ολη η οικογενεια μητσοατακη..αν ηταν φιλικο προσωπο να ερθει χωρις 15 σωματοφυλακες και θωρακισμενο αμαξι…οπου παει τρωει φτυσιμο…ας κραταει ομπρελα..λοιπον

  10. θα πει παλι πολλα για να παραπλανησει οπως παντα τους ελληνες....αλλα δεν θα πει για την βενζινη που θα παει 3 ευρω

    για τα τροφιμα που θα αυξηθουν και αλλο,για τοι ρευμα που σε λιγο θα μας το κοψουν.,…για τα υποχρεωτικα εμβολια που ερχονται….για τους γιατρους σε αναστολη…θα πει πλαι οτι λυπαται..συμπαραστεκεται στους ελληνες..μπλα μπλα…σε βαρεθηκαμε ρε ελεινε

  11. Το να κοροιδευετε τον εαυτοσας λέγεται ΑΥΤΑΠΑΤΗ. Το να κοροιδευτε τους αλλους λέγεται ΑΠΑΤΗ. Το να προσπαθειτε να κοροιδεψετε ολους τους αλλους γυρω σας λέγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ . ΑΙΔΏΣ ΑΡΓΕΊΟΙ.

  12. ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟ 4,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΚΟΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

  13. ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟ 4,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΚΟΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

  14. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ.

  15. Να Σκευτητε ότι ο προηγούμενος ο Τσιπρας δεν πάτησε στο νησί ούτε ακόμα έχει πατήσει μετά από τον τρομακτικό σεισμό και το μεταναστευτικό μας είχε αφήσει μόνους .Αλομα και ο τοπικός βουλευτής ζήλευε τους Καλύμνιους και ντρεπόταν για τους Κωους.Επιτέλους η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό.Δεν κωλώνει πουθενα παι έκανε την Ελλάδα να την σέβονται όλοι.Τώρα αν κάποιοι φασιστες τον βρίζουν επειδή έβαλε φυλακή τους αρχηγούς τους, σκόρδο.Έδειξε ότι δεν υπολογίζει κόστος όχι σαν τον τσιτσιφιγκο τον Τσίπρα που δεν έβρισκε αίθουσα να δικάσει και ψήφιζε μαζί τους κόντρα .Καλώς να έρθεις Κυριακο και να μας έρχεσαι πιο συχνά.

  16. ό μητσοτάκης ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ τόν πρόεδρο τής βολγκς βάγκεν γκρούπ. αυτός είναι ό λόγος τής επίσκεψης τού μητσ/κη. ….. ΚΟΝΟΜΑ – ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ….

  17. Καραγκιοζη,αβουλος και αδυναμος εισαι εσυ που γραφεις ανωνυμα και βριζεις

    ο θεοδοσακος καρακιζαρε θα ειναι παλι δημαρχος.Εσυ μαθε να γραφεις ανωνυμα δειλο ανθρωπακι.Μαθε οτι που σε λεω ανθρωπακι ειναι μεγαλυτερη βρισια απο οσο νομιζεις.

  18. Καραγκιοζη,αβουλος και αδυναμος εισαι εσυ που γραφεις ανωνυμα και βριζεις.

    ο θεοδοσακος καρακιζαρε θα ειναι παλι δημαρχος.Εσυ μαθε να γραφεις ανωνυμα δειλο ανθρωπακι.Μαθε οτι που σε λεω ανθρωπακι ειναι μεγαλυτερη βρισια απο οσο νομιζεις.

  19. Από ξένα δημοσιεύματα έμαθα ότι θα πάει να πολεμήσει τους Πέρσες

    μετά θα πεταχτεί στην Αγία Σοφία για να συνετίσει τους Τούρκους ενώ θα εκταταστήσει φωτοβολταϊκά στα Ίμια.

  20. …………. Δεν φτανει τοσος θανατος αντι να βρει μια τρυπα να κρυφτει ερχεται να παρει κι αλλα να μοιρασει στα αφεντικα του και κω ψεριμο….

  21. Έχει δημοσιευτεί ο ισολογισμός της ΝΔ, διαβάζεις πως το κόμμα του Μητσοτάκη πλέον χρωστά για το 2021 391.500.000 ευρώ (έναντι 353.900.000 το 2020) και για τα πουλημενα Πετσο μίντια είναι απλώς… Τεταρτούλα απόγευμα στην αυγή του θέρους.

    • Όπως τα βλέπεις και εσυ μετρημένα μέχρι τελευταίο ευρώ.Δεν τα έχει κλέψει ούτε έχει κρυφούς χορηγούς σαν αλλά κόμματα όπως του Ρωσόφιλου Βελόπουλου ,Κατσιδιαρη,ΚΚΕ και άλλον δημοκρατικών δυνάμεων.Ούτε οφσορ σαν τον ΣΥΡΙΖΑ με τα μαύρα Ναι χρωστάει μαι πληρώνει.

  22. Έρχεται για να δει μάλλον σε τι χάλια έχει φέρει το νοσοκομείο μας ο Παππάς … τι όχι ;;;

  23. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ? ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝΔΡΑ!!
    ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ? ΚΑΜΠΑΝΗ, ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ, ΚΟΙΜΑΣΤΕ?

  24. Ο εχθρός της Κω Χατζημάρκος να του δείξει τα φώτα στον επαριακό που φτιάχνονται 4 χρόνια τώρα. Ούτε Πυρηνικό εργοστάσιο να ήταν . Αλλά μάλλον δεν τα βρήκαν στην …..

  25. Παθολόγο δεν έχουμε. Τους καλύτερους γιατρούς μας τους έδιωξαν. Αλλά θα μας φτιάξουν καινούργια μπετά για νοσοκομείο σε καμιά 20ρια χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ