ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ολοκληρώνεται η μελέτη αξιοποίησης των Θερμών Πηγών σε συνεργασία με Ε.Μ.Π και Ε.Κ.Π.Α – Δηλώσεις Δημάρχου-Επιστημόνων

9
1888

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ολοκληρώνεται η μελέτη αξιοποίησης των Θερμών Πηγών σε συνεργασία με Ε.Μ.Π και Ε.Κ.Π.Α
-χαρτογράφηση βράχων & υποθαλάσσιου πυθμένα από τους επιστήμονες

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς,

η κα Εύη Νομικού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γεωλογικής Ωκεανογραφίας και Φυσικής Γεωγραφίας στο Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, και

ο Επίκουρος Καθηγητής Ε.Μ.Π. στον Τομέα Γεωτεχνικής κ. Βασίλης Μαρίνος, έκαναν δηλώσεις για την εξέλιξη των μελετών αξιοποίησης της περιοχής των Θερμών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Κω, μέσω προγραμματικής σύμβασης, με δύο από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, το Ε.Μ.Π. και το Ε.Κ.Π.Α..

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι μελέτες έγιναν, βγήκαν και οι φωτογραφίες, είπαμε και για την σπουδαιότητα του έργου, τώρα το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση. Βέβαια δεν τελειώσαμε ακόμα με τις μελέτες. Αυτό ήταν η αρχή οπότε δεν ξέρουμε τι θα γίνει αλλά σίγουρα χρειάζονται όλα αυτά, απλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να δούμε κάποια αποτελέσματα. Είχαμε και το πλατς πλουτς που ήταν πιο δυνατό από τις ομιλίες.

  2. Κουρασατε….βαρεθηκαμε να βλεπουμε φωτος σας.Αντε να περασει και αυτος ο χρονος να πατε σπιτια σας να ησυχασουμε.Ασχετοι πηγατε το νησι μας πισω.

  3. Αλήθεια τώρα… αν κάποιος πει ότι βαρέθηκε να ακούει τις υποσχέσεις σας, να βλέπει φωτογραφίες σας και πλάνα στην tv και ότι θα ήθελε να δει και κάποια χειροπιαστά αποτελέσματα, θα είναι κακός συκοφάντης? Βαρεθηκαμε να ακούμε «θα θα θα θα θα» και στο τέλος να μένει η Κως πίσω, σε όλους τους τομείς!

  4. Πάλι μελέτες όπως με νοσοκομείο οπως με φασιον για μετάστεγαση αστυνομίας όπως……. σας βαρεθήκαμε λόγια λόγια

  5. Μόνο ο Παππάς λείπει απ’ τίς φωτό.Γιατι κατά τα άλλα θα είναι σαν τον νέο νοσοκομείο.Δηληδη ..μηδεν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ