Ασφαλτοστρώσεις σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών| Συνεχίζονται τα έργα του Δήμου σε όλο το νησί

16
1410

Ασφαλτοστρώσεις σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών

συνεχίζονται τα έργα του Δήμου σε όλο το νησί

 

Εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης οδών πολλών χιλιομέτρων, στην Δ.Ε. Ηρακλειδών, υλοποιεί ο Δήμος Κω εντός του 2022.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, από το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, σύμφωνα με τη μελέτη 6 του 2020.

Το κόστος του έργου, συνολικής δαπάνης 800.452,13€, καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου Κω, με ανάδοχο εταιρεία την «ΛΕΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Οι εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις κρίνονται αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα φθορών που εμφανίζονται σε συγκεκριμένα τμήματα οδών.

 

Οι παρεμβάσεις εντοπίζονται στις παρακάτω οδούς/περιοχές:

ΚΕΦΑΛΟΣ

 1. Περιμετρική οδός από επαρχιακή οδό προς διασταύρωση για Λιμνιώνα (μήκος επέμβασης 3.300μ.)
 2. Δρόμος προς εκκλησάκι Αγίου Ιωάννη, (οδοποιϊα και ασφαλτόστρωση για το εναπομείναν τμήμα έως Αγ. Ιωάννη – μήκος επέμβασης έως 2.800μ.).
 3. Ασφαλτόστρωση χώρου προσωρινής στάθμευσης στην είσοδο Κεφάλου (πλησίον ξενοδοχείου «IKOS ARIA»).
 4. Ασφαλτόστρωση χωματόδρομου πάνω από λιμάνι Καμαρίου (περιοχή «Κοκκιά»).
 5. Ασφαλτόστρωση δρόμου στην περιοχή του Κάμπου.

 

 

ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ

 1. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση δρόμων ανατολικά του παλαιού δημοτικού Καρδάμαινας.
 2. Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση οδού έμπροσθεν γηπέδου μπάσκετ Καρδάμαινας (από κεντρική οδό έως παραλιακό μέτωπο).

 

ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ

 1. Δρόμος πρόσβασης στην περιοχή της Πλάκας (οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση υπολοίπου τμήματος – μήκος επέμβασης 800μ.).
 2. Δρόμος από στρατόπεδο 5ο ΕΤΕΘ προς ξυλουργείο Συνεσίου (μήκος επέμβασης 800μ.).
 3. Βελτίωση βατότητας οδού από διασταύρωση επαρχιακού (Πόρτες) προς ΧΥΤΑ.
 4. Δρόμος πρόσβασης προς γήπεδο ποδοσφαίρου Αντιμάχειας.
 5. Ασφαλτόστρωση κοινόχρηστης οδού (εντός ΚΜ 2714).

 

ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ

 1. Τμήματα δρόμου από Μαστιχάρι προς εγκαταστάσεις ΔΕΗ (μήκος επέμβασης 1500μ.).

 

Σημείωση: αποστέλλονται φωτογραφίες από την σημερινή υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

 

Γραφείο Τύπου

16 ΣΧΟΛΙΑ

  • Μόνο αυτός ο δήμαρχος μπόρεσε να καταφέρει τόσα πολλά σε τρία χρονια.Δεν θέλω να μιλήσω για τα χαμένα πέντε χρονια ακατανομαστου.Μονο ένα θα πω.Εστω ένα πετραδάκι να έβαζε στο νησί,θα ειταν διαφορετικα.Αντε όμως που ούτε πετραδάκι δεν κούνησε πέντε χρονια!!!

 1. Έλα πέστε μας ότι όλα αυτά θα γίνουν τώρα το καλοκαίρι …να βοηθήσουν και οι τουριστες στο στρώσιμο μην καθοντε τα κοπρόσκυλα.Έλα τρέλανε μας δήμαρχε.!!

 2. Μόνο αυτός ο δήμαρχος μπόρεσε να καταφέρει τόσα πολλά σε τρία χρονια.Δεν θέλω να μιλήσω για τα χαμένα πέντε χρονια κυριτση.Μονο ένα θα πω.Εστω ένα πετραδάκι να έβαζε στο νησί,θα ειταν διαφορετικα.Αντε όμως που ούτε πετραδάκι δεν κούνησε πέντε χρονια!!!

 3. ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ,ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,ΔΡΟΜΟΣ ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ,ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΣ,ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ,ΛΙΜΑΝΙΑ,ΠΡΑΣΙΝΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΟΚ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟΥ ΜΑΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

 4. Θελω να πω με πάσα αλήθεια,και να ρωτήσω ψηφοφόρους του κυρίου κυριτση,οπως και εγω τον ψηφισα.Αυτα τα έργα που γινοντε τωρα στο νησί είναι ψεύτικα-η-εγω τα βλέπω στον ύπνο μου;δηλαδή πάω να βγάλω ψεύτες αυτούς που τα φτιάχνουν;δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αντιδρούν.Εγω σαν ψηφοφόρος του κυρίου κυριτση,τα συγχαίρω γιατί είναι προς το συμφέρον όλων μας.Και γιατί να κρύψω την πενταετία μας που δεν κάναμε τίποτα.Κυριοι για το καλό του τόπου πρέπει να συγχαίρουμε και όχι να ζηλεύουμε,επιδη τα έφτιαξε ο ένας και όχι ο αλός.

  • Τι ακριβώς έφτιαξε;Εγώ ψήφισα Νικηταρά γιατί παρασύρθηκα από το δικηγόρο μου ,αλλά παρακαλάω να τελειώνει η θητεία του μπας και σωθεί το νησί μας από την καταστροφή.

  • Πραγματικα δεν περιμενα οτι τελειωνουν τα εργα τοσο γρηγορα.Μπραβο στον δημο για την γρηγοραδα των εργων.Πραγματικα η δουλεια αυτης της δημοτικης αρχης εχει φανει.

 5. Τελικά είχε αφήσει θησαυρό ο Κυριτσης.Τόσα λεφτά που ξεκινάει τόσα έργα;Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι τα μάζεψε αυτός τόσα χρόνια νεκρά μέσα στη πανδημία.Άντε ένας χρόνος έμεινε να διορθώσουμε το λάθος και να στείλουμε τους άσχετους ψεύτες σπίτια τους.

 6. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ;

 7. Ντροπή σας που τόσα και τόσα χρόνια και στην οδό ομήρου από τον περιφερειακό προς αφούσα η κατάσταση είναι απελπιστική. Ντροπή και πάλι ΝΤΡΟΠΗ.

 8. Πραγματικα δεν περιμενα οτι τελειωνουν τα εργα τοσο γρηγορα.Μπραβο στον δημο για την γρηγοραδα των εργων.Πραγματικα η δουλεια αυτης της δημοτικης αρχης εχει φανει.

 9. βρε δεν το περιμεναν να γινουν τα εργα οπως η………………………. γιαννη μην κοβεις σχολια ευχαριστω πολυ

  • ζηπαριωτης,κυκλοφορω και βλεπω,και πάει λεγοντας.Σε πηρανε χαπαρι και εσενα μισθοφορε του γραψηματος.Το εχετε καταλαβει ολοι του κυριτση οτι δημαρχεια δεν ξαναβλεπετε.Ακομα ψαχνουν οι κωοι να δουν ενα εργο κυριτση.Ατε καλη ανασταση και σε λιγο καιρο παλι θα τραβηξετε τα παθη,και τον Γολγοθά σας.

 10. ζηπαριωτης,κυκλοφορω και βλεπω,και πάει λεγοντας.Σε πηρανε χαπαρι και εσενα μισθοφορε του γραψηματος.Το εχετε καταλαβει ολοι του κυριτση οτι δημαρχεια δεν ξαναβλεπετε.Ακομα ψαχνουν οι κωοι να δουν ενα εργο κυριτση.Ατε καλη ανασταση και σε λιγο καιρο παλι θα τραβηξετε τα παθη,και τον Γολγοθά σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ