Απάντηση ΚΤΕΛ ΚΩ ΑΕ στην Ένωση Ξενοδόχων: Τα θερινά δρομολόγια είναι αρκετά για κάθε προορισμό | Άδικη η κριτική, δεν λαμβάνετε υπόψη όλες τις παραμέτρους του συγκοινωνιακού έργου

16
1896

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τωρα μας πείσατε!!! Πείτε και τι επιδότηση παίρνετε και πόσο στοιχίζει το παιτρελαιο που βάζετε??? Και περνάτε μια φορά από τα χωριά δυο αυτά είναι μην μας κλαιγεστε

  2. ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ

  3. Σωστή και πεντακάθαρη απαντηση στις καθοδηγουμενες ψευτο ανακοινωσεις των ψευτο……..Αντε να ρωτήσετε τους εργαζομενους να μαθετε τι τραβάνε.Να μάθουν τον ιδρωτα των εργαζομενων να τον ανταμιβουν,και όχι να ψευτοανακοινωνουν για τα συμφέροντα.Ευτυχως ξέρει ο κόσμος τι συμβαίνει.Ολο το νησί τους κατηγορησε για τα ψέματα.Αν βγουν έξω στην πόλη να ακούσουν τι τους λενε.

  4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ;;;;ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΥΤΟ ΚΑΡΑΦΕΡΑΤΕ.ΚΡΙΜΑ????

  5. Εγώ γιατι να γίνομαι ρεζιλι,οταν οι προεδροι των ξενοδόχων παιρνουν σποφασεις χωρις να έχουν την εγκριση ολων νας.Να βγουν και να ζητησουν συγνωμη απο τα κτελ.Ως εδω και μη παρέκει.

  6. Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας στη διοικηση του Κτελ Κω που με την οργανωση και τα τακτα δρομολογια του, μας επιτρεπει καθε χρονο να αυξανουμε τα κερδη και τον στολο μας.Οσο για τα ξενοδοχεια θα παρακαλουσα να χαμηλωσουν λιγο την τιμη της μιζας που μας ζητανε για την καθε ενικοιαση διοτι ο ανταγονισμος μεταξυ ημων εχει ξεφυγει λιγο η αληθεια.Καλη Σαιζον και καλες δουλειες σε ολους μας!

  7. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές με προσοχή…
    Και προς το αεροδρόμιο υπάρχει πρόβλημα…
    Προσωπικά ταξίδευα στις 30 Μαρτίου για Αθήνα και δεν είχε λεωφορείο το πρωί…
    Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά …
    Να γίνουν άμεσα αλλαγές …

  8. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές με προσοχή και μελέτη…
    Και με το αεροδρόμιο υπάρχει πρόβλημα…
    Προσωπικά ταξίδευα για Αθήνα στις 30 Μαρτίου το πρωί και δεν είχε λεωφορείο…
    Ανήκουστα πράγματα….
    Πρέπει να γίνουν αλλαγές άμεσα…

  9. Να γίνει παρέμβαση απο τον Δήμο στη Fraport για να μεταφερθεί η στάση των λεωφορείων. Στο αεροδρόμιο φέτος θα γίνει το αδιαχώρητο λόγω αρκετών αφίξεων αλλά κυρίως λόγω έλλειψης προσωπικού σε όλες τις εταιρίες που εμπλέκονται με την εξυπηρέτηση επιβατών, απο handlers μέχρι security!!! Ειδικά για τους φύλακες ασφαλείας , πέρισυ με πολύ λιγότερη επιβατική κίνηση ήταν περίπου 80 άτομα , ενώ φέτος, με απαιτούμενο προσωπικό περίπου 120 άτομα, υπάρχουν μόλις 45 που δουλεύουν ήδη 12ωρα χωρίς ρεπό!!! Αντε να δούμε με ποιά ποιότητα ελέγχων και με ποια αξιοπιστία στον τομέα της ασφάλειας θα βγεί πάλι η σαιζόν… και μην αρχίσουν πάλι οι υπευθυνοι τα λέγομενα τους οτι το προσωπικό ειναι πιστοποιημένο και εκπαιδευμένο! με 12ωρα χωρίς ρεπό οτι και να κάνεις , χάλια θα τι κάνεις!!!

  10. Κακόμοιροι κτελατζηδες και κακόμοιροι ταρίφες!!! Βρε τί τραβάτε και πόσο δύσκολα περνάτε!!! Αφού δεν βγαίνετε και δεν σας φτάνουν αυτά πού παίρνετε επιδοτήσεις γιατί δεν αφήνεται να τα κάνει ή δημοτική συγκοινωνία αφού είμαστε και ένας Δήμος ή δεν είμαστε;;; Στην Καρδαμαινα το αστικό πού κάνετε και πού μπαίνετε μέσα στα ξενοδοχεία είναι νόμιμο;;; Ταχετε καλά φτιαγμένα με τούς ταρίφες με τους ξενοδόχους με την περιφερεια με τον δημο και βγαίνει τώρα και καλά το σωματείο τους και σας την λέει και καλά. Υ.Γ. σας έχουν πάρει χαμπάρι δεν τρώνε όλοι ξέρετε τι!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ