Eπιστολή Έν. Ξενοδόχων Κω για δρομολόγια λεωφορείων: ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ αυτή η κατάσταση στο νησί!

58
4509

ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο  K.E.K.Π.Α.Π.Υ.ΑΣ   , κ. Καλλούδη Ιωάννη

ΚΟΙΝ/ΣΗ:   –  ΔΗΜΑΡΧΟ  ΚΩ, κ. Θεοδόση   Νικηταρά

– ΚΤΕΛ Α.Ε.

– Μ.Μ.Ε.

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή  θα θέλαμε να σας επισημάνουμε το χρόνιο μείζον ζήτημα της μη επαρκούς αστικής συγκοινωνίας αλλά και των έντονων ελλείψεων όσο αφορά στη σύνδεση της πόλης Κω με τα χωριά του νησιού.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που βλέπουμε στο νησί την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς οι πτήσεις charter ξεκίνησαν από τέλη Μαρτίου. Το νησί έχει κόσμο, γεγονός που είναι εμφανές ακόμα και στους δρόμους της πόλης μας.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε -και ειδικά μετά από έντονα παράπονα των επισκεπτών μας – την έλλειψη συνδέσεων τόσο σε αστικό ιστό της Κω όσο και μεταξύ πόλεως Κω-χωριών. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η αστική συγκοινωνία ΔΕΝ λειτουργεί Κυριακές!!!!

Καταδεικνύουμε επίσης την ελλιπέστατη λειτουργία της ΚΤΕΛ ΑΕ, εταιρία η οποία αν και ΑΕ ας μην ξεχνάμε ότι επιτελεί κοινωνικό έργο, καθώς αποτελεί το μοναδικό -και μονοπωλιακό μέσο για την οικονομική διασύνδεση των χωριών με την πόλη της Κω. Παρ’όλα αυτά, ΔΕΝ υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις με τα χωριά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της σύνδεσης με ΖΙΑ, όπου υπάρχουν δρομολόγια ΜΟΝΟ Τρίτη και Πέμπτη, μια η ώρα το μεσημέρι προς Ζιά με επιστροφή 1.30… Δηλαδή ακόμα και αν πάει κάποιος στη Ζιά, θα πρέπει να γυρίσει με ΤΑΞΙ.

 

 

Κύριε Πρόεδρε, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ αυτή η κατάσταση ούτε στο νησί της Κω, ούτε στους επισκέπτες της, ούτε και στους επιχειρηματίες (ειδικά των χωριών). Οι οικισμοί απομονώνονται κατά τη διάρκεια της χαμηλής τουριστικής περιόδου και οι επισκέπτες περιορίζονται σε επιλογές.

Στα πλαίσια αυτά, ζητάμε:

  1. Την ΑΜΕΣΗ πλήρη λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας.
  2. Την παρέμβασή σας προκειμένου να υπάρχουν τουλάχιστον 2 συνδέσεις ανά ημέρα (πρωί και απόγευμα) προς και από ΟΛΑ τα χωριά της Κω και εννοείται και του αεροδρομίου.
  3. Τις ενέργειές σας προς την επέκταση των δρομολογίων της ΔΕΑΣ από την πόλη της ΚΩ ΚΑΙ προς τα χωριά. Η Κως είναι ένας δήμος και μας είναι πραγματικά αδιανόητο το γεγονός του να μην υπάρχει δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες τόσο των συμπολιτών μας όσο και των επισκεπτών μας. Και ειδικά οι συνδέσεις με το αεροδρόμιο.

Διανύσαμε τα δυο δυσκολότερα χρόνια για την τουριστική μας οικονομία και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε πρωτοφανείς καταστάσεις με την εκτόξευση του κόστους της ζωής μας και της λειτουργίας μας. Πρέπει λοιπόν ο καθένας από τη δική του πλευρά αλλά και όλοι μαζί, να πράξουμε τα μέγιστα δυνατά τόσο προς τη στήριξη της οικονομίας του τόπου μας, όσο και προς την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών

Παρακαλούμε στις άμεσες ενέργειές σας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.

 

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω,

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΕΜΜΑΤΕΑΣ

 

Κωνσταντίνα Σβύνου                                                         Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

 

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που δεν υπάρχει σύνδεση του Αεροδρομίου με την πόλη και τα χωριά πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία! Εν έτη 2022!

      • Λίγα έργα για πολλές μακέτες και υποσχέσεις! Και εξακολουθούμε εν έτη 2022 να μην έχουμε πλήρη αστική συγκοινωνία και απ’ ευθείας σύνδεση με το Αεροδρόμιο! Αυτά μόνο εδώ γίνονται!

    • απορω!!
      η κυρια σβυνου δεν γνωριζει οτι πρεπει η κυβερνηση να αλλαξει τον νομο για να μπορει η αστικη συγκοινωνια να πηγαινει και μετα την μεσαρια? δευτερον γιατι δεν ζητα αυξηση των ταξι?

    • Αλλιως δε θα βαζατε τον πληρωμενο γραφια να απαντα σε καθε αρνητικο σχολιο και μαλιστα υβριστικα. Μαζευετε τα! Τελειωσατε αχρηστοι!! Αχαχαχαχα

  2. Και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να πούμε στους τουρίστες ότι οι αστικές συγκοινωνίες δεν θα λειτουργούν για τρεις ημέρες…..ο λόγος???? Πουθενά δεν γίνεται αυτό….θα έπρεπε να έχει έστω μειωμένα δρομολόγια αλλά μιας και είμαστε τουριστικός προορισμός….ακόμα και αυτό είναι λάθος….εμείς κανονικά θα πληρώσουμε τον Δήμο….δεν θα αφαιρεθούν τρεις μέρες,έτσι δεν είναι???

    • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΣ……..ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!!!!! ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ …………. ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ??????

  3. Επιτέλους μια σοβαρή προταση μπράβο σας. Μήπως ήρθε η ώρα τι λέτε ενοψει εκλογών νέοι άνθρωποι με προοπτική και διαφορετική αντίληψη να αναλάβουν τις ευθύνες του νησιού μας ?

  4. Θα ηθελα να σας ρωτησω κυριες μου,που αποσκοπει η ανακοινωση σας.Εγω γνωριζω το γιατι,και σας απαντω οτι αυτο που κανετε ειναι αισχρο.Το να ανακοιωνετε σκοπιμα,δεν θα σας ωφελησει.Να γνωριζετε κυριες μου οτι τα χρονια της καταστροφης δεν θα ξαναγυρισουν.Και αυτο το λενε οι κωοι πολιτες.Να μαθετε να σεβεστε τους ανθρωπους που εργαζοντε για το καλο του νησιου,και οχι να βγαζετε ανακοινωσεις για δικα μας ωφελει.Ματια 🤩🤩🤩κυριες μου δεν εχετε να δειτε οτι η δημοτικη αρχη ειναι στο ποδι 3,5 χρονια και φτιαχνει συνεχως ολοκληρο το νησι,την στιγμη που ο προηγουμενος σας το παρατησε στο ελεος του θεου.Να μαθουμε να σεβομαστε τους ανθρωπους που εργαζοντε και οχι να τους καταδικαζουμε για δικα μας ωφελει. Ο κωακος λαος εχει ματια και αυτια και βλεπει το πριν και το τωρα.Αυτη η δημοτικη αρχη θα ειναι στην δημαρχεια για το καλο των πολλων και οχι των λιγων.ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

  5. Μα τι θέλετε επιτέλους;Τι μας νοιάζουν οι τουριστες;Ο δήμαρχος κάνει γήπεδα για τα παιδιά …τους.

    • Ναι ηλιθιε ανωνυμε,για τα παιδιά μας φτιάχνει γήπεδα και οχι

      να ….. τον ιδρώτα των κωων,οπως γινοταν πριν.Και οι πέτρες το γνωρίζουν.

    • Ενώ κύριε ψιτ τον κυριτση τι έπρεπε να τον κάνουμε που είχε στον αυτόματο το νησί πέντε χρονια;;;;και τα ταξίδια πηγαιναν συνεφο;Αντε κανε καμια αλη δουλεια κυριε ψιτ.

  6. Η κουράζονται οι οδηγοί τις Κυριακές και δεν θέλουν να δουλέψουν..Λόγω που σκάβουν τις υπόλοιπες μέρες.
    Η ο Δήμος δεν έχει λεφτά για να πληρώνει τις Κυριακές
    Ποιος είναι ο ένοχος για την κατάντια.

  7. ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΝΕ.

  8. Ασχοληθείτε με το αντικείμενο σας,και αφήστε τις ψεύτικες ανακοινώσεις.Και η κουτσή Μαρία κατάλαβε γιατί το κάνετε.

  9. καλά βρε δήμαρχε, μετά από τόσες φωτογραφίες και τόσα έργα ακόμα να φτιάξετε το νησί??? Τσάμπα τα κομπιάσματα στις κάμερες….

    • ακόμα δεν τελειωσε,γιατι φτιαχνει τις λαλακιες του δικού σου προκομενου.

      • έλα, έλα κι εσύ!!! σου εχω σιροπακι έτοιμο να παραλήψεις ολόκληρο το μουτρο σου να γλυκαθεις… ανισόρροπε παλιοβολεμενε!!!

  10. οι κωοι πολιτες ψηφιζουν,και έχουν γνώσει οι φυλακές.Το τι τράβηξε το νησί πέντε χασαπηκα χρονια,και το πως ανανεώνετε το νησί τώρα,μονο οι πολίτες το ξέρουν.

  11. πλακα μας κανουν οι ξενοδοχοι εδω δεν μιλησαν για τα χαλια τησ πολης τετοιο χαλι δεν εχει ξαναγινει κ τους ενοιαξαν τα δρομολογια η το κανουν για να αλλαξουν το θεμα απο τα μαυρα χαλια που εχει η πολη και τα χωρια για αυτα ποτε θα μιλησετε ρεζιλι γινομαστε καθε μερα δεν ειδαμε καμια ανακοινωση

  12. ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ,,,, ΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ??? ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ??? ΤΗΝ ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ??? ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ

    • ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΡΟΥΝΤΟΛΦ.

  13. Καμία οργάνωση , καμία μελέτη σε όλους τους τομείς … όλα στο πόδι για το φαίνεστε και για κάποιους επίλεκτους τους … λυπάμαι γιατί πιστέψαμε σε μία διαφορετική δημοτική αρχή .

      • για να φημίσω Νικηταρά σημαίνει ότι δεν πίστεψα ούτε στον Κυρίτση … και θα προσέχεις τους χαρακτηρισμούς … με κάτι τέτοιους σαν εσένα πέφτει το πολιτικό επίπεδο

  14. Υπάρχει σχέδιο πίσω από την μη επαρκή λειτουργία του ΚΤΕΛ και των αστικών. Οι κερδισμένοι πολλοί…οι ταξιτζήδες,τα τρενάκια,οι σοφέρ και οι εταιρείες ενοικιάσεων. έτσι και αυξηθούν τα δρομολόγια θα χάσουν πελατακια οι αποπανω

  15. Η συγκοινωνία του νησιού είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα του τουρισμού στο νησί. Οι ατελείωτες ουρές στο αεροδρόμιο και ο περιορισμός της μετακίνησης απο μέρος σε μέρος του νησιού είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα και καλό είναι να καταλάβουν όλοι, ότι η απελευθέρωση των μετακινήσεων θα αυξήσει την δουλειά στα καταστήματα μας και την ικανοποίηση των τουριστών μας. Αργήσαμε αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε.

    • Το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού είναι οι αγράμματοι νεοπλουτοι ξενοδόχοι της Κω που νομίζουν ότι η Κως τους ανήκει. Το νησί ανήκει σε όλους αυτούς που εργάζονται και παλεύουν και οχι στους φοροφυγάδες εκμεταλλευτες των εργαζομένων

    • Αυτοί που έφαγαν τους κωους οικονομικα και καταστροφικά;ασε μας ρε πληρωμενε γραφια.

  16. ακόμα δεν τελειωσε,γιατι φτιαχνει τις λαλακιες του δικού σου προκομενου.

  17. Υπάρχουν αξιόλογοι τοπικοί τουριστικοί πράκτορες που θα μπορούσαν να αξιοποιοηθουν και να κάνουν αυτά τα δρομολόγια .

  18. η νομοθεσια δυστυχως απαγορευει την επεκταση εκτος οριων πρωην δημου κω, της αστικης συγκοινωνιας. κατι που πρεει να το δει η κυβερνηση.
    αλιως να αναγκαστει το κτελ να αυξησει τα δρομολογια, και να δοθουν πολλες αδειες ταξι. επισης να ξεκινησουν επιτελους τα μικρα πουλμανακια.

  19. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΣΒΥΝΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ.
    ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΗΣ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.
    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,
    ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.

    • ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΦΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ…

  20. Είστε όλοι σας επιστήμονες με πτυχίο βρε χαραλαμπες όλοι τέτοια εποχή να πηγαινοέρχονται τα λεωφορεία άδεια είμαι ένα επιβάτη ποιος πληρώνει τα έξοδα ποιος θα τους πληρώνουν τα καύσιμα στις ιδέες της είμαστε όλοι οι πρώτοι εσείς κυρ ξενοδόχοι Γιατί δεν ανοίγετε όλες σας κι ας μην έχετε πελάτη να βάλετε στον ξενοδοχείο τέτοια εποχή να δούμε σας βγάζουν τα έξοδα Αλλά μόνο την πάρτη σας σκέφτεστε ξερόλες

  21. Αν δεν κανω λάθος κυριες και κυριοι Ξενοδοχοι το ΚΤΕΛ, οπως και τα ξενοδοχεια σας, ειναι εταιριες που ανηκουν σε ιδιοτες .Ζητατε λοιπον απο τη Δημοτικη αρχη να παρεμβει Χωρις να εχει κανενα δικαιομα και επιβαλει κανονες σε μια ιδιοτικη επιχηρηση!Ουτε στα χρονια της Χουντας δεν θα μπορουσε να γίνει κατι τετοιο.Επισης γνωριζετε πολυ καλα πως μια επιχηρηση για να επιβιώσει πρεπει να μην ειναι παθητική και να παραγει κερδη.Εχετε την εντύπωση πως οι μετοχοι των Κτελ δεν το γνωριζουν αυτο?Ξερετε τα εξοδα λειτουργιας και τις πληρωτητες που χρειαζονται προκειμενου<>Αλλα οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουν ,Δυστηχως.

  22. το μονο που τους νοιαζει ειναι τα συμφεροντα της κλικας που τους ψηφιζει και το νησι ας βουλιαξει

  23. στο οτι δεν αξιζει αυτη η δημοτικη αρχη στο νησι….. αφου τη ψηφησανε ας τη λουστουνε τωρα

  24. Υπάρχουν 100 λόγοι να υποστηρίζεις κάποιον αλλά έλεος.Έχει κάνει κάποιος βόλτα στην πόλη και στα χωριά στους αρχαιολογικούς χώρους στις παραλίες και τα βρήκε όλα ένταξη;Το νησί εινσι έτοιμο να υποδεχτεί τουριστες και Μαλιστα να τους πισει ότι η σαιζόν στο νησί με αυτά που βλέπουν ειναι για μεγαλύτερη σαιζόν και να έρθουν πάλι νωρίς;Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν αυτό πάω πάσο.Μπράβο στις αρχές λοιπόν να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια ,έτσι και αλλιώς έχουν τους «δικούς» τους

  25. Ομαδική παράκρουση! Είναι δυνατόν να μην παραδέχεστε μερικοί αυτό το χρόνιο πρόβλημα του νησιού; Και να μιλάτε για σκοπιμότητες. Η κοινή λογική έχει χαθεί ή έχει σκόπιμα θυσιαστεί για το κέρδος κάποιων λίγων που όμως βλάπτουν το σύνολο.

  26. Εχουμε ακριβως ο,τι μας αξιζει..αν αξιζαμε κατι περισσοτερο ή λιγοτερο θα το ειχαμε ηδη. Οπότε μην παραπονιεστε……

  27. Εάν ο Δήμος νοιάζεται πραγματικά για την «ελεύθερη κινητικότητα των δημοτών του» ας φροντίσει να υπάρξει δημοτική συγκοινωνία για όλο το νησί και για όλους τους δημότες. Γιατί η δημοτική συγκοινωνία εκτός ότι αποτελεί ένα από τους πιο οικονομικούς τρόπους μετακίνησης είναι και ο πιο βιώσιμος, τόσο περιβαλλοντικά όσο και από την πλευρά του σεβασμού στο συνάνθρωπο.
    Εάν ο στόχος του Δήμου είναι να αναβαθμίσει καθημερινά την ποιότητα ζωής των δημοτών όλων των κοινοτήτων και όχι μόνο της πόλης, ώστε να υπάρξουν μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το νησί και να γίνει η Κως λειτουργική για τους δημότες και φιλική για τους επισκέπτες απαιτώ σαν Δημότης Κω την επέκταση της Δημοτικής Συγκοινωνία στα Δημοτικά Διαμερίσματα και Χωριά του Δήμου Κω, και όχι μόνο, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

  28. Τέτοια εμμονή με τον πρώην ΔΗΜΑΡΧΟ…έχουν κάποιοι που όλοι γνωρίζουμε Επίσης γνωρίζουμε οι απλοί πολίτες και το γιατί!!!!
    Ασε λοιπόν τις γελοίες σου απαντήσεις… γιατι φωτογραφιζεις( το στοιχείο σας) και το ποιοί είστε!!
    ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
    Αυτή είναι η αλήθεια και ρωτήστε όλους τους Κώους!!!
    Εσείς θα διώξετε και τον τουρισμό!!!

    Οσο για σένα με τις εμμονές… ( ξέρεις εσύ)…στο ξαναέγραψα… ΚΟΥΚΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ…

  29. Επαγγελματικο άδειασμα από τις δυο κυρίες της οργανωμενης ΝΔ. Θεοδοσακη μάλλον σου ράβουν κουστουμάκι.

  30. Αυτή είναι πρόεδρος των ξενοδόχων?ξερει τι ζητα?μαλλον απο ποιον το ζητα?ειναι ομορφο να ειναι κανεις φιλοδοξος! Αλλα δεν ξερω αν ειναι ομορφο ναναι και κουφιος!ήμαρτον θεούλη μου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ