ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πλήθος κόσμου στην παραλιακή λεωφόρο της Κω για την μεγαλειώδη με ζωηράδα και παλμό παρέλαση για την 25η Μαρτίου

9
12491



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε κλίμα ομοψυχίας και εθνικής υπερηφάνειας, πραγματοποιήθηκε στην Κω η μεγαλειώδης και εντυπωσιακή παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνου Παπαθανασίου, του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, του πρ. Υπουργού Γιώργου Νικητιάδη, του πρ. Βουλευτή Η. Καματερού, του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και των εκπροσώπων ένστολων αρχών, υπηρεσιών και φορέων.

Προηγήθηκε η τέλεση Δοξολογίας στον παλαιό Μητροπολιτικό ΙΝ του Αγ. Γεωργίου Αρρεναγωγείου με την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας και αμέσως μετά τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων.

Πλήθος κόσμου, με τον ανοιξιάτικο καιρό (ουσιαστικά πρώτη μέρα της άνοιξης η σημερινή) είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο για να παρακολουθήσουν την παρέλαση σχολείων, συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή  με χρώμα, ζωηράδα και παλμό, από μαθητές, αντιπροσωπείες συλλόγων αλλά και του στρατού μας (με ιδιαίτερη εμφάνιση κι αυτή τη φορά των εφέδρων εθνοφυλάκων μας (βίντεο).

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τέλεια για την Ελλάδα μας,και το νησί μας.Μπραβο στην κυβέρνηση και στον δήμο.

  2. Ολα τα λεφτα……….δε μπορω να θυμηθω ποιον μου θυμιζει. Εναν φοβερο τυπο που στηνοταν στις καμερες.

    • Ακόμα και σε μια ΙΕΡΗ στιγμή για την ΠΑΤΡΙΔΑ κάποιος βλάκας θα βρεθη να την μαγαριση. Αλλά η ΠΑΤΡΙΔΑ μας ούτε από τους κου κου καταλαβαίνει, αλλά ούτε από τους κου κου εδες. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΆΔΑΡΑ ΜΑΣ.

  3. ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗΥΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΒΗΜΑ, ΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΒΟΛΤΑ, ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΖΑΝ…………… ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ? ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ. ΜΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙ και για κλαματα.

    • Αν εσύ ήσουν δάσκαλος, δικαίως τα παιδιά θα βγήκαν αμόρφωτα. Επίσης εγώ είμαι αστροναύτης οσο και εσύ είσαι δάσκαλος…
      (όσο για το νόημα θα συμφωνήσω)…
      Αυτό που λείπει από τη σημερινή νεολαία, ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις, είναι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ και η γνώση τού ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ!!!

    • ΕΝΩ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ….

  4. Αναφερεις λέξεις που έχουν εκλείψει προ πολλού!! Τι θα πει ΝΤΡΟΠΗ!!(?)πλέον όλα είναι ότι ναναι!πόσο συχνά ακούμε αυτή την έκφραση?και πόσο συχνά πια βλέπουμε να ισχύει σε όλα τα επίπεδα!η ανοχή μας είναι η ενοχή μας τελικά!!!

  5. Τις σούπερ μίνι φούστες που φορούσαν οι μαθήτριες στην παρέλαση ξεχάσατε. Αυτή δεν είναι παρέλαση σοβαρή και αξιοπρεπής θυμίζει μπουλούκι θεατρίνων με μίνι και με όπως θέλει ο κάθε μαθητής βολταρει .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ