Όραμα & Δράση: Η αλήθεια για την αξιοποίηση των θερμών | Ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί, ή αναθέτουν μελέτες σε ημετέρους για να διευκολύνουν τον μελλοντικό επενδυτή!

18
1546

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΩΝ

Η ΚΩ.Α.Ν. ΑΕ του κυρίου Νικηταρά στήθηκε για να υπάρχει απρόσκοπτη και αδιαφανής πρόσβαση στο δημοτικό χρήμα.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ φεύγουν από το ταμείο του δήμου με υπογραφή του κυρίου Νικηταρά που υπογράφει ως δήμαρχος, για να εισρεύσουν στο ταμείο ενός παραμάγαζου που χωρίς καμιά διαγωνιστική διαδικασία αναθέτει σε εταιρείες τα αμφίσημης χρησιμότητας και εγκυρότητας αντικείμενα «προγραμματικών συμβάσεων».

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ φεύγουν από το δήμο με υπογραφή Νικηταρά με την ιδιότητα του δημάρχου για να παραληφθούν επίσης από τον κύριο Νικηταρά με την ιδιότητα του προέδρου της ΚΩΑΝ ΑΕ.

Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει με χρήματα των δημοτών.

Με ένα ακόμα δελτίο τύπου και χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου η δημοτική αρχή ενημερώνει τους πολίτες για την προγραμματική σύμβαση με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε. που υπεγράφη για την εκπόνηση μελέτης βιώσιμου επιχειρηματικού σχήματος για την οικονομική εκμετάλλευση και αξιοποίηση των Θερμών!

Αγαπητοί συνδημότες, στις 23/12/2021 ψηφίστηκε ο νόμος 4875 με ΦΕΚ 250/Α σύμφωνα με αυτόν ιδρύθηκε η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (ΙΠΕ ΑΕ).

Στα άρθρα 12έως 25 περιγράφεται το νέο καθεστώς για τις Ιαματικές Πηγές και ειδικότερα ο σκοπός, το αντικείμενο, η μεταβίβαση των περιουσιακών δικαιωμάτων, η αυτοδίκαιη περιέλευση σε περιουσιακά δικαιώματα κτλ…

Για τους δημότες που θέλουν να μάθουν την αλήθεια θα αρκούσαν 5 και μόνο λεπτά για να αναγνώσουν τον σχετικό νόμο και να καταλάβουν ότι η δημοτική αρχή ή μας δουλεύει ψιλό γαζί ή αναθέτει μελέτες σε ημέτερους απλά για να διευκολύνει τον μελλοντικό ιδιώτη επενδυτή!

Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που το θέμα δεν ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο ως όφειλαν – αν πραγματικά ενδιαφέρονται για τα Θερμά -και όπως από τον πρόσφατο νόμο επιβάλλεται αλλά και αν στοιχειωδώς διαθέτεις αυτοδιοικητική συνείδηση…

Κατά τα άλλα οι Κώοι πολίτες θα περιμένουν την «αξιοποίηση» των Θερμών όπως και το «νέο νοσοκομείο»…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 2. Να την παλι ........ Ρε καμία πρόταση θα μας πεις.. Μας έχει πρήξει..

  Μπλα μπλα.. Ατε πιο.. Το ενα σου ξυνιζει, το άλλο σου βρωμάει..το ενα έτσι, γιστι έτσι και όχι αλλιώς,, γιατί το ένα γιατι το άλλο….. Σκάλισμα.. Σκαλισμα…αντεωλιγο το πρήξιμο από σένα ακόμη….. Έρχονται οι μέρες των εκλογων να μας αφήσει να ηρεμήσουμε

 3. Εσυ δεν βλέπεις ότι σε παρατήσανε όλοι.Κατσε βρε και ασχολήσου με το χωριό σου.Καημενη έχασες αξιοπρέπεια,εγωισμό,μορφωτισμο,και έγινες χειρότερη από τον ακατονομαστο.Συνεχισε την κατρακυλα για να τρυπήσεις το βαρέλι.Κριμα για τον ξεπεσμο.

  • Σαχλαμάρες,το αντίθετο συμβαίνει.ολορθιος κοιμάσαι,αλλά και έτσι όπως τα λες να είναι,που δεν είναι,δεν έχει το δικαίωμα της καταγγελίας,ακόμα και έναν ψηφοφόρο να είχε;

 4. Σας πονάει πολύ η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
  Φαίνεται από τα σχόλια της ενότητας και του σεβασμού….
  Σπίτια σας ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

 5. η κυρία Ρούφα θα έπρεπε να καταλάβει ότι για να μη πάρει το κράτος την ιαματική πηγή απο τους Κώους πολίτες πρέπει ο Δήμος να είναι έτοιμος να την αξιοποιήσει. Για να το κάνει αυτό χρειάζονται μελέτες και οχι κούφια λόγια. Η ίδια με αυτά που λέει δεν θέλει να γίνει τίποτα ώστε να την πάρει κάποιος δήθεν επενδυτής και αυτή να το παίζει επαναστάτρια εκ του ασφαλούς. Αν θέλει πραγματικά να μείνει η πηγή στο Δήμο σε όφελος όλων μας πρέπει να στηρίξει αυτά που κάνει ο δήμαρχος

 6. Δεν ξέρω τι είναι μπορεί και συγγενής σου, .. Να μας προτείνει κάποια ενναλακτικη πρόταση για αξιοποίηση των έργων των θερμών, της Κω.. Η κάποια πρόταση έργου (ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΜΊΑ ΠΡΌΤΑΣΗ ΠΟΤΈ ΤΗΣ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΆ,..) φιλικά στο λέω… Αν αγαπάει την Κω.. Πάρα να βάζει εμπόδια. Πολιτικός σημαίνει να αξιοποοιυμε με προτάσεις την πολιτική…Να δίνουμε λύσεις, να βγάζουμε ιδέες, να ψηφίζουμε ΝΑΙ στα εργα.. .. Όχι λόγια.. Λόγια… Λόγια… Επιστολές,…αρνητικό τητά.. Μιζέρια,, καταστρογολογια, Εκτος αν είναι τόσο εγωίστρια που δεν θέλει να μας πεινπροτασεθς … Η τόσο ανίκανη και άσχετη

 7. Η είναι άχρηστη η παράταξη της κΡουφας να προτείνει κάτι… Η απλά μισεί την Κω.. Για να την οπισθοχωρει… Όπως κσι να χει ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ….ΆΧΡΗΣΤΗ – ΕΠΙΖΗΜΙΑ ( καρεκλοκενταυρη)

 8. Σας ξεσκεπάζουμε με εξαιρετική ευκολία γιατί είστε η πιο ανίκανη δημοτική αρχή που είδε η Κως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.