ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ γονέων και μαθητών ΕΠΑΛ Κω για τις τραγικές ελλείψεις στην υγεία & το κακό οδικό δίκτυο

1
2704

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κω, το 15 μελές του σχολείου, και όλοι οι μαθητές ,θεωρούμε χρέος μας να κινητοποιηθούμε σαν σχολειό αλλά και σαν κοινωνία έτσι ώστε να είναι η τελευταία φορά που χάνονται άνθρωποι από ατυχήματα στην άσφαλτο. Το σχολείο μας θρηνεί, δύο μαθητές του, που έφυγαν άδικα από κοντά μας με τον πιο τραγικό τρόπο. Οι ελλείψεις του νησιού μας σε ότι αφορά την υγεία μας είναι τραγικές και σε συνδυασμό με το κακό οδικό δίκτυο, η κατάσταση χειροτερεύει.

 

Γι αυτούς λοιπόν τους σοβαρότατους λόγους αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε πορεία διαμαρτυρίας την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 11:30 από το ΕΠΑΛ Κω θα κατευθυνθούμε στο Δημαρχείο ,στο Επαρχείο στο Νοσοκομείο και θα καταλήξουμε στην Πλατεία Ελευθερίας. Κατά την διάρκεια της πορείας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας μάσκα και αποστάσεις. Καλούμε λοιπόν όλους σας να συμμετάσχετε στην πορεία αυτή καθώς μας αφορά όλους μας, αφορά τα παιδιά μας , αφορά την ασφάλεια μας, αφορά την υγεία μας!

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΩ

ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΩ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλιο αργά παρά ποτέ. Τόσα χρόνια τόσα σπίτια έχουν κλείσει, τόσα χρόνια οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο φωνάζουν, τόσα άτομα που ήρθαν διακοπές στο νησί έχουν σκοτωθεί. Βαρέθηκα να μας λένε έχουμε κάνει μελέτες και έργα δεν βλέπουμε. Το πρώτο που θα κάνανε ήταν το οδικό δίκτυο Κω Κέφαλο και το νοσοκομείο. Κοιτάτε που φτάσαμε να κατεβαίνουμε σε πορεία γιατί γιατί αυτονόητα την ασφάλεια μας. Μπράβο και καλή επιτυχία. Αλλά από εμπειρία σας λέω μην περιμένετε και πολλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ