Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στο λιμάνι του Λιμιώνα Κεφάλου | Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκει στο εξαφανισθέντα ηλικιωμένο Καλύμνιο

3
6125

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες Τρίτη, η Λιμενική Αρχή Κω, για ύπαρξη σορού εντός του λιμενίσκου ”ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ” ν. Κω.

Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν σορό άνδρα εγκλωβισμένη στον λιμενοβραχίονα του ανωτέρω λιμενίσκου, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ο εν λόγω άνδρας είχε κανονική διάπλαση, ύψους 1.50μ.-1.60μ. περίπου και ήταν ενδεδυμένος με μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, μαύρη ζώνη και μαύρες κάλτσες.

Η σορός απεγκλωβίστηκε από το ανωτέρω σημείο και ανασύρθηκε σε οικείο προβλήτα, με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιώτη δύτη και στελεχών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Κω.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω

Την περίπτωση να ανήκει η σορός άνδρα που εντοπίστηκε στο Λιμνιώνα Κεφάλου στον εξαφανισθέντα από 10ημέρου 88χρονο Σακκελλάρη Πατέλλη διερευνά το ΑΤ Καλυμνίων

Την περίπτωση να ανήκει η σορός άνδρα που εντοπίστηκε στο “ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ” ν. Κω στον εξαφανισθέντα από 10ημέρου 88χρονο Σακκελλάρη Πατέλλη διερευνά το ΑΤ Καλυμνίων.

Η σορός εντοπίστηκε χθες Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2022 μεσημέρι και βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ο εν λόγω άνδρας είχε κανονική διάπλαση, ύψους 1.50μ.-1.60μ. περίπου και ήταν ενδεδυμένος με μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, μαύρη ζώνη και μαύρες κάλτσες.

Η αναγνώριση λόγω προχωρημένης σήψης δεν είναι δυνατή και σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από το ΑΤ Καλυμνίων ήδη στάλθηκε δείγμα βιολογικού υλικού του 88 χρονου Σακελλάρη Πατέλλη  στην Υποδιεύθυνση DNA για τυχόν ταυτοποίηση.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι γνωστά τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Να σημειώσουμε ότι ο Σακελλάρης Πατέλλης του Μιχαήλ και της Μαρίνας , 88 ετών, εξαφανίστηκε από την οικία του στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου Πόθιας Καλύμνου, μεταξύ Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022 και Δευτέρας (πρωί) και οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ήταν άκαρπες.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ