Προγραμματική Σύμβαση Δήμου Κω – Υπουργείου Δικαιοσύνης για το Κτηματολόγιο

5
987

Προγραμματική Σύμβαση του Δήμου Κω με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για το Κτηματολόγιο της Κω, θα υπογράψει αύριο στην Αθήνα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, παρουσία του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη και του Προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Κω Μανώλη Χατζηάμαλλου.

Η Προγραμματική Σύμβαση αφορά στη στήριξη του Κτηματολογίου από το Δήμο Κω για την μεταγραφή της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλεως Κω και της αντίστοιχης πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλεως Μαστιχαρίου, στα κτηματολογικά βιβλία του Κτηματολογίου Κω- Λέρου.

Πρόκειται για έργο μεγάλης σημασίας για το νησί μας, αφού για περισσότερα από 30 χρόνια βρίσκονται σε εκκρεμότητα οι μεταγραφές των σχεδίων πόλης Κω και Μαστιχαρίου, γεγονός που κρατά σε ομηρία χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν την περιουσία τους.

Με την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης ο Δήμος Κω στηρίζει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού μας, επιλύοντας ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την κοινωνία μας, δίνοντας αναπτυξιακή διέξοδο με τη δυνατότητα υλοποίησης αναγκαίων υποδομών, όπως είναι η διάνοιξη οδών και η επέκταση των δικτύων.

 

Γραφείο Τύπου

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Δήμαρχε,Συγχαρητήρια!!!!!
    Είμαι ένας από τους χιλιάδες ομήρους ιδιοκτήτες ,αν καταφέρεις να το υλοποιήσεις αυτό το έργο θα είσαι ο μοναδικός που το υποσχέθηκες και το κατάφερες,γιατί με όλους τους άλλους είχαμε μείνει με την υπόσχεση.
    Αν ΟΧΙ δεν γίνει τίποτα τότε θα είσαι και εσύ ένας με όλους τους άλλους.
    Και πάλι συγχαρητήρια σε σένα και την επιτροπή σου.

    Κρίμα που δεν σε είχα ψηφίσει.

  2. Τα χωριά μάλλον σε πηγάδι αφόδευσαν … στις εκλογές μη ξεχάσετε να ζητήσετε ψήφους από το τρίγωνο …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ